Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų virtuvės

QUOTE(rootha @ 2009 07 16, 14:44)
pagyvenus, man tavo ideja labai patinka, kad nuzemini ta vieta kur prie lango, idomi pas jus virtuve, vos susigaudziau kas kur  blush2.gif  tik norejau paklausti ar jums pakaks tiek spinteliu? blush2.gif

Visas mano dabar naudojamas virtuvės "turtas" patogiai telpa į tiek spintelių. Ateityje ant priešais esančios sienos darytume spintą iki lubų su integruotu saldytuvu. Tai būtų papildomų lentynų. Bet pirmam etape, žinant finansus, planuoju persivežti turimą neintegruotą šaldytuvą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2009 07 16, 13:54)
Visas mano dabar naudojamas virtuvės "turtas" patogiai telpa į tiek spintelių. Ateityje ant priešais esančios sienos darytume spintą iki lubų su integruotu saldytuvu. Tai būtų papildomų lentynų. Bet pirmam etape, žinant finansus, planuoju persivežti turimą neintegruotą šaldytuvą  ax.gif

o cia tavo galutinis variantas? ar tu ji dar koreguotum? jei galutinis, tai duociau emeila, jei noretum suzinoti kaina, kad galetum palyginti su alantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2009 07 16, 14:31)

O nenorit to pazemejimo daryt tik ties langu, t.y. virykle su salia esanciu cargo daryt normalaus aukscio?
O virs kriaukles taip pat galima dar viena pakabinama spintele daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagyvenus, tikrai neblogai sugalvota mirksiukas.gif Ne vienas rimtas gamintojas siūlo specialiai daryti pažemintą viryklę, nes anot jų taip yra ergonomiškiau mirksiukas.gif Aš kaip ir Užsispyrusi rašė pakabinamas spinteles daryčiau ir virš plautuvės - ir vietos bus daugiau ir žiūrėsis gražiau smile.gif
Atsakyti
Dėl kabinamų... gal centruoti tarp spintos ir gartraukio g.gif

O ten stalčiai 90cm? Siūlyčiau geriau daugiau bet mažesnių ir siauresnių. Bet čia kiekvieno patirtis, aišku, skirtinga blush2.gif
Atsakyti
Aš daryčiau kažką tokio ax.gif :

user posted image
O dar jei gartraukis būtų įmontuotas išvis būtų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 16 liepos 2009 - 20:45
Man kilo klausimas. Ar būna ne dujinių 90cm pločio kaitlenčių? g.gif Gal net penkių "blynų" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 16 liepos 2009 - 21:20
QUOTE(kristik @ 2009 07 16, 13:17)
Pas mus dar nelabai tas reikalas išvystytas, dažniausiai patys bando "gudriai" pasireklamuoti, o JAV jau seniai žmogeliukai nemažus pinigus uždirba neršydami po forumus ir dėdami nuorodas smile.gif Todėl į virtualias rekomendacijas žiūriu labai skeptiškai ir atsargiai  cool.gif

jau pakankamai, net klausiau ilgą prezentaciją, kaip puikiai veikia... SM kaip pats didžiausias pavyzdys. ir kainą nurodė, vienos rekomendacijos įdėjimo...
seniau užuosdavau tik šiaip atėjusius pasireklamuoti, o dabar jau kai kur akivaizdžius reklamos "mėtymus" matau.
nors tie, kurie prezentavo mums savo gebėjimus, tai tikino, kad jie jau labai užsimaskavę ir dirba su daug žinučių turinčiais nariais... nu karoč cool.gif net bjauru.
nors dar iki JAv babkių rinkimo kaip ir toli matyt. bet kai pagalvoji, na ir darbas nuobodybė. taigi kaip nerealiai "tobulėji" profesine ir dvasine prasme doh.gif
sorry, off topic.

QUOTE(Endendu @ 2009 07 16, 14:24)
Nu keista mastau.gif Gi manyčiau, dabar kiekvieną potencialų klientą gaudyti turėtų...O kuriam čia filiale? Nes aš Baldų Rojuje užsakinėjau, tai su tokia Alisija bendravau - labai maloni moteriškė, ir patarė, kaip ką geriau pasiplanuoti, kur galima sutaupyti, ir įkyriai jokių ten kargų-karuselių nekišo, kaip kitur.

mums ir nebuvo jokių problemų su Baldų Rojaus moteriške. tik tiek, kad Alante pasirinkimas man per siauras pasirodė blush2.gif

QUOTE(Osvile @ 2009 07 16, 22:16)
Man kilo klausimas. Ar būna ne dujinių 90cm pločio kaitlenčių? g.gif  Gal net penkių "blynų" bigsmile.gif

yra, šešių vietų.
Atsakyti
Aha, ačiū, Žane, radau penkių thumbup.gif

Ar teisingai supratau, mokamos babkės senbuviams, kad "rekomenduotų" prekę/firmą?
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2009 07 16, 22:50)
Aha, ačiū, Žane, radau penkių thumbup.gif

Ar teisingai supratau, mokamos babkės senbuviams, kad "rekomenduotų" prekę/firmą?

ne, sakyčiau ne taip. galbūt įregistruoja savo narį, jisai plepa plepa plepa daug, jau turi senbuvio statusą ir tada ima atsargiai, labai atsargiai reklamuoti.

