Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ryžtumėtės kirptis pas pradžiamokslę kirpėją?

Sutikciau, kad pakirptu plauku galiukus.. daugiau nieko schmoll.gif
Atsakyti
Tikrai NE smile.gif
Atsakyti
ne, einu i kirpykla, zinodama, kaip ir kiek man ji nukirps, ir nei daugiau, nei maziau drinks_cheers.gif
Atsakyti
jei lygūs plaukai ir tik galiukus pakirpti - taip. Bet vieną kart draugė pas pradžiamokslę kirposi, tai graudu žiūrėt buvo po to... taip kad kirptis darant bent kiek sudėtingesnį kirpimą - tikrai ne 4u.gif
Atsakyti
kartais mokinukė dar geriau pakerpa, negu profesionali kirpėja g.gif
Atsakyti
tikrai taip. Gali papulti pas kirpeja kuri dirba N metu, bet tave taip apkramtys, kad nezinosi kur deti savo galvyte. biggrin.gif
taip buvo mano draugei biggrin.gif daug kas priklauso kaip moka kirpejas isiklausyti i kliento norus. smile.gif
Atsakyti
eiciau tikrai, jeigu nereiktu kazkokios imantrios sukuosenos, o tik patrumpint galus ar iskarpyt smile.gif
Neleisciau tikriausiai tik grifkos kirpt, nes yra teke girdet, kad nukreivoja nepatyrusios ziauriai, nes dar dreba rankos biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai ryžčiausi taip kirptis. Norėčiau išbandyti biggrin.gif
Gal ta pradedanti kirpėja nėra tokia žiopla, o gal netgi ir būsima labai gera kirpėja. Nepabandęs - nesužinosi.
Tai jei kas esate pradedanti kirpėja Klaipėdoje ir norit pasipraktikuoti - man į AŽ 4u.gif
Atsakyti
O as taip ir atradau savo kirpeja. biggrin.gif Ieskojau pradziamoksles, ji ieskojo praktikos, taip ir susitikom. Nesigailiu kai ji patvarko mano plaukus. thumbup.gif
Atsakyti
Zinau kelis atvejus kai kirpeja pasake kad yra tik pradedancioji jau po to kaip apkirpo kijente doh.gif
Atsakyti
Labai seniai, taip skubejau, kad nuejau kirptis pas bet ka doh.gif
Po kirpyklos neturejau kur detis aggressive.gif mega_shok.gif
Dabar geriau busiu susivelus, bet neisiu kur papuola biggrin.gif
Atsakyti
Plauku galiukus patrumpinciau , o kirptis normaliai ne schmoll.gif
Atsakyti