Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Magnolijos Pacios nuostabios, viskas plaukia tokiam lengvam violetiniam fone.
Butybe salikelis grazus, ner cia ko skiesti, visai normalios spalvos, tuo labiau, kad gyvai tikrai atrodo kitaip. O kaip su gruntu piesei ar kaip?

Aciu Upytele uz patarima del terpentino, pabandysiu, tik sis darbelis tikrai man nenusisekes, tai galima ir gadint, jeigu susigadins. Kazkur rusiskam saite radau, kad galima i folga suviniot ir ant garu pakaitint, tada plemai nuo vasko nusiima. Gal kas bandet?
Atsakyti
Sveikutes,

labai gražių darbelių priderėjo wub.gif

noriu pasirodyt ir aš su savo paskutiniais patapymais:

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 07 07, 21:35)
Sveikos,parodysiu ir as savo silkine skarele.Jos dydis 90x90 cm

Labai mielos magnolijos. wub.gif O va pakraščius skarelės reiktų kažkaip dar patobulinti. blush2.gif

QUOTE(butybe @ 2009 07 08, 09:28)
bet paskui man kazkas nepatinka ir rankos nusvyra,

Suprantu. Labai gražios, sakyčiau tobulos gėlės. wub.gif Labai įdomus fonas. Tačiau jų sąlytis toks kad rodos tikrai kažko trūksta. g.gif

QUOTE(gosiukas @ 2009 07 08, 21:03)
Sveikutes,

labai gražių darbelių priderėjo wub.gif

noriu pasirodyt ir aš su savo paskutiniais patapymais:

vajė kiek grožybių. Taip ir norisi nosį pro ekraną prakišt ir iš arčiau patyrinėti. wub.gif

Mano jau keli šalikai atidėti stovi nes nežinau ką toliau daryt. Kažko trūksta ir gana. Prisiruošiu kada ir nufotografuosiu. Gal su jūsų pagalba rasiu sprendimą. ax.gif

Parodysiu irgi savo darbelį, bet sakyčiau stipriai ne į temą, nes piešta ant popieriaus. Vėliau viską planuoju perkelti ant šilko. Taigi mano "juodraštis" ant ryžių popieriaus:

user posted image

dar nebaigtas. Vis tobulinu tobulinu. biggrin.gif
Atsakyti
Parodysiu irgi savo darbelį, bet sakyčiau stipriai ne į temą, nes piešta ant popieriaus. Vėliau viską planuoju perkelti ant šilko. Taigi mano "juodraštis" ant ryžių popieriaus:

dar nebaigtas. Vis tobulinu tobulinu. biggrin.gif
[/quote]

Enija, labai gražus piešinys wub.gif wub.gif wub.gif

kaip gražiai liejas potepiai thumbup.gif

Tikrai but ir sakar nuostabi wub.gif

nesu piešus ant ryžių popieriaus blush2.gif , atrodo, kad audinys bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosiukas: 09 liepos 2009 - 09:21
gosiukas, kokie kaklaraiščiai,
Enija, nerealus vaizdas. Aš tokio popieriaus visą ruloną turiu, o kokiais dažais piešei? Aš net nesitikiu kažko panašaus, man tai tolių toliai ir aplamai kažin ar įveikiami, bet tuos potėpius tokius nuostabius labai norisi pabandyti. Šilkui skirtų dažų dar nenusipirkau, reikia šiek tiek palukėti... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 10, 08:55)
gosiukas, kokie kaklaraiščiai,
Enija, nerealus vaizdas. Aš tokio popieriaus visą ruloną turiu, o kokiais dažais piešei? Aš net nesitikiu kažko panašaus, man tai tolių toliai ir aplamai kažin ar įveikiami, bet tuos potėpius tokius nuostabius labai norisi pabandyti. Šilkui skirtų dažų dar nenusipirkau, reikia šiek tiek palukėti... sad.gif

Dėkoju už pagyrimus. Piešiau mineraliniais kiniškais dažais. Na jie artimi akvarelei pagal prigimtį. ax.gif
Šiandien ir mokytoja pagyrė mano darbuką. Ryt jei spėsiu visus vabzdžius nupiešt, tai gal net parodai priduosiu. biggrin.gif
Atsakyti
Enija,nuostabus piesinys. thumbup.gif thumbup.gif
Kazkada ieskojau Vilniuje kursu sios tapybos,bet normaliu taip ir neradau,gal kartais zinai...
Atsakyti
Kinų tapybos moko Šv. Stepono 9 "Menas -sau"
pažiūrėk čia http://www.menassau.lt/
Atsakyti
Aciu,tavi.Kazi kada ten buna ir ar yra laisvu vietu
Atsakyti
tavi,as pasiziurejau menassau,bet ten nera tokiu kursu,gal tu daugiau zinai,negu ten as matau... biggrin.gif
Atsakyti
Jei nepaskambinsi, nežinosi. Tikrai mačiau ten kursus kinietiškos tapybos. Gal tik į jų menių neįtraukta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 11 liepos 2009 - 07:18
Aciukas,supratau 4u.gif
Atsakyti