Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(StopIt @ 2009 06 17, 01:36)
o tu paklausk vaikų, kurie ten sudalyvauja...geriausias vakaras jiems buvo thumbup.gif
Papildyta:

Daimoj - kiekvieną trečiadienį drinks_cheers.gif
Papildyta:
Kažkur buvo kalbos apieą dainą, skambančią per Turisty

va iš čia galima pasimti

http://karakort.com/.....duration=2:59

O kaip ta daina vadinas?
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 06 17, 07:09)
gal tikrai dalis baseino, atskirta nuo didžiojo, ir yra baseinėlis su burbuliatoriais?  bigsmile.gif Teisingai tu sakai - ten tipo viduje tokie kaip laipteliai sėdėjimui, o mes jį vadinom papildomu vaikų baseinu doh.gif . Net vaikai ten visada turkšdavosi doh.gif . O pasirodo tentik burbuliavimas neįjungtas lotuliukas.gif . Simenoj sūkurinis baseinas YRA  bigsmile.gif nail.gif new_russian.gif

Kemer resorte irgi didziojo baseino vienam iš išlinkimu buvo lapteliai padaryti, tereikdavo mygtuka prie pat baseino krašto paspausti ir prasidėdavo burbuliavimas su srovėm.
Atsakyti
Labuka visiems. Jau grizau. spejau perskaityti tik pora paskutiniu postu. nezinau apie kalbate, tik matau, kad apie svarus. gal nebusiu visai jau ne i tema, bet Bodrume uz vizas svarais neatsiskaitysi. Iskabintas lapas. kuriame prie Lietuvos tik dol ir eur. tai mes del tikrumo, dar bandeme aiskintis. Ne ir taskas. gerai, kad pasiememe ir kitos valiutos.

QUOTE(žuvyte23 @ 2009 06 17, 12:58)
Sveika sugrizus smile.gif  Kaip atostogos? Labai laukiau pacios sugriztant, nes dukra rytoj isskrenda i Bodruma. Todel viskas labai idomu ax.gif Jau pirma naudinga info gvau - svaru vizai nebepirksiu smile.gif O siaip, ka geriau veztis - $ ar EUR? Ar nera skirtumo? Na ir siaip, butu labai smagu, jei ka patartum, papasakotum blush2.gif

Aciu tau ir visoms kitoms, atostogos nuostabios. Greiciausiai del paties viesbucio. patiks jai ten, pilna dance bar, pilna jaunimo ir siaip puiki vieta. rusu mazai. mes visur mokejome lyromis. man susirode, kad bodrume brangiau nei kemere. Kadangi man vis sokiai pokiai galvoje, tai as vel apie si aktualu man dalyka: Kemere Klubai, ir kainuoja pabuvimas juose tikrai nemazai. Bodrume dance bar visur, aninmatoriai i juos nuveza uz 10 lyru, kokteilis 10 lyru, kiek kiti gerimai tiksliai nemaciau, zodziu nemusa jau labai ziauriai per kiseniuka, Kemere tas reikalas ziauriai brangesnis. Siaip Kemeras, kaip miestas, man labiau turgus, o bodrumas, kulturingiau ten viskas. Mes pinigeliu mazai vezemes, issiememe is bankomato. Jei dukra tures galimybe, tegul atvaziuoja paziureti i bodruma nuo Joy club, vaizdas i Gumbet ir bodruma fantastiskas wub.gif galima ir pesciomis ateiti, nuo abieju miesteliu cento nera labai toli. Mes kai reikejo, vaziavome su taksi, nors ir vaiksciojome irgi. O siaip tai jauciuosi tarsi nuo seimos atplesta - viesbucio komanda fantastiska wub.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 06 17, 14:47)
Aš čia informacijos nevaldau. Žinios baigiasi, kad per lenkus į Bodrumą. Kur buvot ir kiek mokėjot + už kokį laiko tarpą ?  biggrin.gif

7 dienos (realiai, tai viena diena tikrai nepilna, nes atvykome vakare i viesbuti), dviem suaugusiems + 15 m.+4m., 4500 su pervedimu ir draudimu(draudimas pilnas, t.y. sveikatos ir bagazo), 5* AI, Bodrumas Joy Club Bodrum. 120 zl savaite masinos stovejimas. Na ir kuras - iki Gdansko 450 (cia mazdaug), musu masiniukas jama mazai, kura pylemes lenkijoje. Apsimokejo tikrai. Jei kas tingi vaziuoti, vadinasi toks variantas netinka, man kaina viska atpirko. Na, ir kelias iki Gdansko grazus, linksmas, vairuojant dviese visai jokiu problemu.
Nuotraukas susikelsiu veliau is fotiko, tai, kai tik bus, tai tuoj ir jums pateiksiu.
Tiesa, lietuviu ten nera ir vargu ar kada buvo. Smegenine pailsejo nerealiai. Ir pagaliau cia radau savo issvajotas linksmas personalo sypsenas, po Kemer resorto gana oficialaus aptarnaujancio personalo bendravimo (tiksliau nebendravimo), man cia buvo rojus. Jokiu eiliu, jokiu nesusipratimu, jokio vietu trukumo. Tiesa, reikia nepamirsti, viesbutis statytas 1987 metais, Kemere ir apylinkese manau, kad tokiu net nera. tai tas jauciasi, bet vis tiek svaru, o i perdazytus baldus ir senovine vonia ir senai sudetas plyteles galima kreipti demesi tik jei esi pakankamai priekabus. Dar minusas (man tai nebuvo trukumas) - laiptukai. Viesbutis ant kalno slaito, todel visa teritorija - terasos. puse kalno - funikulierius, kita puse - laiptukai. Apie juos buvau skaiciusi baisiu atsiliepimu, tai realiai man viskas normaliau atrode. del sio reikalo myliu priekabius poilsiautojus, tada viskas ka pamatai jau nebe taip baisiai atrodo.

QUOTE(Freja @ 2009 06 17, 15:21)
Sveiki gyvi ir ypatingai Cobre, as irgi laukiau tamstos sugriztancios, nes gi labai idomu!  bigsmile.gif
Jau konspektuojuosi: klubai- pigiau. Valiooo!  lotuliukas.gif  Svarais reiskia uz viza nemokesim, vel uzsirasau.  biggrin.gif
Kaip pati aplinka, jura, vanduo ir pan? Ar valget kur nors mieste ar tik viesbutyje? Ar skiraisi maisto racionas palyginus su kitais Turkijos kurortais?

Catrin, geru jums atostogu! Kokiame viesbutyje apsistosit? Uzsuk po atostogu pasidalinti ispudziais.  mirksiukas.gif
Kodel jau ne sezonas?  unsure.gif  as ten rugsejo 12d. skrendu.

