Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų virtuvės

Sveiki, mane irgi užgriuvo bėdos dėl virtuvės doh.gif Labai įdomu pasidarė kokia dabar kvadrato kaina pas baldininkus? Nes tėvai parduotuvėse sau ieškojo, tai su tom kainom daugmaž susipažinau. Nežinau ką daryti, ar ieškoti gatavų ar gamintis. Apie medžiagas dar nespėjau pagalvoti, nes ir nelaa suprantu ten ką nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2009 06 16, 12:34)
Sveiki, mane irgi užgriuvo bėdos dėl virtuvės  doh.gif  Labai įdomu pasidarė kokia dabar kvadrato kaina pas baldininkus? Nes tėvai parduotuvėse sau ieškojo, tai su tom kainom daugmaž susipažinau. Nežinau ką daryti, ar ieškoti gatavų ar gamintis. Apie medžiagas dar nespėjau pagalvoti, nes ir nelaa suprantu ten ką nors  lotuliukas.gif

o vat nuo medžiagų labai daug ir priklauso mirksiukas.gif
gali imti paprasčiausią plokštę, gali ir prabangiausią.... dar galima dureles daryti natūralaus medžio... kad ir tie patys varstai ar bėgeliai, tos konteinerinės sistemos, galų gale ir rankenėlės nuo 2Lt iki 20Lt už vienetą gali būt... taip kad labai daug visokių niuansų su asmeniniais užsakymais mirksiukas.gif
gal būt gatavą komplektą ir pigiau pirkti, bet tie gatavi manęs dažniausiai netenkina visapusiškai ax.gif
Atsakyti
natūralus medis man schmoll.gif o kaip su tom plokštėm? ką geriau rinktis drožlių ar dulkių? dažytą ar laminuotą? aišku norisi kad medžiagos kokybiškos būtų, bet man tiek firmoj tiek žmogus visus įmanomus privalumus gali švardinti, o kai nesupranti nieko tai atrodo, kad ten super viskas biggrin.gif Svarbausia išsirinkti tas plokštes, su vididiniais mechanizmais jau kaip nors, ten daugmaž žinau ko man reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(poshkyte @ 2009 06 16, 10:15)
merginos, o darant virtuvėj grindinį šildymą vedžiojot jį ir po spintelėmis? aš isivaizduoju, kad nereikia, bet pas mus išvedžiojo  g.gif  kažin nieko blogo  g.gif

Pas mus vedžios tik po tomis spintelėmis, kur yra lauko siena su langu smile.gif

QUOTE(mirattes @ 2009 06 16, 10:29)
Jeigu spinteles ne ant koju tai blogai, perkaista tas sildymo kilimelis. Mes neviedziojom po spintelemis, po radiatoriais ir panasiai. Nes klojimo reikalavimuose parasyta, kad negalima. Bet matyt yra isimciu. Tik, kad sumokejot pinigeliu daugiau uz takelius  g.gif

Visos spintelės yra ant kojelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2009 06 16, 13:01)
natūralus medis man  schmoll.gif  o kaip su tom plokštėm?  ką geriau rinktis drožlių ar dulkių? dažytą ar laminuotą? aišku norisi kad medžiagos kokybiškos būtų, bet man tiek firmoj tiek žmogus visus įmanomus privalumus gali švardinti, o kai nesupranti nieko tai atrodo, kad ten super viskas  biggrin.gif Svarbausia išsirinkti tas plokštes, su vididiniais mechanizmais jau kaip nors, ten daugmaž žinau ko man reikia  ax.gif

Kokia zaliava pasirinkti tai tik skonio reikalas ir pinigines storumas.
MDF'as svelnus lygus valosi lengvai, ir spalvu palete kokios tik pageidausite, taip nudazys.
LMDP taip pat didele palete, bet yra tokiu ploksciu kur tikrai nusivalo sunkiai.
Siaip virtuves baldai skaiciuojami ne kvadratais, o beginiais metrais, kokio ji ilgio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(poshkyte @ 2009 06 16, 10:15)
merginos, o darant virtuvėj grindinį šildymą vedžiojot jį ir po spintelėmis? aš isivaizduoju, kad nereikia, bet pas mus išvedžiojo  g.gif  kažin nieko blogo  g.gif

