Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų virtuvės

QUOTE(egle.k.k @ 2009 07 03, 11:19)
Sveiki,

Na va pribrendo reikalas užsisakinėti virtuvę. Sėdau ir susidėliojo, kaip man atrodo, ko reiktų mano virtuvėje.

viryklės ir kriauklės vietos yra daug maž tokios ir keisti nelabai norėčiau. Dar galvojom apie viryklę kampe, bet jau anksčiau šioje temoje sukritikavo mano tokį sprendimą  blush2.gif

Na žodžiu, jūsų teismui pirminis projektukas. (dėl spalvų ir rankenėlių per daug nekritikuokit, kol kas čia ne esminis klausimas)

Virtuvės baldai bus ten, kur planelyje parodytos plytelės, o baro dalis jau bus "išėjusi" iš plytelių zonos į kambario erdvę

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Siaip orkaites nepatariama montuoti kampe g.gif gal patraukt ja arciau saldytuvo. Tada juos skirtu cargo stalciukas, o senoj vietoj butu kampiniai stalciukai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dejavoo: 03 liepos 2009 - 10:30
QUOTE(Dejavoo @ 2009 07 03, 11:28)
Siaip orkaites nepatariama montuoti kampe  g.gif  gal patraukt ja arciau saldytuvo. Tada juos skirtu cargo stalciukas, o senoj vietoj butu kampiniai stalciukai.  smile.gif

na man kažkaip atrodo, kad jei trauksiu orkaitę iki šaldytuvo, tai kai kepi ar ką, tai erdvės kairėje pusėje mažoka (kiek tie cargo stalčiukai 15 cm?) o dabar ji daug maž per vidurį galinio stalviršio
Atsakyti
QUOTE(Dejavoo @ 2009 07 03, 11:28)
Siaip orkaites nepatariama montuoti prie kampo tokiu budu kaip pas Jus  g.gif  gal patraukt ja arciau saldytuvo. Tada juos skirtu cargo stalciukas, o senoj vietoj butu kampiniai stalciukai.  smile.gif

Galima ir 20, ir 30 padaryti. Bet bus tikrai patogiau nei dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dejavoo: 03 liepos 2009 - 10:36
QUOTE(Dejavoo @ 2009 07 03, 11:34)
Galima ir 20, ir 30 padaryti. Bet bus tikrai patogiau nei dabar.

supratau. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2009 07 03, 11:34)
na man kažkaip atrodo, kad jei trauksiu orkaitę iki šaldytuvo, tai kai kepi ar ką, tai erdvės kairėje pusėje mažoka (kiek tie cargo stalčiukai 15 cm?) o dabar ji daug maž per vidurį galinio stalviršio

Be to, paj Jus neisnaudojamas kampas po salvirsiu.
O dar geriau - apkeisti virykle ir kriaukle vietomis. Toks isplanavimas butu ergonomiskiausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dejavoo: 03 liepos 2009 - 10:41
QUOTE(Dejavoo @ 2009 07 03, 11:37)
Be to, paj Jus neisnaudojamas kampas po salvirsiu.

na bent jau kai programoje rinkausi, tai ten kampinės spintelės, atsidaro tos durelės, o jau lentynėlės išsisuka ar kaip ten.
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2009 07 03, 11:42)
na bent jau kai programoje rinkausi, tai ten kampinės spintelės, atsidaro tos durelės, o jau lentynėlės išsisuka ar kaip ten.

Jusu vietoje investuociau dar 300Lt ir padaryciau kampines spinteles. smile.gif Siap mazoka darbinio pavirsiaus. Reiketu didesnio atstumo tarp orkaites ir kriaukles.

Dabar pasiziurejau, kad kampinius istraukiamus stalciukus galima isigyti pigiau nei isvaziuojancia lentyna. Nzn ar supratot, na jei reikes- parodysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dejavoo: 03 liepos 2009 - 10:55
QUOTE(Dejavoo @ 2009 07 03, 11:46)
Jusu vietoje investuociau dar 300Lt ir padaryciau kampines spinteles. smile.gif Siap mazoka darbinio pavirsiaus. Reiketu didesnio atstumo tarp orkaites ir kriaukles.

Dabar pasiziurejau, kad kampinius istraukiamus stalciukus galima isigyti pigiau nei isvaziuojancia lentyna. Nzn ar supratot, na jei reikes- parodysiu.

Būna kampinių stalčių? jei turit pvz, tai norėčiau pamatyti.
Aš kaip tik norėčiau kuo mažiau spintelių, o jei dėsiu kampines spinteles, tai praktiškai nebeliks stalčių.
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2009 07 03, 11:57)
Aš kaip tik norėčiau kuo mažiau spintelių, o jei dėsiu kampines spinteles, tai praktiškai nebeliks stalčių.

http://www.furnitana...itanas_str2.pdf
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2009 07 03, 11:57)

O taip, tikrai buna! Cia toks genialus atradimas, kad visiem rekomenduoju smile.gif
http://www.furnitana...df/kampinis.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dejavoo: 03 liepos 2009 - 11:07
QUOTE(Dejavoo @ 2009 07 03, 12:06)
O taip, tikrai buna! Cia toks genialus atradimas, kad visiem rekomenduoju smile.gif
http://www.furnitana...df/kampinis.pdf

aš viename salona bandžiau padarinėti tokius stalčius- tai arba furnitūra buvo netinkama, arba blogai surinkta, bet darinėjosi labai prastai... Tie stalčiaus fasadai tarpusavyje labai nesujungti ir toks nestabilumas, klibėjimas kai trauki ar stumi. Ar taip ir turi būti, ar tik ant blogo pavyzdžio užtaikiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 07 03, 12:38)
aš viename salona bandžiau padarinėti tokius stalčius- tai arba furnitūra buvo netinkama, arba blogai surinkta, bet darinėjosi labai prastai... Tie stalčiaus fasadai tarpusavyje labai nesujungti ir toks nestabilumas, klibėjimas kai trauki ar stumi. Ar taip ir turi būti, ar tik ant blogo pavyzdžio užtaikiau?  g.gif

Kazkas ten tikrai ne taip buvo smile.gif
Atsakyti