Labas biggrin.gif 4u.gif
Vat biesas zino, kaip ten klubai rugseji, tiksliau ne klubai, o barai. yra ir klubu, tik kainu i juos nezinau. Patiko is isores sitas, nakti atrodo ispudingai
user posted image
tas sietynas milziniskas ir kabo lauke, kartu su mazesniais nakti sudaro ispudinga vaizda. ir siaip, jei pabuvoti bodrumo centre tik diena, tai galima sakyti, kad jus aplamai ten nebuvote. Yra ir daugybe ramiu, tyliu, siauru gatvyciu, jachtu gausybe, kavinukiu marios wub.gif
Kiek suprantu, tai tu busi arciau Gumbet, tai iki bodrumo centro dar gabaliukas kelio. Manau, kad nuo gumbet centro iki bodrumo centro butu apie 15-20 lyru su taksu, cia jau kaip susitarsite. bet pavalgyti galima ir gumbet, ten gyvenimas irgi verda ir baru, kur galima linksmai pasisokti per nakti irgi yra. Ne nevalgiau, tiesiog skaniai ir sociai valgeme viesbutyje, o kavinese man kazkaip nerealu pavalgyt tikro turkisko maisto. gal klystu, bet tokia mano nuomone. siaip pastebejau dienos metu, kad patys turkai renkasi paprastas neisvaizdzias kavinukes. siulyciau ir jums isbandyti turkiska maista diena, nes nakti surmulys, gyvenimas verda ir nesuprasi, kas yra kas. Del juros nezinau, pas mus buvo tikrai svarus, tiesa, krantas isbetonuotas ir apkaltas lentutemis, kita dalis ispilta smeliu. man tai pliusas, nes patinka i jura nusileisti nuo tiltuko. salia buvo ir tamsaus smeliuko-žvyriuko pliaziukas, as ten neejau, man labiau patiko ''sukulturintas" krantas lotuliukas.gif siaip jau berods rasiau, kad i musu viesbucio ilanka atplaukia jachtos, atplukdomi ir turistai pasigrozeti graziu vaisdu, nes vieta cia tikrai ispudinga ir viskas tik vienam viesbuciui wub.gif salia viesbucio yra senoviniai apgriuve vejo malunai. butinai atvarykite cia vakare, nuo sitos vietos vaizdas ispudingiausias. pilyje nebuvau, uzdaro anksti, o kai susiruoseme diena, tai pasirode, kad pirmadeni nedirba. Mauzoliejus veike. Man patiko, bet siaip, jei kas griuvesiu nelabai megsta ir istorija ne itin domisi, tai jiems ar pasaulio stebuklas, ar tvarto griuvesiai, vienas ir tas pats. tai jei tiketis, kad pamatysi, kazka pribloskiancio, tai neverta eiti, jei nori pabuvoti ten, kur stovejo vienas is septyniu pasaulio stebuklu, jei tai domina ir tai vertini, tada butinai. Kad neklaidzioti, tai nuo viesbucio iki Mauzoliejaus nuvaziavome su taksu. I Amfiteatra nevaziavome, vaziuojant is/i oro uosto, jis palei kelia. Man susirode, kad buvo uzdarytas, bet gal klystu.
MAn susirode, kad maistas cia kieke kitoks, daug zuvu restoranu, maciau gatveje siulo midijas su citrinomis, bet mazius pradejo ozius rodyti, tai jau nebepasidelikatesinome.
Del nesezono ir aplamai, griztant prie krizes, tai sako, kad tikrai zmoniu siemet daug maziau, nei pernai buvo tokiu pat metu, visi laukia, kol vaikams prades baiginetis mokslo metai, tada ir zmoniu padauges. siaip kiek suprantu, tai siame regione, kaip ir marmario, sezonas veliau prasideda ir anksciau baigiasi, antalijos regionas laikomas siltesniu ir sezonas ten ilgesnis. bet cia jau kaip pasiseks, manau rugsejo 12 dar bus viskas normaliai.
Kol mes buvome, vejas tiesiog siautete siautejo, kas siaip jau gana molonu per karscius. Nakti +30, diena nebepamenu. Jura nerealiai permaininga, jei viena diena vanduo, kaip arbata, tai kita ne nesugebejau ilisti, ir toks pokytis per nakti ivyko, gal sakau ten kokios sroves. Koso sala (graikija), matydavau kiekviena diena po daugybe kartu wub.gif , aplamai, vaizdas i jura nuostabus: salos, pusiasaliai, jachtos wub.gif ir visa tai ziurineji pusryciaudamas ar guledamas prie juros, arba leisdamasis laiptukais - zodziu pastoviai wub.gif
viesbucio vieta verta milijonu, dziaugiuosi, kad man teko ten buti ir grozetis tuo ka matau.

QUOTE(Beatriukas @ 2009 06 17, 17:26)
Cobre, šaunios atostogos thumbup.gif  thumbup.gif

tikrai thumbup.gif nerealiai patiko wub.gif tiesa, pirmas pora dienu adaptavausi (nuotaikos sau negadinau, bet...), kazkaip keista po Kemer Resort viskas buvo, bet paskui jau viskas vis labiau patiko. tiesa, visa seima draugiskai nutareme, mums 7 dienu per akis, visi ramiai grizome, be jokiu lomkiu. gaila ne pasibaigusios savaites, o likusiu ten zmoniu.
Skaitau jusu plepalus, kol manes nebuvo, tai kaip nustebino jusu kalbos apie gultus blink.gif Man matyt labai sekesi, nes jokiu gultu niekada neesu uzsiiminejusi schmoll.gif visada budavo laisvu, tik pasidairyti reikdavo.
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 06 17, 16:48)

