QUOTE(BonyEx @ 2010 03 20, 14:46)
Mums vezimelis bus reikalingas tik rugsejo menesi, taciau kadangi vaikutis antras, puikiai zinau, kad noriu dideliu ratu ir lopsio. Siai dienai matau du pretendentus - BBC High treck ir EMMA. Pirmojo privalumas - manevringumas, bet nezinau ar patogus yra triratis vezimaitis, minusas - mazas lopsys. Antrojo pliusas - didelis lopsys, bet menvringumo jame tai 0. ar galit kas pasidalinti patirtim??? ar realu isvezioti vaikuti ziema iki 6men BBC lopsyje?
Aciu
Aciu

Turejau trecka, o dabar turiu emma
jaigu atvirai, blogesnio vezimo ,kaip treckas neisivaizduoju, naudojau pora menesiu,ir pardaviau
ne vezimas,o kazkoks nesusipratimas

labiausiai ,tai nepatiko trecko nestabilumas,tas jo dardejimas,nu ir siaip labai nepatogus, o del vietos,uzima vos ne daugiau negu emma...
bbc vezimai,labai jau greit issivaiksto,tokie tarskalai pasidaro,klyba
turejau Trecka, loola,ir avenua
daugiau neeksperimentavau, ir gyvenime bbc vezimu nepirksiu
cia tokia mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 03 23, 16:01)
Emmos man gražu-bet per daug vietos užima...taip išeitų,kad į vieną automobilį reiktų sutalpint 3 vaikus,emmą ir daug kitų daiktų,jei kur važiuot reik ir važiuojama vienu automobiliu
Tai man skamba kaip mission impossible...

saunuole mama

as su dviem ,tai irgi sunku viska sutalpinti

Papildyta:
QUOTE(Paule @ 2010 03 01, 13:28)
Sveikos
O man toks klausimėlis iškilo - ar nebus Teknic vokelis per trumpas 1,4 metų vaikui, naudojant jį ant High Treck
Nes jei tas vokelis tinka lopšiui, tai gal jis nėra ilgas
Gal galit pasidalint patirtim

O man toks klausimėlis iškilo - ar nebus Teknic vokelis per trumpas 1,4 metų vaikui, naudojant jį ant High Treck

Gal galit pasidalint patirtim

vokelis gan ilgas,manau turi tilpti vaikas iki 90cm,bijau sumeluoti,nes jau senokai pardaviau