Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų virtuvės

QUOTE(Dejavoo @ 2009 07 03, 12:06)
O taip, tikrai buna! Cia toks genialus atradimas, kad visiem rekomenduoju smile.gif
http://www.furnitana...df/kampinis.pdf

tikrai labai super dalykas... bet ir kaina atitinkama ax.gif
Atsakyti
Matau yra nemazai ,kurios pacios projektuojasi baldus.Gal galetumet parekomenduot kokia nesudetinga programa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheburashka @ 2009 07 03, 13:32)
Matau yra nemazai ,kurios pacios projektuojasi baldus.Gal galetumet parekomenduot kokia nesudetinga programa? ax.gif

Aš naudoju Alno programą, čia beveik kiekvienoje senoje virtuvių temoje 1 psl būdavo nuoroda smile.gif tikrai labai paprastai naudojama 4u.gif

alno programa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k.k: 03 liepos 2009 - 12:40
QUOTE(egle.k.k @ 2009 07 03, 13:01)
tikrai labai super dalykas... bet ir kaina atitinkama ax.gif

pasidomėjau spintelių su karusele kainom, tai man dabar tie kampiniai stalčiai visai pigūs atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2009 07 03, 14:04)
pasidomėjau spintelių su karusele kainom, tai man dabar tie kampiniai stalčiai visai pigūs atrodo  doh.gif

Va butent thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(egle.k.k @ 2009 07 03, 13:37)
Aš naudoju Alno programą, čia beveik kiekvienoje senoje virtuvių temoje 1 psl būdavo nuoroda smile.gif tikrai labai paprastai naudojama  4u.gif

alno programa

Tikrai labai gera programele. O jei reikes samateles, kreipkites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dejavoo @ 2009 07 03, 11:37)
Be to, paj Jus neisnaudojamas kampas po salvirsiu.

QUOTE(Dejavoo @ 2009 07 03, 11:46)
Dabar pasiziurejau, kad kampinius istraukiamus stalciukus galima isigyti pigiau nei isvaziuojancia lentyna.

Stalčiai patogu, bet pasirinkus kampinius, irgi bus neišnaudota erdvė po stalviršiu, stalčių kairėje ir dešinėje po trikampį. Susumavus erdves išeina nepanaudotas kvadratas 60x60 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muli@ @ 2009 07 03, 14:21)
Stalčiai patogu, bet pasirinkus kampinius, irgi bus neišnaudota erdvė po stalviršiu, stalčių kairėje ir dešinėje po trikampį. Susumavus erdves išeina nepanaudotas kvadratas 60x60  g.gif

o jūs matėt tuos stalčius? atsidarykit nuorodą 4u.gif

nors kai pagalvoji, tai tų stalčių bėgeliai įstriži g.gif gal rimtai čia nieko neišlošiama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k.k: 03 liepos 2009 - 13:30
Mačiau '' gyvus " smile.gif
Atsakyti

Na jie yra nachališki vagys, prisivogę iš SM virtuvės temos nuotraukų ir publikuoja kaip savo darbus. doh.gif Jei tai Jūsų netrikdo, nekelia blogų minčių, taigalite kreiptis. ...bet itk paskui nesistebėkite, kad jūsų virtuvė be jūsų sutikimo irgi bus publikuojama jų svetainėje. mirksiukas.gif Ši įmonė, taplindama vogtas nuotruakas , jau nuo pirmojo savo žingsnio meluoja klientams.
[/quote]

Na taip..... tipo graziu dalyku prigamine...tikrai nachalai schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki,

Kuriames viertuvę, bet prieš apsisprendžiant daug klausimų kurių neišmanom ax.gif Gal galite patarti ar verta vietoj plytelių virtuvėje dėti stiklą? Įdomu, ar labai tepasi, nes valosi manau lengvai, bet jeigu dažnai, tai ir kantriausią pribaigtų doh.gif O tas stiklas turi būti kažkoks spec? Grūdintas ar ne?O jeigu ne stiklą, ką dar galima dėti? Plokštę? Kokias jas deda - tas paprastas baldines? Ir kaip tvirtina stiklą/plokštes? Va kiek man klausimų, neišmanau, apart plytelių kas ir kaip blush2.gif
Dėkui iš anksto jeigu kas galite patarti 4u.gif
Atsakyti
Aš varsčiau tuos kampinius stalius neklibančius, tačiau man jie pasirodė nepatogūs...
Atsakyti
Pabraiziau savo pirma blyna,tai gal kas labiau patyres,kokiu patarimu mesteletu ax.gif Siaip ne viskas taip,kaip noreciau,nes nelabai dar isigudrinau su ta programa,nerandu reikiamu spinteliu doh.gif blush2.gif Ir desinej spinteliu auksciai butu vienodi,kazkaip neiseina suvienodint doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti