Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Tikrai įspūdinga wub.gif Mieli atspalviai, o jau kiek kruopštumo reikėjo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Pacios, -Liucija-.
Atsakyti
Tai bent pritapėte kol nesilankiau. Šaunuolės visos. Labai gražūs darbeliai. Aš tai šiuo metu siūnu skiautinį tai laiko net prie kompiuterio prieiti nėra ir dar į balių savaitgalį, tai visai pasiruošimo daug. Bet jau rėmą naują turiu. tai labai knieti išmėginti. Mane tėtis aprūpina rėmais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 10, 15:49)
Žiūrint kokiame mieste, beveik visuose akropoliuose yra tas silver city ir šiaip didesniuose prekybos centruose pasitaiko.
Javana dažų kaina 13,99lt
užmesk akytę čia, gal rasi naudingos info, čia jų visas parduotuvių tinklas  mirksiukas.gif

Labai aciu uz info
Atsakyti
Tavi, saunu!
Po ilgos pertraukos ir as ikeliu savo darbeli. Tik labai jau man truksta ikvepimo ir kurybinio dziaugsmo maza schmoll.gif Na, bet bent jau noriu pasidemonstruoti kad bendrai dar kazka pradedu daryti, tikiuosi isivaziuosiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Butybe,fainos spalvos,fainos abstrakcijos,ir is vis faina,kad darai. thumbup.gif
Pakelk nosi ir pirmyn,pasiziurek,kaip aplik grazu ir gera...isivaizduok,kad dabar vienas is geriausiu Tavo gyvenimo laikotarpiu ir sukurk ka nors smagaus ir sventisko biggrin.gif wub.gif /si vakara mane patrauke link poezijos/ smile.gif
Atsakyti
Aciu, Pacios smile.gif sako, kad tokiu gyvenimo laikotarpiu koki as dabar isgyvenu moterys tampa ypac kurybingos, ale as dabar ir taip savim patenkinta ir pati sau pakankama, kad kur cia bekursi, o be tos ugneles ziuriu kad snipstas gaunasi schmoll.gif nu kitaip tariant menas tampa rankdarbiais lotuliukas.gif Nu cia jau mano sendienine skeptiskai sarkastiska nuotaika.
Sekmes visoms!
Atsakyti
Tavi, įspūdingai tie invariantai atrodo, išskirtinis darbelis thumbup.gif Man patinka temų įvairovė tavo darbuose -ko tik nori yra bigsmile.gif

Būtybe, gražus koralinis rifas, mielos žuvelės, ir ramus koloritas. O ten su gruntu ar gutta tapyta?
Atsakyti
Del Tavi darbu temu pritariu, tikrai smagu kad zmogus eksperimentuoja ir nestovi vietoje, paskutinis labai liuks!

As piesiau viska su bespalviu konturu, viena kart nuskalbiau ir tada ant virsaus vel konturavau ir dazus smarkiai skiedziau. (cia jusu patarimu paklausius biggrin.gif ) Sis budas manyciau tinkamiausias saliams, nes maziausiai apsunkina medziaga. Sia technika zinojau, bet nelabai praktikavau, buvau pamegus piesti be konturu tiesiogiai ant grunto. Tai dabar sunkoka persiorentuoti, ypac piesini susikurt toki kad sia technika butu ivykdomas, nes man kazkaip vaizduote neatitinka realiu galimybiu g.gif Jei kam kyla minciu tai galit kokia uzduotele ar pasiulyma man mestelt, pazaisim lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai grazios zuvytes, smagus darbelis, jaukus ir niekasdieniskas.
Atsakyti
Aciu Niliuk. Taip man norisi kazka grazaus isgauti, ale "vidno ne sudba" schmoll.gif Isiitempiau medziaga, jau taip stengiausi viska preciziskai daryti, teptukus isploviau, palete isgramdziau, daziukus uzsimaisiau, papaisiau truputi, nusprendziau isplaut viena karta ir befiksuodama prisvilinau... nurudavo ir p... Nu kaip cia taip... Kai jau einasi, tai viskas sklandzizi, atrodo ir be dideliu pastangu. O kai ne tai ne doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Gaila,Butybe. Na bet kitą tikrai gražų padarysi. O ant kokios padalos lygini?Jei paprastas lygintuvas tai ant antros nustatyk.
Atsakyti