lotuliukas.gif informuok apie skirtumus

Empiriniam tyrimui pasiruoses pioneer.gif
user posted image
Maziausia talpa is minibaro, didesnes is Norfos biggrin.gif
Atsakyti
Labukas senbuves 4u.gif
noreciaupasiteirauti tu kurios buvo antalijoje smile.gif
pasiskaiciau kad Antalijoje yra lunaparkas,gal kas buvote? ax.gif
Atsakyti
Joy Club Bodrum

vaizdas i vakarejanti bodruma is lobby baro. deje, viso vaizdo neaprepia.

user posted image

o cia pats lobby baras vakarejant.
user posted image

cia vaizdas is musu balkonelio. ne itin koks ir priesais pat funikulieriu. ir visai salia isejimo, galvojau, kad bus ziauru, reiks keistis, bet izoliacija tokia gera, o ir privalumu siokiu tokiu buvo, ai net veliau ir minties apie pakeitima nebuvo.
user posted image

cia lipant laiptais vaizdas. iki cia vaziuoja funikulierius, nuo cia dar keleta terasu savom kojytem. smile.gif
user posted image

cia mano "whereisababy" biggrin.gif , taip ji vadindavo pardavejas su kirpeju biggrin.gif . vat sioje nuotraukoje matosi viesbucio senumas. vienas stulpelis iskrites, nors viskas tvarkingai nudazyta, svaru.tiesa, buvo atvyke kazkokie zmogenai su baltais chalatais. dienos metu, kai pilna zmoniu eme meginius vandens, matyt yra kazkokia kontrole.
user posted image
cia mano abu palikuonys duksta
user posted image

vaizdas nuo baseino i virsu.
user posted image

vienoje is terasu yra piesimo namelis, na ir siaip uzsiemimai vyksta visokie ten, bet buvo mazai vaiku, tai ir nelabai jie ten eidavo, geriau baseinas. Maniskis cia nutare, kad ilipti per kita puse butu daug idomiau, nei normaliai ieiti.
user posted image

siose geltonose terasose yra minkstasuoliai, nakti cia verda gyvenimas, salia baras, po sou didzejus ateina cia, lauke yra aparatura, muzika, sokiai (viesbutis labiau skirtas jaunimui), palei pat jura ismetomos didziules pagalves.pasaka. toks laisves ir visisko atsipalaidavimo jausmas. toliau matosi smeliukas, ten yra dvi eiles gultu, o dar toliau jau tokia platforma, ar kaip pavadinti, tai jau is lentuciu ir ten dar dvi eiles gultu.
user posted image

parduotuvyte, kirpykla, foto, dar giliau, salia baseino, uzkandziu baras. tiesa, maistas viesbutyje gana turkiskas. dali laiko uzkandziu bare budavo normalaus maisto, o likusia dali atnesdavo jau uzkandzius, karstas idarytas bulves, kebabus lavase ir pan. bulviu dazniausia, bet jos skanios wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Freja @ 2009 06 17, 22:58)
wub.gif  Primink, kokiame viesbutyje jus gyvenote?
Mano drauge kalba turkiskai, tai manau kad be nuotykiu ten neapsieisim.  lotuliukas.gif

Joy club bodrum. tikrai, ten pati geriausia panorama i abu miestelius, geresnes nerasi, cia vakarais atvaziuoja vietiniai pasigereti, ramiai pasedeti ir autobusai net turistus atveza pasigrozeti, todel jei tik bus tokia galimybe, tai siulyciau uzsukti cia.
o del nuotykiu ir kalbos, tai jei jau mokate turkiskai, tai labai neissiduokite mirksiukas.gif biggrin.gif , bus smagu paklausyti kas ir kaip. o siaip ten anglu be problemu. prancuzu, olandu daug. rusu labai labai mazai.
Atsakyti
tesiu, jei nepykstate blush2.gif
mano beibis atbego pas mane prie juros smile.gif jie su tetuku prie baseino bazuodavosi, o mes su dukriumi prie juros daugiau.
user posted image

