Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Įdomi @ 2009 06 09, 14:29)
Klausimas šitas jau skambėjo, bet arba nebuvo atsakyta, arba aš pražioplinau blush2.gif Prie kurio kioskelio mokėjot svarais už vizas-prie dolerių ar prie eurų? ax.gif Ar jokio skirtumo? ax.gif

mes ėjom ten kur eurai 4u.gif . Bet kaip supratau ir ten ir ten priima 4u.gif

beje, kai buvau Turkijoj skaučiau, jog gailiesi, jog vyksti į Alaniją. Jokiu būdu nesigailėk schmoll.gif . Kiekvienas regionas turi savų pliusų wub.gif . Šiaip ilgiuosi ir Alanijos, nors Kemeras irgi labai patiko wub.gif
Atsakyti
Beatriuk, kaip Kekova-Myra? Patiko? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 06 09, 16:56)

Aš buvau šiemet antrą kartą, nes lengva kelionė, Mb pirmą kart Turkijoje ir nenori vaikščioti tik po "griuvėsius" anot jo. Viskas gerai būtų su ta ekskursija, jei ne Šv. Nikolajus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2009 06 09, 17:03)
Aš buvau šiemet antrą kartą, nes lengva kelionė,  Mb pirmą kart Turkijoje ir nenori vaikščioti tik po "griuvėsius" anot jo. Viskas gerai būtų su ta ekskursija, jei ne Šv. Nikolajus  doh.gif

O kas tam nikolajui? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 06 09, 14:41)
Oste, o gal galima kokį aprašymą prie nuotraukų? ax.gif  4u.gif

visos nuotraukytes iš naujai atsidariusio Vogue Avantgarde viešbučio teritorijos Kemero regione 4u.gif
Papildyta:

user posted image
įėjimas į valgyklą smile.gif
Papildyta:
user posted image
baseinas mažiems vaikams, daugiau neteršiu temos savo nekokios kokybes nuotraukomis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos keliauninkes, gal cia yra atostogavusiu Bodrume? Kita savaite dukra isvaziuoja i Bodruma, todel domina visa informacija ir patarimai apie ta regiona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žuvyte23 @ 2009 06 09, 14:11)
Sveikos keliauninkes, gal cia yra atostogavusiu Bodrume? Kita savaite dukra isvaziuoja i Bodruma, todel domina visa informacija ir patarimai apie ta regiona ax.gif

Keliaujanciu i Bodruma cia mazai. As pati dar tik laukiu savosios keliones. Pirmiau laukiu ispudziu is vasara keliausianciu. Sioje temoje yra nemazai informacijos apie regiona. mirksiukas.gif Geros keliones jusu dukrai!
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 06 09, 17:09)
O kas tam nikolajui? hihihi.gif

Jam tai amzinaji atilsi, o mes puse ekskursijo klausem, koks jis buvo geras dede. Pasirodo jis tai - a'la Kaledu senelis, nu siaip vioks koks globejas. Kai as netikinti tai buvau atsiribojusi nuo to pasakojimo, kai gide kalbejo. Po to ejom visi draugiskai ikoneliu pirkit, sake, labai geri suvenyrai...nu vien zo...Kai tau jis niekas, tai biski nuobodu, aisku gali dairytis pro langa ar ausines uzsideti. O kol visi po jo cerkve maklineja, galima atsigerti apelsinu sulciu ir ledu usvalgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 06 09, 12:54)
Man tai vaizdai kylant i kalna labiau patiko nei jau tos pilies plote. Pakilus i pati virsu, pilies teritorijoje, buvo ziauriai karsta  doh.gif

labas vakaras,
siaip tik kelis kartus buvau tose apylinkese, bet uz pilies yra toks takelis, o galima ir ant sienos uzsiropsti, tai man visai patiko, i vidu niekada nejau, bet pamacius nuotraukas tik dziaugiuosi...

beje jau arbuzai pamazu i turgelius atkeliauja, kainos nuo 0.75 kurus iki 1,5 tl uz kilograma, viena ir mes nusipirkome, kol kas dar nera labai gardus, bet geresni uz lietuvoje parduodamus, jau ir abrikosai pasirode, o braskes po 1 lira.

Siaip karsciai jau prasideda ir nesitrauks iki rugsejo pabaigos.

QUOTE(Tylene @ 2009 06 09, 21:46)
o tai nebuvo dar arbūzų?  g.gif  Aš jau gegužės 23 d. juos ten valgiau kasdien  biggrin.gif
Papildyta:
mačiau ir turgeliuose, ir prie parduotuvių..ir netgi važiuojant kažkur netoli gatvės didelis kalnų arbūzų buvo su pardavėju  biggrin.gif

taip ju yra, bet kol kas arbuzai siltnaminiai, todel kas be ko jur yra, bet dar ne sezonas... dabar tik pamazu prasideda, o siltnaminius apsimoka auginti ir pardavineti uz auksta kaina, nes turistams jie tinka.
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2009 06 09, 21:46)
Laba,

Oste, ku ku  lotuliukas.gif Mes jau LT  tongue.gif Mazas pasaulis, ko ko bet kad musu MB pazistami - tikrai nesitikejau doh.gif
Patiko viesbutis? Man kazkaip is isores jis nelabai...Prie kelio visai...Niu, su musu maze tai reikia tik aptvertos teritorijos blush2.gif
Papildyta:
Beatriukai, kaip jus atrodete? Jauciu,kad Simenoje tikrai matemes ir ne karta tongue.gif pas Oskara i diskoteka ejot? Jei taip, tada pagal vaikus gal ir atrinksiu lotuliukas.gif
O kurios mamytes dukryte Simenoje 5 gimtadieni svente?

