Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų virtuvės

Siandien man pradejo montuoti virtuve thumbup.gif Gal greit galesiu pasirodyt ax.gif biggrin.gif

Visur sudejo Blum furnitura. Tik va su rankenelem tai problema. doh.gif Niekaip neapsisprendziu g.gif cool.gif biggrin.gif Visos kazkokios daugumoj grubios, storos, o man noretusi graksciu, ilgu, "lengvu" rolleyes.gif Radau keleta Hettich kataloge, kurios patinka, bet va ju kaina, tai visai nepatinka blink.gif schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2009 06 16, 22:20)
Bet jei renkiesi Blum, tai is kur gali zinot gerai ar blogai tas Hettich. Nebent daryti puse virtuves Blumo,  o kita puse Hettich,tada gal ir galima lyginti juos.

Tai pastebi kai tenka vaziuoti taisyt objektus, matai, kad netaip yra kaip turi but. Pas mane pati prieskambary Hettich'o lankstai, svetaineje BLUM'o po pusmecio jau pasirode, kam tokia erdve reguliavimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadūnas: 16 birželio 2009 - 21:37
QUOTE(Julijasha @ 2009 06 16, 19:33)
Noriu isgirsti profu nuomones Hettich ar Blum  g.gif  Kadangi mano virtuve nera maza tai net ir nedidelis kainu skirtumas bendroj sumoj yra pakankamai zenklus  g.gif  Tai gal neverta det blum'o ?

Rinkites BLUM, tikrai nepasigailesite. Kiek dirbu su sitos firmos furnitura, dar neteko girdeti nusiskundimu. Gamintojas suteikia 25 metu garantija. Jei ka parasikit i AZ, suteiksime nuolaida wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2009 06 16, 21:20)
Bet jei renkiesi Blum, tai is kur gali zinot gerai ar blogai tas Hettich. Nebent daryti puse virtuves Blumo,  o kita puse Hettich,tada gal ir galima lyginti juos.

Pasiūlyčiau nuvykti ir pas vienus ir pas kitus ir prieš perkant apsispręsti. Paprastai tokiose parduotuvėse būna ekspozicijose visi mechanizmai, kurie labiausiai domina žmones. Tai užtruktu gal kokį porą valandų bet nebeliktų abejonių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 16, 21:36)
Tai pastebi kai tenka vaziuoti taisyt objektus, matai, kad netaip yra kaip turi but. Pas mane pati prieskambary Hettich'o lankstai, svetaineje BLUM'o po pusmecio jau pasirode, kam tokia erdve reguliavimui.

Nesu girdėjusi kad BLUM lankstai blogi, pas pačią namie virtuvėje BLUM lankstai ir jokių nusiskundimų neturiu. Mane tas kategoriškumas šiek tiek stebina, Tadai, būkite lankstesnis... tas kategoriškumas pražudys mirksiukas.gif nieko asmeniško smile.gif manau šiuo metu renkasi klientas ir tik pabandęs, susidarys savo asmeninę nuomonę. Pasikartosiu abu gamintojai turi vienokių ar kitokių pliusų/minusų. nes idealių nėra smile.gif
Atsakyti
Na gal ir tiesa del kategoriskumo 4u.gif
Zinoma klientas renkasi kokios furnituros pageidauja, bet kodel dauguma tu kurie gamina - montuja rinktusi ne BLUM'o sau?
Atsakyti
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 17, 12:25)
Na gal ir tiesa del kategoriskumo 4u.gif
Zinoma klientas renkasi kokios furnituros pageidauja, bet kodel dauguma tu kurie gamina - montuja rinktusi ne BLUM'o sau?

Na kadangi nesusidūriau su tokiais, tai negaliu atsakyti smile.gif
Atsakyti
teko nemazai dirbti ir su Blum ir su Hettich, tai tikrai galiu pasakyti, kad ir vienas ir kitas yra analogiski produktai, kainos irgi labai panasios, tiesiog vieni baldininkai turi geresnes nuolaidas Blum`a pirkdami, kiti Hettich`a, nuo to matyt ir priklauso. skirtumai pagrinde tarp ju yra dizaino - Hetticho soneliai suapvalinti - Blumas i tai sako, kad staciais krastais labiau panaudota erdve smile.gif man asmeniskai labiau patinka Hettich pasiulymai stalciu isplanavimams, daug ivairiu priedu biriems produktams, saukstines, suskirstymai etc.. Blumas viso to turi tikrai maziau. Tadunas sake, del Blum slankiojanciu sistemu - jus nemaisykite vel Furnitano su Blum`u, Blum`as gamina tik atidarymo mechanizmus, lankstus ir begelius, kuriuose geriausiai ir specializuojasi, o Hettich turi daug didesne baze furnituros, bet, tarkime, atidarymo mechanizmai Blum negali prilygti, cia jau is praktikos sakau, pvz Aventus Blum yra nepralenkiami.. taip, kad pasirinkima gali itakoti kaina ir dizainas, kokybe panasi. kelis kartus buvau Milano baldu parodose, specialiai ziurejome, kokia furnitura naudoja baldininkai, tai pagrinde apie 60 proc. Blum, apie 30 proc Hettich, like - visokia kitokia.
Papildyta:
QUOTE(vasara77 @ 2009 06 16, 21:25)
Siandien man pradejo montuoti virtuve  thumbup.gif  Gal greit galesiu pasirodyt  ax.gif  biggrin.gif

Visur sudejo Blum furnitura. Tik va su rankenelem tai problema. doh.gif  Niekaip neapsisprendziu  g.gif  cool.gif  biggrin.gif Visos kazkokios daugumoj grubios, storos, o man noretusi graksciu, ilgu, "lengvu"  rolleyes.gif Radau keleta Hettich kataloge, kurios patinka, bet va ju kaina, tai visai nepatinka  blink.gif  schmoll.gif  biggrin.gif

pabandyk sitas, man jos labai simpatiskos smile.gif
S.2576/320MCR kodas
http://www.furnitana...f/metalines.pdf
Atsakyti
QUOTE(BUoga @ 2009 06 16, 17:36)
Laba. gal as galesiu kuom padeti - virtuves baldais mano specializacija smile.gif. Pirmiausiai parasysiu siek tiek apie medziagas. kaip suprantu labai brangiu medziagu tu nenori, todel ir rekomenduosiu tau laminuota mdp plokste. Yra auksto slegio laminuota plokste (blizgiu pavirsiumi) kurios atsparumas tikrai didelis, bet ji ir nepigi, ir yra paprasta plokste - kurios tikrai nereikia bijoti. Del valymo, taip kazkas paminejo kad dazyta plokste valosi lengviau -bet cia tik tuo atveju -jei tau reikia perbraukti pavirsiu dregnu skudureliu. Dazyta plokste yra neatspari braizymui, plius jei stipriai trinktelsi -tuoj vietoj susidarys itrukimas, tu jo iskarto nepamatysi, bet su laiku tas pazeidimas isryskes-prades trupeti dazai. laminuotoj plokstej tokiu atveju gali atsirasti ilenkimas -bet pavirsiaus nepazeisi. Plius dar vienas dazytos plokstes minisas, jeigu tu su laiku noresi uzsakyti ka nors papildomo tos spalvos - sekanti partija -gali siek tiek skirtis, ir tai gali pasimatyt - jei daiktai stoves vienas salia kito.  galeciau dar daug pasakoti apie tas medziagas, bet viskas priklauso nuo jusu. NERA tokiu medziagu kurios neduzta nesibraizo ir kuriu nereikia valyti ar saugoti. Tiesiog rinkites tai kas jum patinka smile.gif.
O del kainu... Pasipaisykit mazdaug ka norite ir nuneskite i keleta firmu, ir jum ten paskaicios, pagal tai kokias medziagas ir furnitura norite - ir tai tikrai nekainuoja, o jau tada galesit rinktis. Ir labai jau kvailai skamba kad virtuve galima paskaiciuoti pagal begini metra. Jum nebent gali pasakyti kaina nuo iki, o tas gali buti nuo 1000 iki 20000 - tai va, o jum nuo to bus nei silta nei salta smile.gif.

Lilita, galiu pasakyt tik viena mums isdalina breziunius, pasiziuri, pamatai kokia furnitura, jai tai Hettich, tai uz galvos pasiiemi, kiekvienam baldziui lengviau gaminti, kai turi milimetra erdves paklaidai, o jai nera, tai tikrai, net stakles ziuri vos ne su akiniais sad.gif
BLUM'o furnitura turint, gaminti tikrai paprasta, siule stalciu fasadu sablonus, tikrai visi pasakem nereikia metyt pinigu, ko mes nenaudosim 4u.gif
Ir vel as kategoriskas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadūnas: 17 birželio 2009 - 19:39
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 17, 19:39)
Lilita, galiu pasakyt tik viena mums isdalina breziunius, pasiziuri, pamatai kokia furnitura, jai tai Hettich, tai uz galvos pasiiemi, kiekvienam baldziui lengviau gaminti, kai turi milimetra erdves paklaidai, o jai nera, tai tikrai, net stakles ziuri vos ne su akiniais sad.gif
BLUM'o furnitura turint, gaminti tikrai paprasta, siule stalciu fasadu sablonus, tikrai visi pasakem nereikia metyt pinigu, ko mes nenaudosim 4u.gif

bet cia eina kalba ne apie tai, kas patogiausia baldininkams gamyboje, o apie tai, kas geriausia ir patogiausia klientams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 17, 19:39)

Tadūnai, atleiskit, bet aš nebesupratu Jūs už Blumus ar Hetich'us unsure.gif Tikrai nesišaipau, otik renkuosi info, nes jos greit prireiks.
Atsakyti
As uz Hettich'a.
Lilita, turiu omenyje tai, kad BLUM'as duodamas reguliavimui, automatiskai palieka paklaidos atitaisymui ir sureguliavimui, po tam tikro laiko. O Hettich'as jau to neduoda, 'pramazinai' viskas, pirkis detale jokiu bet nera.
Viskas sia tema nesigincysiu, jau argumentu issakiau tikrai pakankamai. Spreskite jus klientai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 06 17, 20:29)
Tadūnai, atleiskit, bet aš nebesupratu Jūs už Blumus ar Hetich'us  unsure.gif  Tikrai nesišaipau, otik renkuosi info, nes jos greit prireiks.

Jei teisingai supratau, tai Tadūnas prioritetą teikia Hettich'ui, tik pastarojo furnitūros montavimas turi būti itin tikslus (todėl baldžiams reikia kruopščiau dirbti). Blumo furnitūra montuojant turi galimybę reguliuotis, kas sąlygoja prielaida, jog reguliavimai yra tam, kad ateityje galima būtų pareguliuoti, nes su laiku furnitūra gali išsijudinti ax.gif
Papildyta:
Va, paadvokatavau, ale ir pats nuomonės autorius parašė biggrin.gif
Tadūnai, man tik klausimas iškilo toks - tarkim blogai įmontavai Hettich furnitūrą ir tau reikia naujos detalės. Bet ar tokiu atveju nebus gadinamos baldinės plokštės g.gif ?
Atsakyti