Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

yra tekstilinis markeris
user posted image
Atsakyti
ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos,ta parduotuve,apie kuria minejot, atsidare Akropolije,papuosalu parduotuveje Silver city,siandiena buvau,pakolkas mazas pasirinkimas,norejau silko salikeliu,nera schmoll.gif
Atsakyti
Panos,nepatikesit,bet vakar pas kaimyna buvo paliktas musu siuntinelis thumbup.gif ! Atsidariau,viskas lyg ir tvarkoje mirksiukas.gif .Eisiu skaiciuot ir parasysiu visoms AZ 4u.gif
Atsakyti
Mano pažaidimai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutės. Visai apsileidau ax.gif neberašau į temukę ax.gif blush2.gif Visų darbai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif Aš irgi po truputėlį kuriu dar ne visai beviltiška esu bigsmile.gif perėjau dabar prie paveikslų thumbup.gif

SeRI tai čia tas mūsų senasis užsakymukas ar kažkas kitko ką esu praleidusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2009 06 18, 08:33)

SeRI tai čia tas mūsų senasis užsakymukas ar kažkas kitko ką esu praleidusi  g.gif

Aha doh.gif ! Vakar sudeliojau visoms,viskas yra ,nieko netruksta ir niekas nesumaisyta thumbup.gif .Dar tik suskaiciuoti beliko 4u.gif
Atsakyti
Aha, tai gerai thumbup.gif thumbup.gif atsibudo vadinasi vokiečiai ir atsiuntė pagaliau hihihi.gif . Nu ką teks kojinę iš po čiužinio traukti, santaupėles krapštyti doh.gif
Atsakyti
Pabaigsiu jau girtis. Vakar pagaliau praejo atidarymas smile.gif Ech kaip pavargau!!!! Keletas nuotraukeliu is parodeles :

PARODA
Atsakyti
upytele sveikinu ir džiaugiuosi 4u.gif 4u.gif linkiu, kad parodą aplankytų kuo daugiau gerų susidomėjusių ir vertinančių sukurtą grožį žmonių. Labai gaila -negaliu to pati pamatyti gyvai verysad.gif
p.s., nuostabiai atrodei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
upytele ir as prisidedu prie sveikinimu clap.gif biggrin.gif clap.gif
Linkiu kuo geriausios kloties tiek parodoje,tiek ir po jos...,nes darbai tikrai nerealiai grazus. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2009 06 19, 08:32)
Aha, tai gerai  thumbup.gif  thumbup.gif  atsibudo vadinasi vokiečiai ir atsiuntė pagaliau  hihihi.gif .

Eik,eik,geda kam ir sakyt,kad tiek laiko doh.gif . Nors seniau,kada tarpininkavau su Yves Rocher kosmetika,tai irgi tokiu cirku budavo... Dideli uysakymai ir jie nebesusitvarko unsure.gif ...
Atsakyti