Sveiki, sveiki, na tikrai maža ta mūsų šalelė doh.gif , bet jūsų mažiukė kokia šaunuolė, kaip kelionę atlaikė thumbup.gif. Viešbutis mums labai patiko , o ten kur mus išleido tik įėjimas į viešbutį, o visas gyvenimas verda kitoje pusėje ir teritorija aptverta tik kad vien paplūdimio virš 600 m ilgio tai manau jums nė tvora nepadėtų biggrin.gif . Dabar kai įspūdžiai kiek atslūgo paminėsiu mano nuomone ir minusiuką, nežinau kaip kituose viešbučiuose, bet šiame prie baseino danga kažkokia su plastiku kaip supratau ir žiauriai įkaista, todėl be apavo nelabai malonu vaikščioti. Pirmą dieną mergina mano bėgiojo basa tai net paraude padukai buvo ir vakare truputuką skaudėjo. Ydomu kaip kituose viešbučiuose g.gif
Papildyta:
user posted image,
tiltas nuo paplūdimio 4u.gif
dar papludimys
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
vaikų miestelis
Papildyta:
user posted image
užsiėmimų kambarys
Papildyta:
user posted image
TV kambarys
Papildyta:
user posted image
vienas iš žaidimų kambarių
Papildyta:
user posted image
staleliai atsigerti vaikų miestelyje
Papildyta:
Patiko, kad vaikų miestelyje visada pavėsis
Nuo kelio visą viešbučio teritoriją skiria šioje nuotraukoje už teniso kortų matomas pylimas apsodintas augalais
user posted image
Papildyta:
Daugiausiai nuotraukų iš vaikų atostogų, nes fotoreportažus ruošė sūnus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 09 birželio 2009 - 23:17
QUOTE(Įdomi @ 2009 06 09, 15:56)

nerealiai bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Įdomi @ 2009 06 09, 20:28)
Kai ekskursiją pirkau, neperspėjo, kad už įėjimą papildomai mokėt reikės  ax.gif 

reikėjo mokėti už įėjimą į Šv.Nikalojaus cerkvę? blink.gif g.gif

jau po truputį dedu fotkes į seną savo temą http://www.supermama...;#entry27725881
Atsakyti
Viesbutis Daima Resort geguzes 30 - birzelio 09
Atvaziavom is Kauno i Vilniu. Aisku pora posukiu praleidau, tai truputi paklaidziojom biggrin.gif
Susiradau is anskto rezervuota ADC parkingo aikstele. Pagal instrukcija viska atlikus (ten viskas automatizuota), slagbaumas nepakilo. Pasirodo reikejo dar raudona mygtuka paspausti. Skrydis, mokamas maistas ir gerimai. Kiek maciau, labai liberaliai i skyscius ziurejo musu pareigunai: pagarba jiems. Mes vezemes tik super mano zmonos super sumustinius, tai ejom ramia sazine smile.gif
Atskridom, prie isejimo pasitiko dailute Sofa Travel darbuotoja, kuri nukreipe mus prie staliuko, kur lauke mus lydesiantis Sofos atstovas. Karstis priverte kaip mat nusimesti ilgas rankoves. Autobusas, mineralinis ir kiti gerimai uz pinigus (mes is LT pasiemem i lagamino virsu po mineralinio buteliuka) ir kondencionierius ant viso "gazo". Ten as ir persalau biggrin.gif Atstovo pasakojimas pakeliui i viesbuti buvo super. Sauniai, juokingai, nors buvo ir nesupratusiu bajeriu, tai berniokas veleliau truputi surimtejo smile.gif
Viesbutis. Apie 12 h. Atstovas ilgai nesisukiojo ir isvaziavo toliau. Uzpildem registracijos lapus, gavom apyrankes ir... Atsiprasome, kambariai dar neparuosti, eikit pasivaikscioti iki 14 h.
Ok. Einam. Susiradom pajurio barus. Zmoniu blink.gif Visur eiles. Tvarkos nezinom, bet valgyt norim biggrin.gif Susiradom zmogeli, kurio apranga skyresi nuo eiliniu padaveju ir indu nurinkeju. Veliau jis tapo vienu geriausiu musu draugu tarp viesbucio personalo ir, kaip veliau issiaiskinom, jis kuruoja sveciu aptarnavimo baruose ir restoranuose kokybe. Misud, musu naujo geriausio draugo vardas. Zodziu, Misud liepia pasedeti prie staliuko ir palaukti, jis prieis. Palaukem, matom, kad greit neprieis. Nusidziovem maisto patys biggrin.gif Pagerem alaus, pepsi ir airano. Einam i receptiona. Ziurim, kartu atvaziavusiu lietuviu lagaminu jau nera. Pasiteiraujam, kur musu raktas: Atsiprasome, siuo metu jusu uzsakyto standartinio kambario nera. Galime pervezti i kita viebuti arba turim jaukius ekonomines klases numerius rusyje doh.gif
Total kosmar. Apturejom netrumpa nelabai draugiska pokalbi. Gavom rasytini pazada, kad sekanti ryta mus perkelia i family tipo kambari. Kaip paskui suzinojom, buvo galima gauti dar papildomu nemokamu apsilankymu a la cartuose, nuolaidu SPA proceduroms. Bet mes buvom per daug pavarge ir suirze, kad ilgiau uzsiliktume prie receptiono.
Papildyta:
Ant rakto kambario numeris 3030. Ant duru, kurias mums tuo raktu atrakino nesikas uzrasas P41. Kaip as pats buciau surades savo kambari neisivaizduoju lotuliukas.gif
Pats kambarys puse velnio.
user posted image
Bet vaizdas is balkono blink.gif
user posted image
Atsisedus matai tik siena ir dangu.
Atsidarau minibara. O ten puikuojasi nugerti buteliai
user posted image
Atsakyti