Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(gelyte15 @ 2009 06 19, 19:06)
na taip cia tik vietiniai gerimai iskaiciuoti... na mums minibaro problemos nebuvo nors dabar mums atrodo jis nereikalingas... antro rakto nemaciau nei vienam viesbuti tiek ir siuomeciam delphine nors visi sako klase gal antro rakto net ir nera bet kad kambary elektra be rakto neveikia tai nesamone o vat delphine tokia kortele elektronine buvo... na maisto mums tada netruko.... na taip barmenu galejo but kokie 3 ar 4

tai ir sakau, pailseti galima, tik mes po kokiu 3-4 dienu perpratom sistema smile.gif antra rakta buvo galima gauti uz 10 EUR uzmokesti (ne uzstata, bet uzmokesti), suzinojom tik pabaigoj atostogu, o mus animatoriai kviete i diskoteka kartu vaziuoti, bet nebuvo kaip vaikto vieno uzrakinto palikti. Pernai viesbutyje iskarto gavom dvi korteles kambariui atsirakinti. Labai patogu, kai su paaugliu vaiku vaziuoji.
Minibaro is tikro nelabai ir reikia, bet man patinka ta smulkmena: pilnas minibaras.
maisto netruko, bet per tris dienas suzinojom viska, ka jie gamina smile.gif Veliau jau niekuom musu nenustebino. beje buvau ir prie vaikisko meniu stalo. Oi nezinau nezinau, ar ten yra kas valgoma maziukams smile.gif
ir tos eiles prie baru. Mes tu aparatiniu gerimu a la Zuko privengiam, o vandeniu ilgai irgi nebusi gyvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 06 19, 19:13)
tai ir sakau, pailseti galima, tik mes po kokiu 3-4 dienu perpratom sistema smile.gif antra rakta buvo galima gauti uz 10 EUR uzmokesti (ne uzstata, bet uzmokesti), suzinojom tik pabaigoj atostogu, o mus animatoriai kviete i diskoteka kartu vaziuoti, bet nebuvo kaip vaikto vieno uzrakinto palikti. Pernai viesbutyje iskarto gavom dvi korteles kambariui atsirakinti. Labai patogu, kai su paaugliu vaiku vaziuoji.
Minibaro is tikro nelabai ir reikia, bet man patinka ta smulkmena: pilnas minibaras.
maisto netruko, bet per tris dienas suzinojom viska, ka jie gamina smile.gif Veliau jau niekuom musu nenustebino. beje buvau ir prie vaikisko meniu stalo. Oi nezinau nezinau, ar ten yra kas valgoma maziukams smile.gif
ir tos eiles prie baru. Mes tu aparatiniu gerimu a la Zuko privengiam, o vandeniu ilgai irgi nebusi gyvas smile.gif

na mano vaikas tai simet net kolos palygint nedaug gere... vis mineralinis arba tas sirupiukas... dar kokteiliuku visokiu svieziai spaustu sulciu kiekviena ryta savo noru smile.gif
o kur jus pernai buvot kad du raktus gavot?
Atsakyti
QUOTE(gelyte15 @ 2009 06 19, 19:18)
na mano vaikas tai simet net kolos palygint nedaug gere... vis mineralinis arba tas sirupiukas... dar kokteiliuku visokiu svieziai spaustu sulciu kiekviena ryta savo noru smile.gif

Kemer resorte pernai. Ten buvo normali picerija, tai zinojau, kad vaikas alkanas neliks, nes jam, kaip ir man, pakepintos darzoves nera maistas. Snack bare is viso normalius pietus (keptas 3 budais upetakis wub.gif ), buvo galima gauti. Sviezios sultys nemokamai ir nuo ryto iki vakaro smile.gif Ledai irgi ilgai ir be dideliu eiliu smile.gif Zodziu ten kazkaip geriau viskas suorganizuota buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte15 @ 2009 06 19, 19:18)