yra ir nemažai kvailių, kurie gi tik užsiregistravę vaikšto po temas ir visose iš eilės reklamuoja vieną ir tą patį.
tai tie, kurie bent jau mums siūlė savo paslaugas, tai tikino, kad taip kvailai nesielgia.
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 07 16, 15:28)
o cia tavo galutinis variantas? ar tu ji dar koreguotum? jei galutinis, tai duociau emeila, jei noretum suzinoti kaina, kad galetum palyginti su alantu  blush2.gif

Ačiū. Išdėstymas turėtų būti galutinis arba jau link to. Derinu, kad galėčiau elektrikui ir santechnikui pažymėti vietas instaliacijai. Todėl išdėstymo vėliau nekeisiu. O kainą primetu grynai tam, kad finansiškai galėčiau bent pirminį variantą su norima furnitūra pasidaryti įsikraustymui po pusės metų. Nežinau, bet manau, kad furnitūrą visi gamintojai ima iš ten pat, tai nėra prasmės šiuo metu skaičiuoti keliose vietose. Alanto vadybininkė žadėjo pateikti bloomberg (gal netiksliai rašau, nes tik girdėjau, nežinau kaip rašosi) furnitūros kainas atskirai, preliminariam įvertinimui bus gerai.
O jūsų kontaktus išsisaugočiau, jei parašysite. Būtinai kreipčiausi kai bus dalinė apdaila ir užsakinėsiu vrtuvę 4u.gif

QUOTE(Užsispyrusi @ 2009 07 16, 15:32)
O nenorit to pazemejimo daryt tik ties langu, t.y. virykle su salia esanciu cargo daryt normalaus aukscio?
O virs kriaukles taip pat galima dar viena pakabinama spintele daryt  mirksiukas.gif

Pažemėjimas viryklei man patinka - patogu bus į puodą iš viršaus žiūrėti biggrin.gif O idėja dėl spintelės thumbup.gif . kristik visualizacijoje iš karto matosi, kad toks variantas atrodo tvarkingiau ir išbaigtesnis.

QUOTE(kristik @ 2009 07 16, 21:44)
Aš daryčiau kažką tokio  ax.gif :

O dar jei gartraukis būtų įmontuotas išvis būtų  wub.gif

Ačiū 4u.gif Tikrai žiūrisi dayg geriau. Bėda yra tų spintelių kaina - kad būtų patogios reikia į viršų pakeliamų persilenkiančių durelių, o tokio mechanizmo kaina 300 Lt doh.gif
Bet iš kitos pusės - pakabinamų spintelių darymą galima atidėti laikotarpiui, kai su finansais bus geriau ir darysime spintą prie kitos sienos. Žodžiu mintis man patiko, aptarsiu su vyru.

QUOTE(Osvile @ 2009 07 16, 21:23)
Dėl kabinamų... gal centruoti tarp spintos ir gartraukio g.gif

O ten stalčiai 90cm? Siūlyčiau geriau daugiau bet mažesnių ir siauresnių. Bet čia kiekvieno patirtis, aišku, skirtinga blush2.gif

Gal galite pakomentuoti dėl stalčių, kodėl geriau siauri? Ten eina 95 cm pločio ir funkciniu požiūriu suskirstyti taip, kad kiekviename bus dalykai (įrankiai arba produktai), kuriuos dažniausiai tenka imti kartu. Aš netgi apibrėžusi būsimą stalčiaus plotą pabandžiau sudėlioti viską, ką norėsiu į jį dėti. Alante sakė, kad su gerais mechanizmais darinėjime nebus problemų. Ir finansiškai atrodo, kad platūs bus truputį pigiau nei daryti du siaurus. O atsidarius stalčių aš pilnai pasiekiu iš priekio paėmusi daiktą, padėti jį ant stalviršio (irgi patirtis iš dabartinės virtuvės), tai aplinkui vaikščioti kaip ir nereikės . Bet tokių plačių stalčių dabar neturiu, tai gal ko nors neįvertinau. Mielai išsiaiškinčiau paslėptus trūkumus dabar, nei ant savo kailio patirčiau vėliau doh.gif
Atsakyti
Pagyvenus, žinoma spinteles galima nukelti vėlesniam laikui mirksiukas.gif Kas dėl mechanizmų, tai yra ir tie kur nesilenkia per vidurį, man jie net labiaau patinka už tuos "dvigubus" rolleyes.gif Tik nežinau ar jie pigiau g.gif O šiaip tai ne tragedija ir varstomos durelės, jei jos nėra labai plačios smile.gif (šiaip aš iš tų, kurios geriau neturės sofos ar užuolaidų, bet virtuvė bus išbaigta)

Dėl stalčių pločio, tai turiu dabar bute 80 cm pločio ant paprastų bėgelių ir viskas ok mirksiukas.gif O su Hettich ar Blum išvis bus super wub.gif 90 cm man jau šiek tiek per platūs, bet čia yra indvidualus dalykas smile.gif Pabandyk įvairapusiškai į tai pažiūrėti ir įvertinti kas bus patogiau, laiko yra, tad tikrai galėsi ramiai nuspręsti mirksiukas.gif

Beje, toks mažytis pastebėjimas - jei indus planuoji laikyti apatiniuose stalčiuose, o ne pakabinamoje spintelėje, tai gerai pagalvok ar iš indaplovės bus patogu juos į tuos stalčius dėti. Tokiu atveju geriau būtų, jei tarp indaplovės ir tų stalčių būtų tarpas smile.gif
Atsakyti