Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų virtuvės

QUOTE(Matelyk @ 2009 06 15, 14:38)
nuotraukų neturiu tik esu mačius gyvai. o šiaip jis ne tik virtuvėm užsiima, daro viską - virtuves, spintas, komodas.... pas mane jis darys visus baldus vaiko kambariui, voniai, virtuvę ir spintą kolidoriuj, tada galėsiu viską parodyti net ir gyvai, kas tik norėsit  biggrin.gif

Tai paprasykit, kad atsiustu nors viena nuotrauka, tokio isgirto meistro dar nemaciau.
As rimtai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 15, 14:57)
Tai paprasykit, kad atsiustu nors viena nuotrauka, tokio isgirto meistro dar nemaciau.
As rimtai 4u.gif

Nu...įtariu kuo baigsis-išpeikimu.
O aš savo meistrą tai galėčiau girti ir girti, ir nieko čia blogo jei ant svieto yra gerų meistrų.
Atsakyti
Oj musu virtuvininkas irgi buvo superinis! Pgamino mums virtuves baldukus ir vonios spintele. Kokybe-superine. Kaina - kaip kam ko reikia. Mums reikejo visu tu blumu, konteineriniu stalciu ir panasiu dalykeiu tai suplojom nemazai.
Vonios spinteles mums reikejo "bliudiniai" kriauklei. Irgi buvo sunku gauti arba nezmoniskai kainavo, o blogiausia tai, kad pasirinkimas -0. Juk nepirksi is to kas yra smile.gif Nusibraizem brezinuka ir gavom tai ko norim. Imetu nuoroda. Sorry uz kokybe blush2.gif
http://foto.delfi.lt...m/19489/?page=1

Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2009 06 15, 15:09)
O aš savo meistrą tai galėčiau girti ir girti, ir nieko čia blogo jei ant svieto yra gerų meistrų.

O kodel reikia meistra ispeikti ohmy.gif, dizaina gali peikti, bet ne meistra wink.gif
Papildyta:
QUOTE(mirattes @ 2009 06 15, 15:26)
Oj musu virtuvininkas irgi buvo superinis! Pgamino mums virtuves baldukus ir vonios spintele. Kokybe-superine. Kaina - kaip kam ko reikia. Mums reikejo visu tu blumu, konteineriniu stalciu ir panasiu dalykeiu tai suplojom nemazai.
Vonios spinteles mums reikejo "bliudiniai" kriauklei. Irgi buvo sunku gauti arba nezmoniskai kainavo, o blogiausia tai, kad pasirinkimas -0. Juk nepirksi is to kas yra smile.gif Nusibraizem brezinuka ir gavom tai ko norim. Imetu nuoroda. Sorry uz kokybe  blush2.gif
http://foto.delfi.lt...m/19489/?page=1

Tik vienas dalykas uzkliuvo, kodel saldytuvas ne kaireme kampe, o siaip tikrai grazu 4u.gif gaila sistemos virsutiniu spinteliu atsidarymo nematyti, bet manau jai viskas bliumo, tai tikrai thumbup.gif ,erdve maza isnaudota, kad vyras nosies nekistu ka gaminat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadūnas: 15 birželio 2009 - 15:03
na kas dėl dizaino, tai irgi nemanau kad galima labai peikti nes kiekvieno skirtingas skonis.... šioj temoj buvo nemažai pasisakymų kad nepatinka klasikinės ale kaimiškos virtuvės, o mane pvz jos labiausiai traukia...
savo meistrą galiu girti kiek tik noriu ir man visvien jei kiti peiks irnesakyk.gif žmogus dirba iš širdies, tas darbas jam ne tik finansinę naudą neša bet ir malonumą... aš tik garsiai pasvarstau ko man reikia, ko noriu ir jis paskui daugiau už mane suka galvą ką ir kaip padaryti ir dar ne tik kad padaryti bet kaip ir išeiti, o padaryti kad būtų geriausiai rolleyes.gif

o dėl nuotraukų tai paklausiu gal galėtų nufotkinti savo darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
Seip telpam ir dviese wink.gif bet norejau kad virtuvele suptu is visu pusiu. Virsus irgi blumo, galiu nufotografuoti mechanizma jei kam idomu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 15, 16:02)
Tik vienas dalykas uzkliuvo, kodel saldytuvas ne kaireme kampe

o kodėl šaldytuvas turi būti būtinai kairiam kampe? unsure.gif
pas mane jis irgi bus dešinėj pusės, nes jei statyčiau kairėj tai jis ten atrodytų kaip nereikalingas griozdas, ir sumažintų virtuvę dvigubai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2009 06 15, 16:11)
o kodėl šaldytuvas turi būti būtinai kairiam kampe?  unsure.gif
pas mane jis irgi bus dešinėj pusės, nes jei statyčiau kairėj tai jis ten atrodytų kaip nereikalingas griozdas, ir sumažintų virtuvę dvigubai  doh.gif

Va butent jis stovi praejimo vietoje, o kampe ji netrugdo niekam, ta vieta dar galima isnaudot tikslingai, vien jo atidarymas yra parankus tik is vienos puses esanciam asmeniui, o ne iejus i virtuve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadūnas: 15 birželio 2009 - 15:15
ech... dabar kai tos virtuvių erdvės tokios mažos tai baisiai sunku viską gražiai ir patogiai išsidėlioti doh.gif dar kartą pasižiūrėjau į mirattes nuotraukas... tikrai neatrodo patogiai tas šaldytuvas, bet manau kad žmonės tikrai ilgai suko galvas kur jį geriausiai pastatyti....
pati vargstu su dėliojimu nes turiu "dovaną" - katilą vidury vienos sienos doh.gif jau ir taip ta virtuvėlė nedidelė, o dar kai tas katilas per vidurį tai nors nusišauk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2009 06 15, 16:20)
ech... dabar kai tos virtuvių erdvės tokios mažos tai baisiai sunku viską gražiai ir patogiai išsidėlioti  doh.gif dar kartą pasižiūrėjau į mirattes nuotraukas... tikrai neatrodo patogiai tas šaldytuvas, bet manau kad žmonės tikrai ilgai suko galvas kur jį geriausiai pastatyti....
pati vargstu su dėliojimu nes turiu "dovaną" - katilą vidury vienos sienos doh.gif jau ir taip ta virtuvėlė nedidelė, o dar kai tas katilas per vidurį tai nors nusišauk  cool.gif

Ten virtuve kokie 4-5 kvadratai, kiek gaminau, tai saldytuvas i kampa, na net neviena virtuve.
O katila yra teke uzglaistyt, su durelemes, parinkom, stalciaus imitacija ir virsuj dureles, nes ejo per stalvirsi, tai gavosi, kaip paprasta spintele, dar viduj lentyneliu pridejom, mazyciu, na moteris randa ka ten padeti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadūnas: 15 birželio 2009 - 15:31
QUOTE(Matelyk @ 2009 06 15, 08:54)
sveikos, noriu pasiteirauti ar kas pirkot buitinę techniką iš lietuviškų internetinių parduotuvių? kokie atsiliepimai? ar tai patikima?  4u.gif

Taip ir viskas ok mirksiukas.gif Svarbu tik atsirinkti iš kurių pirkti smile.gif Aš tik nepirkčiau iš ten, kur pinigus reikia pervesti iš anksto ax.gif

QUOTE(Yoli @ 2009 06 15, 10:39)
Pretenzijas galima pareikšti bet kam, ne tik baldžiams.... Žinotina yra tai, kad elektros prietaisai negali būti grąžinami, jei jie veikiantys. Na tipo jei nepatiko ar panašiai, jei jie yra sugedę tai tam bet koks gamintojas suteikia garantijas.
Baldžiai lygiai taip pat gali parduoti buitinę neperkant virtuvės baldų, tiesiog manau kiekvienos įmonės sprendimas parduoti ar ne. Aš tik galvoju, kad jei jau apsiimtų parduoti buitinę, neperkant baldų, tai antkainis būtų didesnis.

Vat čia ir pasireiškia internetinės prekybos nauda vartotojui, nes grąžinti gali ir elektros prietaisus rolleyes.gif

QUOTE(jblmami @ 2009 06 15, 11:43)
Butinai reikia sureguliuoti kojeles. Pas mus miele. Atvazeve meistrai su gulsciuku ja nureguliavo. Pas mus 1600 varo ir jokiu problemu mirksiukas.gif .
Jus manete skalbinius isgrezti?
Naudojant dziovykle, butinai reikia skalbinius bent 1400aps/min isgrezti. Nes kitaip labai jau daug elektros sunaudosit doh.gif .
Ir ne visus skalbinius prie tokiu apsisukimu sigrezi, nes ne visus ir dziovini dziovyklej.

Atsiprasau, kad ne i tema 4u.gif .

Elektros sąnaudos čia ne prie ko smile.gif Norint sutaupyti elektros energijos, reikia rinktis tokią skalbimo mašiną, kurios elektros energijos sąnaudos būtų A, A+, A++, o gręžimo klasė rodo tik kiek stipriai bus išdžiovinti skalbiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 15 birželio 2009 - 17:32
QUOTE(Jolyte @ 2009 06 15, 14:09)

Kaip ir aš savąjį..nes jis MB... lotuliukas.gif galiu girti ir girti.. irgi darys viską pats- spintas, virtuvę, vonios baldus...

Atsakyti