Ismatavaimai labai geri. Gulimos padeties ilgis

aš visai gundausi tuo vežimėliu, bet galvoju ar ne per maži ratukai mūsų žiemoms?

Ziurint kur gyvenat ir kokia ta ziema cia bus. Jei per nenukastus keliukus ar miskelius, aisku geriau visi ratai po 30 cm., o dar geriau roges
O jei sniego bus nedaug, ar vazinesit nukastais ar sutryptais keliukais, bus normaliai.
Zodziu jei imsit mazesniais, labiau dziaugsites pavasari, vasara ir rudeni, jei imsit didesniais dziaugsites tik ziema

Zodziu jei imsit mazesniais, labiau dziaugsites pavasari, vasara ir rudeni, jei imsit didesniais dziaugsites tik ziema

QUOTE(gitulia @ 2011 11 05, 14:00)
Ziurint kur gyvenat ir kokia ta ziema cia bus. Jei per nenukastus keliukus ar miskelius, aisku geriau visi ratai po 30 cm., o dar geriau roges
O jei sniego bus nedaug, ar vazinesit nukastais ar sutryptais keliukais, bus normaliai.

gyvenam Šiauliuose pačiam centre beveik, tai kaip ir nukasta būna visada, bet žinot, kaip tyčia kartais patenki ten, kur pusnys didelės

Tai va
Realiai ziema neilga ir kai labai salta neini i lauka su naujagimiu. Bet jei iseini ir pastringi i pusni, tada labai pikta ir ant pasaulio ir ant pasirinkto vezimo
Taigis niekas nepatars, kas labiau tau tiktu ir patiktu, tik tiksliai zinau, kad labai sunkaus vezimo nebepirkciau, jei reiktu ieskociau maximaliai lengvesnio, kad butu lengva su naujagimiu nesiot, o kai vaikas isauga iki kokiu 13-15 kg., kad butu lengva stumt

na su pirmuoju tai pakeitėm beveik 6 vežimus, tai jau daug maž žinau ko noriu ir tas bbc elea man visai prie širdies, tik tie ratukai pasirodė mažiukai, nors kai pagalvoji su trophy važiuokle dauguma pažįstamų žiemą pravažinėjo ir nieko, o jų ratukai manau panašūs?
Na jei jau 6 pakeitet, tai manau tikrai zinot i ka ziuret
Man dar sitam vezime kelia abejoniu priekiniu ratu tvirtinimo principas. Toks jausmas, kad tarp rato ir remo gali prilipti sniego, ar kokiu slapiu lapu prilysti, ar nereiks daznai pasilenkus su pagaliuku krapstyti. Ant foto tas tarpas atrodo labai mazas:

mano dabartiniam vaiko sportinuke-skėtuke mamas and papas ora, panašaus principo ratai, tai kažkaip nėra dėl to bėdų tikrai..kalbėjau su viena mamyte šiandien kuri pardavinėja ta elea, tai labai patenkinta šita važiuokle, gal atvyks pas mane į miestą, tai pačiupinėsiu gyvai, tada galėsiu parašyti kaip kas

Nu gal tada ir normaliai, jei panasi vaziuokle problemu nekelia. Zodziu reik gyvai ciupinet

na dėl to, kad lapai ar sniegas, tikrai nepastebėjau, aišku, jei bus gera pusnis, tai ir 30 ratai čia nepadės
gaila, kad parduotuvėj pas mus mieste jo nieku rnėra, tai turi ant visos Lietuvos ieškoti, kad galėtum realiai pažiūrėti

QUOTE(lolitux @ 2011 11 05, 12:08)
žodžiu papildau info dėl elea modeliuko:
priekinių ratukų skersmuo -17cm
galinių 25cm
sportinuko ilgis gulimoj padėty-82cm, su pakojuku-93cm
priekinių ratukų skersmuo -17cm
galinių 25cm
sportinuko ilgis gulimoj padėty-82cm, su pakojuku-93cm
kaži o kaip žiemužę su tais priekiniais mažais

užsimušdama ieškau modeliuko, kuri sneūtų per sunkus kleckui kuris gims balandį... Tai jau visokių visokiausių nusižiūrėjus. Tik meiste nesinori labai stambiagabaričio. O va siauresnių ir ratukai priekiniai nedidukai būna.
Nors vistiek isivaizduoju kad 3in1 naudo2iau gimus ir poto žiąmą, o likusiu laiku toliau drožčiau pliko....