Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Sveikos,parodysiu ir as savo silkine skarele.Jos dydis 90x90 cm

user posted image

O cia fragmentas is arciau

user posted image
Atsakyti
Žiūriu užderėjo magnolijų smile.gif
Gražu.
Atsakyti
Aciu Tavi biggrin.gif
Atsakyti
PACIOS, nuostabios magnolijos, atrodo ištiesi ranką ir paliesi, pajusi aromatą... wub.gif
Atsakyti
user posted image

SAUnuolyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 07 07, 21:35)
Sveikos,parodysiu ir as savo silkine skarele.Jos dydis 90x90 cm

user posted image

O cia fragmentas is arciau

user posted image

Pacios, gražios tavo magolijos wub.gif Ir spalcos kokios thumbup.gif Jau kaip man magnolijos patinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Enija @ 2009 07 07, 16:06)
Labučiai.
Tikrai Upytėlės prisilietimas prie drabužio stebuklingas.  wub.gif  Svarbiausia- kito tokio nėra niekur. Atsakomybė tikrai didžiulė- defekto nepaslėpt po fonu ar kokia nors siužeto detale. Viskas turi būt kaip operacinėje tikslu. O jei dar užsakovui nepatiks doh.gif
Niekaip negaliu prisiversti piešt šalikus. Visa prapuolusi paveikslų kūrime. O dar mokytoja pažadėjo kiekvienos savo mokinės paveikslą patupdyt į parodą, tai net kinkos ėmė tirtėt- gi nieko neturiu tokio į ką žmonės galėtų žiūrėt. blush2.gif

Enija, tu tik nesikuklink, tavo visi darbai labai gražūs , tegul ir kiti pasigroži bigsmile.gif
Atsakyti
Visom labai aciu. hi.gif
As pati irgi labai megstu magnolijas,kai piesiu,...taip ir traukia prie ju,kazkokia manija biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, buvau atitrukus siek tiek, del techniniu kliuciu, internetas streikavo smile.gif be galo nuostabiu darbuku pamaciau. Saunuoles! Kusaciaus labai grazi nosinaite, Pacios magnolijos! Gal ir dar nematytu darbuku yra, apziuresiu smile.gif Upytele tai kaip visa laika kazka neitiketino pademonstruoja thumbup.gif As tai rutulioju minti, kad pirma medziaga istapyt, tada bandyti pasiuti, nes ant gatavo drabuzio tikrai milziniska atsakomybe.
Ikeliu fragmenta savo paskutinio salio. Jis nebaigtas ir nezinau ar bendrai bus baigtas. Labai daznai man nutinka taip, kad pradedu su uzsidegimu dirbt, bet paskui man kazkas nepatinka ir rankos nusvyra, norisi kito darbo kuo greiciau griebtis. Tai va ir siam taip nutiko... verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 08 liepos 2009 - 08:30
butybe,toks grazus salis biggrin.gif ...tiesiog prasosi uzbaigiamas lotuliukas.gif,neskriausk
savo minciu ir darbo kudikio ...biggrin.gif
Na zinok,papuoliai,dabar mes tau visos neleisime nepabaigti...turesi kiekviena diena duoti ataskaita,ka nuveikiai sio grazuolio naudai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu Pacios uz palaikyma, bet kad spalvos man neskanios gavosi, turejo but siltu rusvu tonu, bet isejo makalyne kazkokia. O tapau cia be konturo, labai kruopsciai reikia kiekviena lapeli ispaisinet, tai ir neber kantrybes. Teks turbut i ta mano "laimes sulini" kisti (turiu tokia dezia kur visokie nebaigti guli).
Atsakyti
Vis tiek nuzudyk... blink.gif man tai cia spalvos atrodo labai graziai.Tu nebaigta gala
nukirp ir isiremink kaip paveiksla...bus toks romantiskas,paliotnas...kaip tikru dailininku...su potekste. bigsmile.gif Jeigu tau paciai netiktu,ta kazkam butu nuostabi dovana biggrin.gif
Atsakyti
PACIOS,visiskai teisi. Saunus darbelis, ismesti visada suspesi, o pabaigti ar bent jau turima panaudoti - irgi menas smile.gif
Atsakyti