QUOTE(panterixa @ 2009 12 14, 14:38)
troja saunuole

na as jau irgi dariau generaline tvarka,bet kad vel atrodo viskas apversta

tvarkyk netvarkes kai mazas vaikas namie

as jau pasipuosus eglute praeita savaite,bet jau pirma diena ji buvo mazes parversta ant sono

suduzo keli zaisliukai,bet pabariau dar nelenda

dovaneliu dar nesupirkus visu,puse tik,troja gal kokiu receptuku sventiniu pasidalintum,kad jau sakei meniu susidariusi

Daivasen falikas tai cia falenopsius taip vadinam

oi kokiu cimbidziu maciau turguj

jau zinau ko noresiu Kaledoms
siaip turiu kruvas zurnalu tai keleta receptu is ten pasiemiau. siemet gaminsiu karsta upetaki marinuota meduje ir garstyciose, darysiu kreveciu salotas, kurias MB dievina, kazkada dariau silkute su svogunais ir razinom toks gaunasi saldziagukstis patiekalas, man patiko. paskui esu girdejusi kaip giria Budrienes salotas su graikiniais riesutais, tai nete radau recepta tai ir bandysiu, bet skonio tikrai nezinau. siaip siemet bandysiu zuvi ne file troskinti o tikra zuvi, vakar pas tevus kai buvau tai tetis mano yra zvejys tai maximoj ilgai renkasi zuvis ir vakar gamino...nu apsivalgymas ir daug skaniau nei file, tai nusiziurejau troskinta zuvi su grybais. o siaip ant stalo bus ir tradiciniu patiekalu: balta misraine....dar vakar is mamos gavau jos firmini silkes recepta (as dievinu silkes).
1. salotos su krevetemis (gaivios ir tikrai skanios, nors ne pigios);
viska dedi sluoksniais: konservuotos pupeles, paprika, sviezias agurkas, olandiskas suris, 2 avokadai, majonezo sluoksnis ir ant virsaus krevetes. visi ingridientai pjaustyti kubeliais.
2. Budrienes salotos gaminamos is vakaro.
viska dedi keliais sluoksniais ir smulkinta: fermentinis suris, porai, kiausinis, majonezas, graikiniai riesutai. sake nerealios, bet tikrai nezinau.
3. mamos silke. mama perka arba zigmo arba su galva. viska pjaustai smulkiau: silke juostelemis o darzoves kubeliais. marinatas: virintas vanduo, siek tiek cukraus ir actas (pasidarai toki saldziaruksti marinata ir atvesini), silke pamarinuoji 10 minuciu ir viska sudedi i permatoma inda. pasilieki siek tiek sviezio marinato, kad viska uzpilti per nauja, turi apsemti ir tieki i stala.
QUOTE(daivasen @ 2009 12 14, 19:14)
as net nezinau kas tas falikas

o jau apie ta cimbidziai jau net nekalbu