Pas mus irgi išvedžiota ir po spintelėmis. Grindinis šildymas nuo centrinio šildymo, ne elektrinis.
Atsakyti
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 16, 13:29)
Kokia zaliava pasirinkti tai tik skonio reikalas ir pinigines storumas.
MDF'as svelnus lygus valosi lengvai, ir spalvu palete kokios tik pageidausite, taip nudazys.
LMDP taip pat didele palete, bet yra tokiu ploksciu kur tikrai nusivalo sunkiai.
Siaip virtuves baldai skaiciuojami ne kvadratais, o beginiais metrais, kokio ji ilgio mirksiukas.gif

tai aš čia susimaišiau rolleyes.gif bet bėginis metras skaičiuojasi su viršutinėm spintelėm ar ne? g.gif man lygtais sakė, kad su smile.gif
aš rg galvojau apie MDF, nes nenoriu kad btų su nelygumais. O kaip jos atsparumas temperatūrai ir mechaniniams poveikiams? g.gif kažkaip niekur nternete nerandu jokių palyginimų tarp tų plokščių schmoll.gif
Atsakyti
Su visais atsparumais nezinau, bet jai pats Sefas sau virtuve is MDF'o daresi apatnes spinteles kur trankosi, netycia, kai prie baldu jau daug metu, tai manau jog tai geriau nei plokste ar lukstas.
Beginis metras skaiciuojamas su virsutinem spintelem.
Atsakyti
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 16, 15:34)
Su visais atsparumais nezinau, bet jai pats Sefas sau virtuve is MDF'o daresi apatnes spinteles kur trankosi, netycia, kai prie baldu jau daug metu, tai manau jog tai geriau nei plokste ar lukstas.
Beginis metras skaiciuojamas su virsutinem spintelem.

Geriausia ir tiksliausia kainą skaičiuoti yra kv.m. sudedant visus kaštus. Tiesinis metras nėra tiksli kaina schmoll.gif http://www.ltbaldai..../virtuves_kaina
Atsakyti
QUOTE(LowFeaR @ 2009 06 16, 15:45)
Geriausia ir tiksliausia kainą skaičiuoti yra kv.m. sudedant visus kaštus. Tiesinis metras nėra tiksli kaina  schmoll.gif http://www.ltbaldai..../virtuves_kaina

Kokius cia burtinikus radote doh.gif spintele su stalciu bloku gali kainuot vien uz furnitura 600 Lt, o spintele su durelem, jos furnitura 70Lt.
Tai cia 1.5 ar 2 kartu skirtumas. Tegul tik neburia lotuliukas.gif
Todel ir beginiai metrai ar tiesiniai pagal juos pagrinde skaiciuojami ir kai nuo to priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 16, 16:30)
Kokius cia burtinikus radote doh.gif  spintele su stalciu bloku gali kainuot vien uz furnitura 600 Lt, o spintele su durelem, jos furnitura 70Lt.
Tai cia 1.5 ar 2 kartu skirtumas. Tegul tik neburia  lotuliukas.gif
Todel ir beginiai metrai ar tiesiniai pagal juos pagrinde skaiciuojami ir kai nuo to priklauso.

tai kaip tada galima skaičiuoti tiesiniais metrais jei tokie kainų svyravimai g.gif
"tiesinis metras" nieko nesako. Vienas tiesinis metras stalčių kainuoja 600 lt, o vienas tiesinis metras spintelių 100 lt .
Čia tik apytikslis, grubus skaičiavimas, kuris nuo realybės gali skirtis kelis kartus . Reikia imti projektą, jo sudedamąsias dalis ir tik tada gali paskaičiuoti.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 06 16, 16:33)
tai kaip tada galima skaičiuoti tiesiniais metrais jei tokie kainų svyravimai  g.gif
"tiesinis metras" nieko nesako.  Vienas tiesinis metras stalčių kainuoja 600 lt, o vienas tiesinis metras spintelių 100 lt .
Čia tik apytikslis, grubus skaičiavimas, kuris nuo realybės gali skirtis kelis kartus . Reikia imti projektą, jo sudedamąsias dalis ir tik tada gali paskaičiuoti.

Tiesiniai metrai susideda is kriaukles spinteles, indaploves, orkaites spinteles, stalciu bloko, ir integrupto saldytuvo. Su pakabinamlom spintelem kur vienoje dziovykla kitoje integrutas gartraukis (arba neintegruotas).
Tai bazinis skaiciavimas.
O visada yra skirtingos virtuvers, del to kaina nuo... wink.gif
Atsakyti