Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ryžtumėtės kirptis pas pradžiamokslę kirpėją?

karta buvau, daugiau neiciau, nes biski per daug issimagino su trumpinimu, tokia grifka padare ant sono, bet kazkaip ja sudare ir plaukau, kurie netoli pakausio biggrin.gif o kirpo tai ILGAI biggrin.gif
Atsakyti
as nesiryzciau...pas pradziamoksle manikiuriste eiciau, nes ka nagams bepadarytu , negaila. o su plaukais eksperimentuoti neleisciau..
Atsakyti
Aš buvau keletą kartų, tai paskutinė "naujokė" taip ir liko mano kirpėja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puppet: 22 kovo 2011 - 15:39
Aš irgi nueičiau biggrin.gif Dažytis tai tikrai, pati mamai daug metų plaukus dažau biggrin.gif Ir kirpčiukus patikėčiau, ir nebijočiau šukuosenos sunkesnės pasidaryti biggrin.gif
Pati stebiu, kaip kirpėjo kerpa, o po to namie pasikerpu ataugančius kirpčiukus ar plaukus priekyje, kad nereikėtų per dažnai rodytis biggrin.gif Tai kažkaip nebaisu ir naujokei būtų patikėti ax.gif
Papildyta:
Beje, esu nukentėjusi ir nuo jau padirbusių kirpėjų lotuliukas.gif Mano buvusi kirpėja taip kreivai kirpdavo kirpčius doh.gif O karta kai dariausi modelinį kirpimą salone, man viršutinį plaukų sluoksnį iškarpė tokiom dantytom žirklėm, nuo pat plaukų šaknų doh.gif Iš pradžių nemačiau ką darė, nes brūžino plaukus ant pakaušio, kuteno, galvoju, ką ji ten daro... O tada perėjo į priekį ir pamačiau, net įsižiojau, be žodžių buvau blink.gif Po to kirpimo atrodžiau kaip Kiss grupės narė, net rištis buvo gėda, nes suploninti plaukai pelės uodegytės storio buvo unsure.gif
Atsakyti
Tik galiukus - ryžčiaus, jei kažką daugiau - ne
Atsakyti
Jau kazkur buvau rasiusi,kad teko seniai seniai pakliuti pas praktikante,kirpo laaabai ilgai,bet iskarpe taip graziai,kad daugiau nieks taip ner graziai apkirpes,apie tuos skaitomus profus tai isvis tyliu,jie isvis nemoka iskarpyti plauku...taip isplonina su tom savo zirklem,kad paskui reikia pora metu kol atsiaugini.... schmoll.gif doh.gif tik ziuriu,kad jau geriau as pati apsikepru... unsure.gif
Atsakyti
Mane irgi neseniai pradžiamokslė labai gražiai apkirpo wub.gif
Atsakyti
Kirpausi biggrin.gif patiko, tik ne visus norus sekmingai pavyko paaiskinti, kai eisiu pasitrumpinti galiuku nusinesiu foto biggrin.gif Drauge irgi kirposi, labai patenkinta kruopsciu darbu smile.gif
Atsakyti
aš buvau vieną kartą ir labai pasigailėjau doh.gif
tai po to karto pasakiau niekada nebeičiau pas pradžiamokslę schmoll.gif
Atsakyti
Jei tik galiukus ar kokius kirpciukus tai kodel gi ne, bet kazka kardinaliau dazyti, kirpti tai pabijociau ax.gif
Atsakyti
Pries porą metų nuėjau į kirpėjų rengimo centrą Eliza su foto kaip norėčiau, kad mane apkirptų. Tame centre visad yra mokytojas (bent jau anksčiau taip vyko ta praktika) ir mokytojas duoda joms nurodymus ką ir kaip daryt. Mane kirpo daugiau nei 2 val. bet taaaip gražiai apkirpo thumbup.gif labai moteris stengėsi, kruopščiai viską darė smile.gif tada Elizoj mokytoju dirbo tikrai nuostabus meistras Konstantin Kruminš. Jis pakirpo bazinę liniją, pagal kurią mokinė turėjo visus plaukus sutvarkyt. Gavosi fantastiškas kare wub.gif
Čia kaip loterija - kartais ir praktikantė už 15 lt gali plaukus fantastiškai sutvarkyt, o kartais "meistras" už kirpimą paėmęs 150 lt sugadina viską smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalija2: 31 kovo 2013 - 13:01
QUOTE(Amalija2 @ 2013 03 31, 13:54)
Čia kaip loterija - kartais ir praktikantė už 15 lt gali plaukus fantastiškai sutvarkyt, o kartais "meistras" už kirpimą paėmęs 150 lt sugadina viską  smile.gif

Pritariu ax.gif
Manau, kad apkirpti gali tiek pradžiamokslė, tiek meistrė blogai, todėl nereikia taip nuvertinti pradžiamokslių ir taip perdėtai pasitikėti ilgametę patirtį turinčiais meistrais 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti