Įkraunama...
Įkraunama...

Bebe Confort vežimėliai

QUOTE(BonyEx @ 2010 03 20, 14:46)
Mums vezimelis bus reikalingas tik rugsejo menesi, taciau kadangi vaikutis antras, puikiai zinau, kad noriu dideliu ratu ir lopsio. Siai dienai matau du pretendentus - BBC High treck ir EMMA. Pirmojo privalumas - manevringumas, bet nezinau ar patogus yra triratis vezimaitis, minusas - mazas lopsys. Antrojo pliusas - didelis lopsys, bet menvringumo jame tai 0. ar galit kas pasidalinti patirtim??? ar realu isvezioti vaikuti ziema iki 6men BBC lopsyje?
Aciu  4u.gif

Turejau trecka, o dabar turiu emma
jaigu atvirai, blogesnio vezimo ,kaip treckas neisivaizduoju, naudojau pora menesiu,ir pardaviau
ne vezimas,o kazkoks nesusipratimas doh.gif iki emma kokybes, bbc dar labai toli doh.gif
labiausiai ,tai nepatiko trecko nestabilumas,tas jo dardejimas,nu ir siaip labai nepatogus, o del vietos,uzima vos ne daugiau negu emma...

bbc vezimai,labai jau greit issivaiksto,tokie tarskalai pasidaro,klyba
turejau Trecka, loola,ir avenua
daugiau neeksperimentavau, ir gyvenime bbc vezimu nepirksiu

cia tokia mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 03 23, 16:01)
Emmos man gražu-bet per daug vietos užima...taip išeitų,kad į vieną automobilį reiktų sutalpint 3 vaikus,emmą ir daug kitų daiktų,jei kur važiuot reik ir važiuojama vienu automobiliu  doh.gif  Tai man skamba kaip mission impossible...

saunuole mama smile.gif
as su dviem ,tai irgi sunku viska sutalpinti doh.gif bet emmos gaila atsisakyti,neskaitant,kad uzima visa bagazine biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Paule @ 2010 03 01, 13:28)
Sveikos smile.gif

O man toks klausimėlis iškilo - ar nebus Teknic vokelis per trumpas 1,4 metų vaikui, naudojant jį ant High Treck g.gif  ax.gif Nes jei tas vokelis tinka lopšiui, tai gal jis nėra ilgas g.gif  doh.gif

Gal galit pasidalint patirtim 4u.gif

vokelis gan ilgas,manau turi tilpti vaikas iki 90cm,bijau sumeluoti,nes jau senokai pardaviau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 24 kovo 2010 - 23:40
Sveiki, turiu klausima. Domiuosi Loola up sportiniu vezimeliu, taigi ar jis susilanksto tik nuemus sportine dali nuo vaziuokles ar as klystu? gyvai nemaciau, bet is foto man kazkodel tokia isvada persasi...
Ir dar - minima, kad nera pilnai gulimos padeties, tik pusiau gulima, idomu, ji patogi?..
Gundo mane tas sportines dalies tvirtinimas i abi puses...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

susigundziau pacupinejus parduotuvej BBC vezimaiciu Trophy vaziuokle .

perskaiciau temuke, yra zinoma visokiu atsiliepimu, cia kaip pasiseks greiciausiai.

Kaip nekeista nieks nemini del Windoo lopsio tvirtinimo automobilyje? kiek
suprantu tai jie turi tokia galimybe. idomu butu isgirsti atsiliepimus ir patyrimus is mamyciu, kurios veziojosi lopsi automobilyje, kokie pastebejimai, pliusai, minusai smile.gif Labai lauksiu nuomones 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Domintų Windoo ir Prelude lopšių vidiniai išmatavimai.
Gal kas žinote, ar Opera sportinė dalis yra pilnai gulima padėtis, ar nėra labai maža?
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2010 04 06, 13:11)
...Kaip nekeista nieks nemini del Windoo lopsio tvirtinimo automobilyje? kiek
suprantu tai jie turi tokia galimybe. idomu butu isgirsti atsiliepimus ir patyrimus is mamyciu, kurios veziojosi lopsi automobilyje, kokie pastebejimai, pliusai, minusai smile.gif Labai lauksiu nuomones  4u.gif

Jei lopsi pritvirtini automobilyje su dirzais, tuomet ant galiniu sedyniu telpa tik LOPSYS doh.gif todel man kazkaip neteko tuo daznai naudotis mirksiukas.gif

O pats WINDOO lopsys yra is ties siaurokas, bet man jis tarnavo iki 8 men - viskas ten kuo puikiausiai tilpdavo, ir vaika siltai susukdavau ir pats vaikas ne is mazuju. Taip, kad del lopsio dydzio tikrai nereikia pergyventi. Yra kitas dalykas - jis man buvo laabai sunkus. Pats lopsys berods 6 kg sveria+ vaikas+tase+apkloteliai doh.gif doh.gif doh.gif sunku zemyn nusitempti doh.gif

Operoje yra visiskai gulima padetis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakštingala: 08 balandžio 2010 - 11:49
Mums labai patinka High treck- jau 3,5 metų doh.gif važinėjames (nes nesugebam savaitgaliais vaiko užmigdyti lovoje pietų doh.gif )! Jei pamatysit tokį sunkiai betelpantį vaiką vežime, labai nesijuokit- čia mes:)
Ir niekas nekliba, nebarška, kaip rašė komentaruose, čia gal kaip kam papuola... Ratas kažkada sprogo, tai pakeitė nemokamai.
Atsakyti
ot tai tau doh.gif tai jei vaikas telpa iki 8 men, tai viskas ciki piki bigsmile.gif ir manevringas, ir ratai dideli, ir dar lopsys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2010 04 08, 12:45)
Jei lopsi pritvirtini automobilyje su dirzais, tuomet ant galiniu sedyniu telpa tik LOPSYS doh.gif todel man kazkaip neteko tuo daznai naudotis mirksiukas.gif

O pats WINDOO lopsys yra is ties siaurokas, bet man jis tarnavo iki 8 men - viskas ten kuo puikiausiai tilpdavo, ir vaika siltai susukdavau ir pats vaikas ne is mazuju. Taip, kad del lopsio dydzio tikrai nereikia pergyventi. Yra kitas dalykas - jis man buvo laabai sunkus. Pats lopsys berods 6 kg sveria+ vaikas+tase+apkloteliai doh.gif  doh.gif  doh.gif sunku zemyn nusitempti doh.gif

Operoje yra visiskai gulima padetis.

rimtai gale netelpa jau kedute paaugusiam vaikui? o tie raz unsure.gif n azinoma planuojam tada vezt princese priekyje, o mama su leliuku kraustysis i gala biggrin.gif aciu labai uz komentarus del tilpimo, nes labai gasdina kitos, o man kaip tik vasaros metui reikia, ir manau jis bus laaabai tinkamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2010 01 06, 23:09)
Na o Loola up man patinka savo lengvumu, bet kazkodel galvoju, kad po parka ir jo nypatingus kliukus bus sunku vazyneti. Itariu ir per sniega jai sunku butu brautis???
Patararkit.

QUOTE(gab10 @ 2010 01 07, 19:29)
mane sudomino BBC LOOLA UP, bet tiesiog negaliu apsispręsti, man rodos, kad per maži ratukai žiemai g.gif , gal galite pasidalinti savo patirtimi unsure.gif

nepravažiavau per sniegą, įstrigau- pirmyn kliudė sniegas, atgal-nevažiuoja važiuoklė, nebent vilkte išvilkt doh.gif žiemai persėdom į kitą vežimą, o galiausiai pradavaiau loolą

QUOTE(sauadsa @ 2010 01 18, 17:20)
na, ir labai man jinai elegantiška ir manevringa. Bet čia žinoma tik mano nuomonė, kiekvienas gi renkasi pagal savo kriterijus ax.gif

jo, kas dėl grožio, tai pritariu, tikrai labai dailus vežimas, komfortiška sėdynė.Ir viskas.
jei būčiau buvus protingesnė ir prieš pirkdama pasiskaičius Tindi rindi forume apie Loolos važiuoklę, gal būčiau nepirkus tokios nesamonės doh.gif Bet tuo metu pagrindinis kriterijus buvo vežimo svoris (kuris vėliau nebeatrodė toks lengvas,ypač kai nėra kaip pastatyti) ir grožis.

QUOTE(Paule @ 2010 03 01, 15:28)
Sveikos smile.gif

O man toks klausimėlis iškilo - ar nebus Teknic vokelis per trumpas 1,4 metų vaikui, naudojant jį ant High Treck g.gif  ax.gif Nes jei tas vokelis tinka lopšiui, tai gal jis nėra ilgas g.gif  doh.gif

tikrai ne per trumpas, mes ligšiol naudojom, mano mergaitei tiek pat mirksiukas.gif

QUOTE(Bildukė @ 2010 04 01, 22:46)
Sveiki, turiu klausima. Domiuosi Loola up sportiniu vezimeliu, taigi ar jis susilanksto tik nuemus sportine dali nuo vaziuokles ar as klystu? gyvai nemaciau, bet is foto man kazkodel tokia isvada persasi...
Ir dar  - minima, kad nera pilnai gulimos padeties, tik pusiau gulima, idomu, ji patogi?..
Gundo mane tas sportines dalies tvirtinimas i abi puses...

