Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Jei teisingai atsimenu tai jau tečias bandymas.Dabar jau į našlaites tikrai panašu smile.gif
Atsakyti
Iš tiesų, atrodo net jų kvapą pajutau. Gal tikrai bandyt paišyt našlaites. g.gif Vis tik jos man dar per sudėtingos atrodo. Užtat žydi jazminai biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, Enija, tik manau galima dar geriau nupiešti našlaites. Vėliau bandysiu dar, kol nebūsiu visai patenkinta.
Atsakyti
Zinai,Tavi,ko man jose truksta ax.gif ,ogi tu mazulyciu bruksniuku prie pat viduriuko.Cia apziurejau savo balkono naslaites blush2.gif
Atsakyti
Klausau sekantį kart bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 06 11, 22:20)
Klausau sekantį kart bus smile.gif

Tavi, aš jau laukiu tavo magnolijų wub.gif man pastaruoju metu jos taip gražu pasidarė, labai dekoratyvios gėlės smile.gif Ir plastiškos, ką tau puikiai pavyksta perteikti gėlėse mirksiukas.gif

Dar Upytele darbai paskutiniai thumbup.gif man net stalčius atsidarė pamačius bigsmile.gif Kiek laiko užima tokius paveikslus ištapyti?
Atsakyti
Žinok jau matau klaidų, kurias nežinau kaip ištaisyti. Matyt normalios bus tik trečios smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, pasipyle nemazai gimtadieniu, tai pradejau skarutes piesti smile.gif Cia mano paskutiniu dienu darbelis.
user posted image
Atsakyti
Butybe,grazus skariukas, thumbup.gif ,o gauti toki dovanu-tikras malonumas.
Pasiziuriu as i jusu darbelius ir man kyla noras issitraukti savo remus.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 06 12, 03:48)
Dar Upytele Kiek laiko užima tokius paveikslus ištapyti?

Dirbu 2-3 dienas... Netrumpai mirksiukas.gif Ilgiausiai ideja eina i galva....
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Butybe,kaip visada grazu wub.gif
PACIOS,tu tik trauk lauk remus,daugiau graziuku pamatysim mirksiukas.gif
Upytele-nuostabios undines thumbup.gif
Atsakyti