Labuka visiems. Jau grizau. spejau perskaityti tik pora paskutiniu postu. nezinau apie kalbate, tik matau, kad apie svarus. gal nebusiu visai jau ne i tema, bet Bodrume uz vizas svarais neatsiskaitysi. Iskabintas lapas. kuriame prie Lietuvos tik dol ir eur. tai mes del tikrumo, dar bandeme aiskintis. Ne ir taskas. gerai, kad pasiememe ir kitos valiutos.
QUOTE(žuvyte23 @ 2009 06 17, 12:58)
Sveika sugrizus

Kaip atostogos? Labai laukiau pacios sugriztant, nes dukra rytoj isskrenda i Bodruma. Todel viskas labai idomu

Jau pirma naudinga info gvau - svaru vizai nebepirksiu

O siaip, ka geriau veztis - $ ar EUR? Ar nera skirtumo? Na ir siaip, butu labai smagu, jei ka patartum, papasakotum
Aciu tau ir visoms kitoms, atostogos nuostabios. Greiciausiai del paties viesbucio. patiks jai ten, pilna dance bar, pilna jaunimo ir siaip puiki vieta. rusu mazai. mes visur mokejome lyromis. man susirode, kad bodrume brangiau nei kemere. Kadangi man vis sokiai pokiai galvoje, tai as vel apie si aktualu man dalyka: Kemere Klubai, ir kainuoja pabuvimas juose tikrai nemazai. Bodrume dance bar visur, aninmatoriai i juos nuveza uz 10 lyru, kokteilis 10 lyru, kiek kiti gerimai tiksliai nemaciau, zodziu nemusa jau labai ziauriai per kiseniuka, Kemere tas reikalas ziauriai brangesnis. Siaip Kemeras, kaip miestas, man labiau turgus, o bodrumas, kulturingiau ten viskas. Mes pinigeliu mazai vezemes, issiememe is bankomato. Jei dukra tures galimybe, tegul atvaziuoja paziureti i bodruma nuo Joy club, vaizdas i Gumbet ir bodruma fantastiskas

galima ir pesciomis ateiti, nuo abieju miesteliu cento nera labai toli. Mes kai reikejo, vaziavome su taksi, nors ir vaiksciojome irgi. O siaip tai jauciuosi tarsi nuo seimos atplesta - viesbucio komanda fantastiska
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 06 17, 14:47)
Aš čia informacijos nevaldau. Žinios baigiasi, kad per lenkus į Bodrumą. Kur buvot ir kiek mokėjot + už kokį laiko tarpą ?
7 dienos (realiai, tai viena diena tikrai nepilna, nes atvykome vakare i viesbuti), dviem suaugusiems + 15 m.+4m., 4500 su pervedimu ir draudimu(draudimas pilnas, t.y. sveikatos ir bagazo), 5* AI, Bodrumas Joy Club Bodrum. 120 zl savaite masinos stovejimas. Na ir kuras - iki Gdansko 450 (cia mazdaug), musu masiniukas jama mazai, kura pylemes lenkijoje. Apsimokejo tikrai. Jei kas tingi vaziuoti, vadinasi toks variantas netinka, man kaina viska atpirko. Na, ir kelias iki Gdansko grazus, linksmas, vairuojant dviese visai jokiu problemu.
Nuotraukas susikelsiu veliau is fotiko, tai, kai tik bus, tai tuoj ir jums pateiksiu.
Tiesa, lietuviu ten nera ir vargu ar kada buvo. Smegenine pailsejo nerealiai. Ir pagaliau cia radau savo issvajotas linksmas personalo sypsenas, po Kemer resorto gana oficialaus aptarnaujancio personalo bendravimo (tiksliau nebendravimo), man cia buvo rojus. Jokiu eiliu, jokiu nesusipratimu, jokio vietu trukumo. Tiesa, reikia nepamirsti, viesbutis statytas 1987 metais, Kemere ir apylinkese manau, kad tokiu net nera. tai tas jauciasi, bet vis tiek svaru, o i perdazytus baldus ir senovine vonia ir senai sudetas plyteles galima kreipti demesi tik jei esi pakankamai priekabus. Dar minusas (man tai nebuvo trukumas) - laiptukai. Viesbutis ant kalno slaito, todel visa teritorija - terasos. puse kalno - funikulierius, kita puse - laiptukai. Apie juos buvau skaiciusi baisiu atsiliepimu, tai realiai man viskas normaliau atrode. del sio reikalo myliu priekabius poilsiautojus, tada viskas ka pamatai jau nebe taip baisiai atrodo.
QUOTE(Freja @ 2009 06 17, 15:21)
Sveiki gyvi ir ypatingai Cobre, as irgi laukiau tamstos sugriztancios, nes gi labai idomu!
Jau konspektuojuosi: klubai- pigiau. Valiooo!
Svarais reiskia uz viza nemokesim, vel uzsirasau.
Kaip pati aplinka, jura, vanduo ir pan? Ar valget kur nors mieste ar tik viesbutyje? Ar skiraisi maisto racionas palyginus su kitais Turkijos kurortais?
Catrin, geru jums atostogu! Kokiame viesbutyje apsistosit? Uzsuk po atostogu pasidalinti ispudziais.
Kodel jau ne sezonas?
as ten rugsejo 12d. skrendu.
Labas
Vat biesas zino, kaip ten klubai rugseji, tiksliau ne klubai, o barai. yra ir klubu, tik kainu i juos nezinau. Patiko is isores sitas, nakti atrodo ispudingai

tas sietynas milziniskas ir kabo lauke, kartu su mazesniais nakti sudaro ispudinga vaizda. ir siaip, jei pabuvoti bodrumo centre tik diena, tai galima sakyti, kad jus aplamai ten nebuvote. Yra ir daugybe ramiu, tyliu, siauru gatvyciu, jachtu gausybe, kavinukiu marios
Kiek suprantu, tai tu busi arciau Gumbet, tai iki bodrumo centro dar gabaliukas kelio. Manau, kad nuo gumbet centro iki bodrumo centro butu apie 15-20 lyru su taksu, cia jau kaip susitarsite. bet pavalgyti galima ir gumbet, ten gyvenimas irgi verda ir baru, kur galima linksmai pasisokti per nakti irgi yra. Ne nevalgiau, tiesiog skaniai ir sociai valgeme viesbutyje, o kavinese man kazkaip nerealu pavalgyt tikro turkisko maisto. gal klystu, bet tokia mano nuomone. siaip pastebejau dienos metu, kad patys turkai renkasi paprastas neisvaizdzias kavinukes. siulyciau ir jums isbandyti turkiska maista diena, nes nakti surmulys, gyvenimas verda ir nesuprasi, kas yra kas. Del juros nezinau, pas mus buvo tikrai svarus, tiesa, krantas isbetonuotas ir apkaltas lentutemis, kita dalis ispilta smeliu. man tai pliusas, nes patinka i jura nusileisti nuo tiltuko. salia buvo ir tamsaus smeliuko-žvyriuko pliaziukas, as ten neejau, man labiau patiko ''sukulturintas" krantas

siaip jau berods rasiau, kad i musu viesbucio ilanka atplaukia jachtos, atplukdomi ir turistai pasigrozeti graziu vaisdu, nes vieta cia tikrai ispudinga ir viskas tik vienam viesbuciui

salia viesbucio yra senoviniai apgriuve vejo malunai. butinai atvarykite cia vakare, nuo sitos vietos vaizdas ispudingiausias. pilyje nebuvau, uzdaro anksti, o kai susiruoseme diena, tai pasirode, kad pirmadeni nedirba. Mauzoliejus veike. Man patiko, bet siaip, jei kas griuvesiu nelabai megsta ir istorija ne itin domisi, tai jiems ar pasaulio stebuklas, ar tvarto griuvesiai, vienas ir tas pats. tai jei tiketis, kad pamatysi, kazka pribloskiancio, tai neverta eiti, jei nori pabuvoti ten, kur stovejo vienas is septyniu pasaulio stebuklu, jei tai domina ir tai vertini, tada butinai. Kad neklaidzioti, tai nuo viesbucio iki Mauzoliejaus nuvaziavome su taksu. I Amfiteatra nevaziavome, vaziuojant is/i oro uosto, jis palei kelia. Man susirode, kad buvo uzdarytas, bet gal klystu.
MAn susirode, kad maistas cia kieke kitoks, daug zuvu restoranu, maciau gatveje siulo midijas su citrinomis, bet mazius pradejo ozius rodyti, tai jau nebepasidelikatesinome.
Del nesezono ir aplamai, griztant prie krizes, tai sako, kad tikrai zmoniu siemet daug maziau, nei pernai buvo tokiu pat metu, visi laukia, kol vaikams prades baiginetis mokslo metai, tada ir zmoniu padauges. siaip kiek suprantu, tai siame regione, kaip ir marmario, sezonas veliau prasideda ir anksciau baigiasi, antalijos regionas laikomas siltesniu ir sezonas ten ilgesnis. bet cia jau kaip pasiseks, manau rugsejo 12 dar bus viskas normaliai.
Kol mes buvome, vejas tiesiog siautete siautejo, kas siaip jau gana molonu per karscius. Nakti +30, diena nebepamenu. Jura nerealiai permaininga, jei viena diena vanduo, kaip arbata, tai kita ne nesugebejau ilisti, ir toks pokytis per nakti ivyko, gal sakau ten kokios sroves. Koso sala (graikija), matydavau kiekviena diena po daugybe kartu

, aplamai, vaizdas i jura nuostabus: salos, pusiasaliai, jachtos

ir visa tai ziurineji pusryciaudamas ar guledamas prie juros, arba leisdamasis laiptukais - zodziu pastoviai
viesbucio vieta verta milijonu, dziaugiuosi, kad man teko ten buti ir grozetis tuo ka matau.
QUOTE(Beatriukas @ 2009 06 17, 17:26)
Cobre, šaunios atostogos
tikrai

nerealiai patiko

tiesa, pirmas pora dienu adaptavausi (nuotaikos sau negadinau, bet...), kazkaip keista po Kemer Resort viskas buvo, bet paskui jau viskas vis labiau patiko. tiesa, visa seima draugiskai nutareme, mums 7 dienu per akis, visi ramiai grizome, be jokiu lomkiu. gaila ne pasibaigusios savaites, o likusiu ten zmoniu.
Skaitau jusu plepalus, kol manes nebuvo, tai kaip nustebino jusu kalbos apie gultus

Man matyt labai sekesi, nes jokiu gultu niekada neesu uzsiiminejusi

visada budavo laisvu, tik pasidairyti reikdavo.