susilanksto nenuėmus važiuoklės , tik jei sėdynė atsukta į mamą, prieš sulankstant reikia padaryt "gulimą" padėtį.
patogi, aišku, čia gi bebecomfort, dėl to neabejokit mirksiukas.gif , tik pakojis nesireguliuoja, kai atsilenkia nugarėlė, jis automatiškai pasikelia
bet aš asmeniškai nebepirkčiau , džiaugiuos pardavusi (kadangi iškart nepatiko važiuoklė, mažai aš juo naudojausi ir labai saugojau, todėl puiki būklė buvo ) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 10 balandžio 2010 - 23:09
rimtai gale netelpa jau kedute paaugusiam vaikui? o tie raz unsure.gif n azinoma planuojam tada vezt princese priekyje, o mama su leliuku kraustysis i gala biggrin.gif

is tiesu mes sutalpinom ir kedute paaugusiam vaikui, ir lopsi. bet manau saugiau jei gale su lopsiu sedes mamyte smile.gif siaip mes labai daznai naudojome lopsi vietoj kedutes. vaikas masinoje visada uzmigdavo, o po to tik istrauki, pastatai ant vaziuokles ir jokiu bedu. ir atvirksciai, jei pasivaiksciojimo metu vaikas vis dar miega, idejai ji i masina ir nereikia zadint, ar laukti, kol atsibus.

aciu labai uz komentarus del tilpimo, nes labai gasdina kitos, o man kaip tik vasaros metui reikia, ir manau jis bus laaabai tinkamas smile.gif

musu pirmoji mergaite buvo prie didesniu, tai veziojom ja lopsyje iki 8 men., tiesa su storu kombinezonu siek tiek guldydavom ant sono. antroji dukryte prie mazesniu, tai telpa iki siol, jai jau 10 men.
Atsakyti
Sveikos pasisakysiu ir as smile.gif Mes savo busimai lelytei nupirkom butent Treka thumbup.gif Man tai pats paciausias vezimelis tiek kokybe, tiek stiliumi. Mano sesuo treke uzaugino savo leliu, jokiu nusiskundimu neturejo. Vazinejo kaip su dzipu ir Nidos miskuose ir pajuryje jis tarnavo puikiai biggrin.gif Kazkas rase, kad sunkiai pravaziuoja nelygumais, krato ir tt. Nu kazkokia nesamone, nes butent sis vezimas ir issiskiria savo vaziuokle, ratu dydziu. Jam iveikiami visi pavirsiai mirksiukas.gif
QUOTE(BonyEx @ 2010 04 08, 13:37)
ot tai tau  doh.gif  tai jei vaikas telpa iki 8 men, tai viskas ciki piki  bigsmile.gif  ir manevringas, ir ratai dideli, ir dar lopsys  g.gif

drinks_cheers.gif
Mes del Windoo dydzio truputi irgi pergyvenam, nes lelyte gims vasara tai vezimelio reiks ir ziema. Bet paskaiciusi atsiliepimus pagalvojau, kad kaipnors isgulesim, o blogiausiu atveju is sesers pasiskolinsim Preliuda. Jis daug erdvesnis, vietos sociai, bet dizainas Windoo fainesnis ax.gif

QUOTE(dziauxmelis @ 2010 04 14, 13:59)
is tiesu mes sutalpinom ir kedute paaugusiam vaikui, ir lopsi. bet manau saugiau jei gale su lopsiu sedes mamyte smile.gif siaip mes labai daznai naudojome lopsi vietoj kedutes. vaikas masinoje visada uzmigdavo, o po to tik istrauki, pastatai ant vaziuokles ir jokiu bedu. ir atvirksciai, jei pasivaiksciojimo metu vaikas vis dar miega, idejai ji i masina ir nereikia zadint, ar laukti, kol atsibus.

drinks_cheers.gif Tikrai telpa ir kedute ir lopselis gale. Aisku vietos jis uzims nes sonu tvirtinasi. As vazineju su Yaris ir bandem lopsi gali ideti ir tai dar liko vietos atsisesti patogiai ax.gif As irgi esu tos nuomones kad su lopsiu mama gale turi sedet, taip saugiau leliukui. O del patogumo tai as kartais net susimastau ar mum bus reikalinga kedute Creatis, nes kazkodel atrodo, kad irgi visada lopsyje veziosiu. Ir vaikiukui patogiau, lygi nugaryte ir del miego gerai...
Tikiuosi. kad pradejusi asmeniskai naudoti BBC nenusivilsiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kas turejote Bebe confort mura? Mes renkames vezimeli tarp sios muros ir maxi cosi mura4 smile.gif visdelto apsistojome ties bebe confort mura.Tik dar pries perkant noretume isgirsti atsiliepimu apie si modeliuka.Ar patogus mazyliui ar pravazus ir t.t...? Mes gyvename sodyboje tad lb.svarbu,kad visur pravaziuotu g.gif aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti