Patarkit mamytes kas turit blizgias virtuves ar tikrai labai nepraktiska...? man taip nerealiai grazu..????

QUOTE(Gucci XX @ 2009 07 18, 23:34)
Patarkit mamytes kas turit blizgias virtuves ar tikrai labai nepraktiska...? man taip nerealiai grazu..???? 

Mes kaip tik porą savaitėlių meistrų ieškojome virtuvinio gamybai, tai su kiek teko bendrauti, visi atkalbinėjo nuo blizgių virtuvių.
QUOTE(wenus @ 2009 07 20, 19:18)
Mes kaip tik porą savaitėlių meistrų ieškojome virtuvinio gamybai, tai su kiek teko bendrauti, visi atkalbinėjo nuo blizgių virtuvių.
na nezinau, mano puse virtuves tokios, tai valosi puikiai, jei kokybiskas MDF, svarbiausia, kad jis butu gerai padarytas, t.y., poliruotas, kad nesimatytu ant jo jokiu duobeliu, taskeliu, ruozeliu, o valosi tiesiog su dregnu skudureliu.. dar tas blizgumas ivairus buna, maziau blizgus - 30-60 %, veidrodinis - 80-90 %
bet jei turite mazuliuku, tai gal nepatarciau, bet ne del valymo, o del to, kad MDF nera toks atsparus mechaniniam poveikiui, greiciau susibraizo ir nusidauzo, o perdaryt lygiai toki pati fasada sunku pataikyt spalva..
Mano visa virtuve blizgus MDF ir mazuliuka turiu, kuris vaiksto i ja atsiremdamas
Valau kas antra diena, dazniau ner jegu ir laiko
bet jai nori kad butu ideali svara, tai praktiskai su skuduriuku rankoe paskui vaika reikia eiti ir valyti
Zinojau visus minusus, bet labai jau man patinka
Na ir aisku laukiu kada prades jau savarankiskai vaikinas vaiksciuoti, vis svariau bus.
Tiesa dar priklauso nuo spalvos ar labai matysis (pvz pirstu antspaudai), mano virtuvinio apacia juoda, o virsus baltas, ant jo praktiskai nieko nesimato(tiesa langas ne i sauletaja puse)

Zinojau visus minusus, bet labai jau man patinka

Tiesa dar priklauso nuo spalvos ar labai matysis (pvz pirstu antspaudai), mano virtuvinio apacia juoda, o virsus baltas, ant jo praktiskai nieko nesimato(tiesa langas ne i sauletaja puse)

Aciukas uz patarimu. Oi net nezinau ka daryt.
O skirtumas yra ar dazyta plokste ar paprasta Mdf?

Paklausiu dar ir čia
Kažkada esu užtikus žurnale straipsnį apie ergonomišką virtuvę - kas ir kaip turėtų būti išdėliota, kad būtų patogu. Bet tai jau buvo seniai
Gal kas šviežiai buvo radęs tokią info?
Kažkaip norisi praplėsti akiratį, prieš pradedant baldų gamintojų paieškas, tuo labiau, kad virtuvė labai maža, nepradėjus dėlioti spintelių, man net šaldytuvas joje netelpa

QUOTE(tabletė @ 2009 07 21, 10:35)
Paklausiu dar ir čia
Kažkada esu užtikus žurnale straipsnį apie ergonomišką virtuvę - kas ir kaip turėtų būti išdėliota, kad būtų patogu. Bet tai jau buvo seniai
Gal kas šviežiai buvo radęs tokią info?
Kažkaip norisi praplėsti akiratį, prieš pradedant baldų gamintojų paieškas, tuo labiau, kad virtuvė labai maža, nepradėjus dėlioti spintelių, man net šaldytuvas joje netelpa 

jei labai maza virtuve, gali nelabai pavykt pagal rekomendacijas.
O beto kai per virtuve isilgai 3 zingsniai nemanau, kad labai svarbu atstumai.
Mano mazyte, dar nieko pasakyti negaliu, nes laukiu - gamina, bet stengiausi pasidaryti kuo didesni stalvirsi tarp kriaukles ir virykles (aisku tas kuo didesnis turbut bus 50 cm jei ne maziau) bet jau tai mazu virtuviu "privalumas"
QUOTE(Daisy @ 2009 07 21, 10:58)
jei labai maza virtuve, gali nelabai pavykt pagal rekomendacijas.
Mano mazyte, dar nieko pasakyti negaliu, nes laukiu - gamina, bet stengiausi pasidaryti kuo didesni stalvirsi tarp kriaukles ir virykles (aisku tas kuo didesnis turbut bus 50 cm jei ne maziau) bet jau tai mazu virtuviu "privalumas"
Kad būtų dar įdomiau, dar keletas faktų - toje nedickoje patalpoje yra a la kaimiškas pečius, todėl reikės išlaikyti deramą atstumą nuo jo, jei kada nors vis tik užeitų noras jį naudoti

QUOTE(Chemija @ 2009 07 21, 09:47)
O ar galima pas mus gauti tamsiai mėlynos spalvos blizgią plokštę?
Manau praktiskai bet kokios spalvos galima gauti

Papildyta:
QUOTE(tabletė @ 2009 07 21, 11:26)
Kad būtų dar įdomiau, dar keletas faktų - toje nedickoje patalpoje yra a la kaimiškas pečius, todėl reikės išlaikyti deramą atstumą nuo jo, jei kada nors vis tik užeitų noras jį naudoti
Ant ilgosios sienos, prie kurios turėtų būti dėstomi visi baldai, kabo dujinis katilas
Šiek tiek guodžia tai, kad lubos gana aukštos, tad pakabinamos spintelės galėtų būti aukštesnės, nei standartiniuose būstuose. Bet kaip viskas turėtų būti dėliojama - kol kas nelabai įsivaziduoju, tuo labiau, kad dabar naudojuosi maždaug dvigubai didesne virtuve
Svarstau, gal viską "užkrauti" baldų gamintojams - lai jie siūlo, planuoja, bet gi norisi ir pačiai kokį nors matymą turėti prieš einant pas juos
Pvz. galvoju, gal virš to pečiaus "kaitlenčių" montuoti kokį mobilų stalviršį sumontuoti?
Žodžiu, turim totalų nestandartą 

O pas dizainerius nenorite kreiptis?

QUOTE(Desert @ 2009 07 21, 16:56)
O pas dizainerius nenorite kreiptis?

Vat vat jau ir aš baigiu nuspręsti, kad nieko kitaip čia nesigaus