Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

QUOTE(tavi @ 2009 09 13, 20:45)
Enija, bet pagrindas kietina šilką, ar ką nors darai minkštinimui?
Gaila neparodei šiandien gyvai jo.

gruntas kietina, bet po keletos skalbimų audinys vėl pasidaro minkštas. mirksiukas.gif

O šiaip TAVI, saulele, tik Tavo dėka apskritai atsiminiau kad turiu kupetą užmirštų šalikų. Jei nebūtume apie juos kalbėję, tai nežinau kiek jie būtų dar gulėję. blush2.gif
Tokį foną, kokį dariau šiam šaliui išmokau pas A.Sviridenko. Tikiuosi kai ji vėl pasirodys Vilniuje, mane pasieks info. Pas ją tikrai verta pasimokyti šilko gudrybių. Per pamoką ne tiek piešiau kiek vėpsojau kur ką kaip kitoms rodo. biggrin.gif
Atsakyti
pobeda, kazkada esu aptaskiusi juoda odine rankine tekstiliniais dazais - amziams. Bet jie skaidrus, taigi, jei striuke , tarkime, raudona, tai labai gerai kibs tamsios salvos - juoda, rydam violetine. Uztepusi zalia irgi gausi keista zaliai ruda... Zodziu, raudona spalva permus visas tepamas spalvas.
Per telika rode dizainere, kuri batus ispaisalioja visokiais akriliniais dazais .... Po to uzpurskia akriliniu laku ir vaskuoja.... Vat ir visa paslaptis. Beje, akriliniai dazai t.p. gali buti skaidrus arba dengiamieji... Pavyzdziai baltas cinkas - skaidresnis uz balta titana smile.gif Bet tai jau reikia eksperimentuoti ant lopinelio odos, o ideja - sauni!!!!
Atsakyti

! 
Necituokite nuotraukų ! Visos žinutės, kuriose cituojamos nuotraukos, bus trinamos !
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2009 09 14, 08:51)
pobeda, kazkada esu aptaskiusi juoda odine rankine tekstiliniais dazais - amziams. Bet jie skaidrus, taigi, jei striuke , tarkime, raudona, tai labai gerai kibs tamsios salvos - juoda, rydam violetine. Uztepusi zalia irgi gausi keista zaliai ruda... Zodziu, raudona spalva permus visas tepamas spalvas.
Per telika rode dizainere, kuri batus ispaisalioja visokiais akriliniais dazais .... Po to uzpurskia akriliniu laku ir vaskuoja.... Vat ir visa paslaptis. Beje, akriliniai dazai t.p. gali buti skaidrus arba dengiamieji... Pavyzdziai baltas cinkas - skaidresnis uz balta titana smile.gif Bet tai jau reikia eksperimentuoti ant lopinelio odos, o ideja - sauni!!!!

Aciu upytele smile.gif
Atsakyti
Tikrai nuostabu, Enija wub.gif . o kiek cia kantrybes ideta doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Kokie grazus jusu darbeliai!
As neseniai pradejau mokytis, deja, dar neturiu tokiu ispudingu rezultatu, bet man taip patinka procesas!
Galima as irgi prisijingsiu prie jusu kompanijos?
Atsakyti
Junkis drąsiai smile.gif Ne šventieji puodus lipdo. Parodyk savo darbus.
Atsakyti
paskutinis mano darbelis rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Arona, liuks! thumbup.gif
Atsakyti
Arona, tu kur taip ilgai slėpeis blink.gif Nuostabus darbas, gražu.
Atsakyti
QUOTE(Arona @ 2009 09 15, 22:25)
paskutinis mano darbelis  rolleyes.gif

Fantastiška thumbup.gif

Vakar bandžiau marmuravimą. Nesuprantu kokią darau klaidą. Vos atkeltas audinys pradėjo varvėti, raštai išsidarkė. Beliko tik išskalbti ir laukti kitos laisvo laiko akimirkos. blush2.gif Pusę metų turiu tam skirtus dažus ir vis kažkas kliūna. doh.gif
Atsakyti
Arona,labai grazu thumbup.gif
Atsakyti