tiesa, karta jai prie juros dare masaza. 10 min for free smile.gif sake pasaka. as tingejau, tai atsisakiau.
cia labiau matosi pliazas. o zaizda ant zando, atsirado po pirmos nakties. vaikas verke, as ji nuvedziau nakti i tualeta, aisku pati ejau miegodama, tai tik ryte supratome, ko mazius bliove doh.gif , pasirodo is lovos iskrito ir i spintele susitrenke.
user posted image
dar pliazo. kalvos papedeje matosi sketukai keli, ten ir yra tas tamsaus smelio pliaziukas. o siaip matosi, kad visos tos uolos yra sukietejusi lava. kadangi visas dugnas uola, tai vanduo labai skaidrus. nuplaukus iki pluduru, o jie nearti, gali matyti puikiausiai dugna ir savo seseli.
user posted image

user posted image

veliau dar imesiu, jei idomu.
siaip jau sakiau, lietuviai i si viesbuti dar neveze ir neveza, o skristi per lenkus dar nelabai kas ryztasi, tai imetu daugiau akim paganyti. nors del tokiu vaizdu verta manau aukotis, ypac, kad finansiskai apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 06 17, 23:52)
Fainai. Skiriasi nuo kitų dėtų fotkių, kur viešbučiai skirtingi, bet vaizdai daugmaž vienodi. Toks su savo aura viešbutis atrodo.

dekui. tikrai kitoks. Ir siaip viesbuciai budrume ir gumbete jie kitokie siek tiek. tokie tipo graikisko tipo architektura. sis viezbutis kazkiek graikiskai-rytietiskas misinys. tame siauruciame aukstai iskilusiame iskisukyje ji vienintelis, tai visa ylanka tarsi jam priklausytu. labai zavu.
Atsakyti
borumas. cia jau pats bodrumo pakrastys, remiasi i iskysuli, kuriame stovi Joy club.cia mes isejome pasivaikscioti ir nuo "savo" kalniuko fotografavome.
user posted image

o cia tiesiog pasukau fotika i kita puse. Gumbet.
user posted image

vaizdas is restorano. praktiskai visi staliukai yra lauke terasose, tai kur besedetum, matai jura ir salas. mes visada sededavome salia sio stalo, tik arkos pavesyje wub.gif tiesiog vaizda i jura ir salas turi pastoviai, kur bebutum, kur beeitum, visada matai ta pati. tiesa, kai sakiau, kad reikejo adaptacijos, tai viena is mano liudnumo pirma diena priezasciu buvo ta, kad as tikejausi vaizdo i bodruma is viesbucio, o jo nebuvo. pasakiau, anomatorei, kad tai tikriausiai labiausiai nuvyle mane. o ji paklause, ar buvau lobby baro terasoje. as aisku nebuvojau dar ten. tai kai pamaciau, tai gal valanda sedejau ir aikciojau viduje wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Halikarnaso Mauzoliejaus likuciai.
user posted image
user posted image

veliau dar imesiu paties bodrumo vaizdeliu.

Papildyta:
QUOTE(Freja @ 2009 06 18, 00:54)
Cobre, is nuotrauku matyt kad fainas viesbutukas! Tos pakopos prideda zavesio.  smile.gif  Beje, man patiko ta 'prieplauka' is lentuciu sukalta prie juros. Ten jei nuo jos sokti i jura, tai labai gilu is karto?

Vargselis tavo vaikiukas, pirma nakti taip susizeide sad.gif Bet turbut saulute irgi padejo zaizda gydyti.

Tiesa, vienoj nuotraukoj kur abu tavo vaikiukai matosi, tai toliau tooooks baltas vyriskes sedi. Toks baltas kad net pomelynis.  lotuliukas.gif

Taip, gilu, daug kas soka. as su linzem, o ir siaip nemegeja tokiu shposu biggrin.gif tiesa, mano berniukas su plaukmenimis budavo (tais pripuciamais daiktais ant rankyciu, tai as ji tom kopetelem buvau ir i jura nusileidusi, viskas puiku buvo.
siaip tai as plaukdavau iki pluduru, tada ant tos virves atsisesdavau ir taip mirkdavau koki pusvalanduka, niekaip viesbuciu negalejau atsigrozeti, jis is juros toks grazus wub.gif . vis norejau nueiti toleliau ir is ten nufotografuoti ji is juros, bet patingejau. o kai viena vakara ejom, tai fotiko nebuvom pasieme.

baltas vyriskis matyt naujokelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 06 18, 08:07)
....primena Santorino sala wub.gif

drinks_cheers.gif iš tiesų, netgi labai.
Apšvieskit tamsuolę, reikalingas vairuotojo pažymėjimas, norint išsinuomoti motorolerį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 06 18, 09:25)
mhmm, gražu  rolleyes.gif Jau sėsčiau ir skrisčiau smile.gif
Bet iki Gdansko ~500 km  g.gif  Nu nors tu ką, bet manęs nežavi biggrin.gif  Maniškė tokiose kelionėse imasi šturmano vaidmens, taip kad tektu minti vienam.

o kokios problemos? juk veza ir lietuviai i bodruma. visa kita jau tik piniginis reikalas. mane jau uzkniso, kad kiti gali pasakiskai atostogauti uz padorius pinigus, uzsimaniau ir as. o 500 km, tai labai daug? g.gif ka as zinau, man jokiu problemu, o del sturmano, tai zinai, visu pirma yra navigacijos, visu antra, net ir zemelapis nera problema, paziuri koks kelio numeris ir varai, tai juk nereikia, kad kazkas pastoviai uz tave ziuretu i kelio nr. ai, kiekvienam savo, kuo maziau lietuvaiciu leks ten, tuo lengviau bus sugaudyti paskutine minute. tiesa, lygiai taip pat galima skristi ir is varsuvos, jei bus toks pasiulymas.

QUOTE(ingusiaa @ 2009 06 18, 10:31)
Cobre nuotrauikytes  4u.gif
noriu i Bodruma!!  doh.gif
o skridot i Antalijos oro uosta?  g.gif

ne, i bodruma. berods milo oro uostas, apie 30 km iki bodrumo.

QUOTE(Seila @ 2009 06 18, 10:42)
Cobre nuotraukytes pasakiskos... thumbup.gif grazumelis...Su kokia agentura vaziavote?

lenku exim tours. tiesa, patys lenkai burbejo ant agenturos, matyt vaziavo su jais i ekskursijas, mes kai tik pamatem juos autobuse ir paskui vel jau tik atgal vaziuojant susitikome, tai mums viskas ok, net geriau nei lietuviu viska sutvarke. na tik vienas liapsusas buvo, visos lenku agenturos dalino bilietus ir vaucerius oro uoste, tai musu merginos tiek velavo, kad atleke jau tada, kai praktiskai turejo prasideti laipinimas i lektuva. na bet viskas labai greitai paskui vyko. turku lektuve namaitino, bet dave kavos ir atbatos.
Atsakyti
Bodrumas

sioje neisvaizdzioje gatveleje ir yra mauzoliejus. net nesupratau, kai taksi sustojo doh.gif siaip gatvele, kad ir neisvaizdi, bet idomu ir tokiomis prasieiti. kas labai nustebino, tai skalbyklu gausa blink.gif pagal suverstus rubu kalnus ir paciu skalbyklu kieki, manyciau, kad labai jau populiari si paslauga.
user posted image

bodrumo centras
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
cia is bodrumo matosi joy club bodrum viesbutis. vaizda kiek priartinau. is miesto puses matosi tik jo virsutine dalis, kelias i viesbuti.
user posted image

user posted image

zymiausi bodrumo pilieciai: Herodotas, Mauzolas (nuo jam pastatytos kapavietes ir kilo mauzoliejaus pavadinimas) ir jo zmona.
user posted image

priartintas amfiteatro vaizdas
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti