Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

o kur randasi tas Ulpinariumas? kas tai per vieta? blush2.gif kazka praleidau turbut apie sia vieta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2009 06 09, 10:13)
o kur randasi tas Ulpinariumas? kas tai per vieta?  blush2.gif  kazka praleidau turbut apie sia vieta  ax.gif

Veža iš Kemero regiono.
Galima taksi, galima imti ekskursiją Piknikas-žvejyba
Pernai buvom du kart sykį jau sutemus, o kitą dieną. Ten yra ir daugiau tokių restoranėlių kalnuose (bumom su draugais Selale). Skaniai gamina...upėtakiai, krevetės. Buvo ir omarai, bet ten jau kaina ten...draugas klausė, berods 90eur doh.gif Po staliukų apačia teka kalnų upė. Dieną čiurlenimo taip nesigirdi, bet vakare, kai nebevyksta ekskursijos tai super.

Dar kelios foto iš ten
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 06 09, 10:24)
Oi, daug ka galima pamatyti... smile.gif
Na, jus man pirma parasykite viesbucio pavadinima, kur cia Turkijoje 12 dienu uz 1500 Lt pailseti galima. Uz tokia kaina bus labai prastas viesbutis, tad del maisto kokybes ir kambariu tvarkymo as labai suabejociau... smile.gif

Buvau Golden sun.
Man prabangos nereikia, kuo daugiau natūralumo tuo geriau.
Kambarių tvarkymu nesiskundžiau, maistas man patiko, nieko surūgusio ar nevalgomo.
Musės neskraidė, žvirbliai iš lėkštės nelesė. Alutį ar vyną galima buvo gurkšnoti savo balkone, jokie cerberiai prie restorano durų nestovėjo ir neatiminėjo gerimų, beje stiklinės buvo ne vienkartinės.
Vakare nevyko jokie renginiai, super, tyla, ramybė.
Dar pavardinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2009 06 09, 09:53)
Kaip smagu, pavyko
Kekova

kekova sala - kitoj pusėj... čia simenos pusiasalis, į šitus namelius nėra jokio kelio, tik vandeniu patenkama
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 06 09, 10:44)
Ka jus kalbate... smile.gif Tai gal as jums pavardinsiu, jei nieko pries... smile.gif
Turbut zmones buvo ne tame paciame viesbutyje...

atsiliepimai apie viesbuti

Tokių atsiliepimų galima rasti apie kiekvieną viešbutį 4u.gif
Aš juk minėjau, kad man prabangos nereikia, tad nesirenku NIEKADA 5*
Tikrai nepermokėjau.
Man reikia ramybės, ir kad galėčiau patenkinti savo pagrindinius poreikius.
Skanus maistas, ramus miegas. Dušas (beje kartą buvo problema su šaltu vandeniu, bėgo tik karštas biggrin.gif
Kad ten viskas rusiškai, man netrukdė. Personalas moka kelis žodžius ir LT.
Beje kas link rusų, jų ten nemačiau, lenkai, vokiečiai...
Kitas dalykas, buvo dar ne pats sezono įkarštis, manau, kuo toliau, kai žmonių masė padidėja, gali jausti diskomfortą, nes gultų nėra daug, pliažas nedidelis. Gegužės gale viskas super. Dešimtbalėje 8

buvau ir ant stogo...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 06 09, 11:19)

Kiek geresnis 3* Kleoptarta life viesbutis is Lenkijos (15 dienu) birzelio 18 d. yra uz 890 PLN (685 Lt), tai nezinau ar jus cia permokejote ar ne. Savaite poilsio 5* ALL (7 d.) buvo ir uz 680 PLN.

Apie Kleopatra life as patylesiu. Nemokeciau ir tokiu pinigu ten. nevertas jis tu triju zvaigzduciu ir lietuviu organizatoriai duoda tik dvi su +. As daugiau dvieju jam neduociau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2009 06 08, 19:27)
iejimas i pilies teritorija 10liru

o gal gali pasakyt, kur man užlipt, kad tokį vaizdą pamatyčiau? biggrin.gif eiti į pilies teritoriją?

user posted image

ir dar - kas tie spalvoti moliūgai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 06 09, 12:48)
o gal gali pasakyt, kur man užlipt, kad tokį vaizdą pamatyčiau? biggrin.gif  eiti į pilies teritoriją?

Vat ir aš truputį nesupratau dėl tos teritorijos ax.gif ax.gif Ar galima užvažiavus į kalną pamatyt kažką gero, neįeinant į tą teritoriją? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 06 09, 12:51)
Vat ir aš truputį nesupratau dėl tos teritorijos ax.gif  ax.gif Ar galima užvažiavus į kalną pamatyt kažką gero, neįeinant į tą teritoriją? blush2.gif

Man tai vaizdai kylant i kalna labiau patiko nei jau tos pilies plote. Pakilus i pati virsu, pilies teritorijoje, buvo ziauriai karsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 06 09, 12:54)
Man tai vaizdai kylant i kalna labiau patiko nei jau tos pilies plote. Pakilus i pati virsu, pilies teritorijoje, buvo ziauriai karsta  doh.gif

Vadinas, geriausia užkilt autobusu į kalną ir tada pėsčiomis leistis nuo jo pasidairant, kaip Forma patarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 06 09, 13:03)
Vadinas, geriausia užkilt autobusu į kalną ir tada pėsčiomis leistis nuo jo pasidairant, kaip Forma patarė smile.gif

Na mes emem ekskursija - ryte apie 10 h paeme is viesbucio, nuveze iki uosto, sedom i laiveli, apiplauke visa kalna, kas norejo pasimaude, labai smagu buvo, paskui i autobusa, uzveze i kalna, i pili, paskui papietaut, paskui i damlataso ola, ir tada atgal i viesbuti, kazkur apie 16 h . Mum visoms trims labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 06 09, 13:10)
Na mes emem ekskursija - ryte apie 10 h paeme is viesbucio, nuveze iki uosto, sedom i laiveli, apiplauke visa kalna, kas norejo pasimaude, labai smagu buvo, paskui i autobusa, uzveze i kalna, i pili, paskui papietaut, paskui i damlataso ola, ir tada atgal  i viesbuti, kazkur apie 16 h . Mum visoms trims labai patiko smile.gif

Ir kiek mokėjot? Į ekskursijos kainą įėjo mokestis už įėjimą į teritoriją, ar atskirai mokėjot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 06 09, 13:16)
Ir kiek mokėjot? Į ekskursijos kainą įėjo mokestis už įėjimą į teritoriją, ar atskirai mokėjot? ax.gif

Kiek pamenu uz mane, mama ir dukra lyg mokejom 40 doleriu. Cia pernai. Uz nieka daugiau moket nereikejo, visur gide pravesdavo, ir pietus dave tokioj labai idomioj kavinej, kaip po ola, skanu buvo smile.gif
Atsakyti