Mes pernai Fantasia de luxe 2 raktus gavom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 06 19, 19:25)
Kemer resorte pernai. Ten buvo normali picerija, tai zinojau, kad vaikas alkanas neliks, nes jam, kaip ir man, pakepintos darzoves nera maistas. Snack bare is viso normalius pietus (keptas 3 budais upetakis  wub.gif  ), buvo galima gauti. Sviezios sultys nemokamai ir nuo ryto iki vakaro smile.gif Ledai irgi ilgai ir be dideliu eiliu smile.gif Zodziu ten kazkaip geriau viskas suorganizuota buvo smile.gif

na mes 2007 rinkomes tarp daimos ir kemer resort bet kaip suzinojom kad jis kemero mieste pasirinkom daima... da su ledais ten daimoj kazkaip idomiai budavo... gal laikas per trumpas tai susidaro eiles kaip simet delphine prie vafliu eiles budavo...
na svieziai spaustas sultis gana nedaug viesbuciu siulo nemokamai
Papildyta:
QUOTE(Martyna @ 2009 06 19, 19:26)
Mes pernai Fantasia de luxe 2 raktus gavom ax.gif

ce kemere ar kur? na mes simet kazkaip neprasem iskart nedave tai net neklausem nors gal ir butu dave
Atsakyti
QUOTE(gelyte15 @ 2009 06 19, 19:29)
na mes 2007 rinkomes tarp daimos ir kemer resort bet kaip suzinojom kad jis kemero mieste pasirinkom daima... da su ledais ten daimoj kazkaip idomiai budavo... gal laikas per trumpas tai susidaro eiles kaip simet delphine prie vafliu eiles budavo...
na svieziai spaustas sultis gana nedaug viesbuciu siulo nemokamai

O kodel atbaide Kemeras ? Viesbutis yra kaip ir toliau nuo centro, bet ir netoli biggrin.gif 10 minuciu pestute nesparciu zingsniu. Nesigirdi jokiu diskoteku ir pan.
Atsakyti
QUOTE(gelyte15 @ 2009 06 19, 19:31)
ce kemere ar kur? na mes simet kazkaip neprasem iskart nedave tai net neklausem nors gal ir butu dave

Čamjuvoj šalia Kemero biggrin.gif
Mes irgi neklausėm, iškart davė du ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 06 19, 20:32)
O kodel atbaide Kemeras ? Viesbutis yra kaip ir toliau nuo centro, bet ir netoli biggrin.gif 10 minuciu pestute nesparciu zingsniu. Nesigirdi jokiu diskoteku ir pan.

Man kaip tik privalumas, kad Kemere. Nesuprantu, kodel gelytei tai minusas g.gif
O man dabar smegeneles susisuko ar is tiesu Daima ten kazkaip per kelia nuo pliazo? g.gif jei taip, tai man tikrai minusas, na ir Kemer resortas man is nuotrauku zymiai geriau atrodo, nesuprantu, kas cia tau zilvinai siemet susirode biggrin.gif , na, nebent piniginiu atzvilgiu labai jau apsimokejo.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 06 19, 19:45)
Man kaip tik privalumas, kad Kemere. Nesuprantu, kodel gelytei tai minusas g.gif
O man dabar smegeneles susisuko ar is tiesu Daima ten kazkaip per kelia nuo pliazo? g.gif  jei taip, tai man tikrai minusas, na ir Kemer resortas man is nuotrauku zymiai geriau atrodo, nesuprantu, kas cia tau zilvinai siemet susirode biggrin.gif , na, nebent piniginiu atzvilgiu labai jau apsimokejo.

Matai, kaina tokia buvo. 5000 trims. Kemer resortas apie 6700 kainavo, jeigu ne daugiau smile.gif Dar paskaiciau atsiliepimus, kokia puiki yra Daima.
Tas "per kelia" praktiskai nesijaucia: eini ir nueini tiesiai arba civilizuotai pasinaudoji pozeminiu tuneliu graziai ispiestu:) Dar klausimas kas greiciau nuo kambario iki juros, ar tu laptukais, ar mes "per kelia" smile.gif Tiesiog labai didele teritorija, pagrindiniai pastatai atitraukti nuo juros, o juros pusej visos pramogos, dideli baseinai, dideli vandens kalneliai kaip kokiam aquaparke.
Is foto maciau, kad tiek prabangos nera, bet mes gi neislepe esam, galvojom sueis ir taip. Suejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 06 19, 20:56)
Matai, kaina tokia buvo. 5000 trims. Kemer resortas apie 6700 kainavo, jeigu ne daugiau smile.gif Dar paskaiciau atsiliepimus, kokia puiki yra Daima.
Tas "per kelia" praktiskai nesijaucia: eini ir nueini tiesiai arba civilizuotai pasinaudoji pozeminiu tuneliu graziai ispiestu:) Dar klausimas kas greiciau nuo kambario iki juros, ar tu laptukais, ar mes "per kelia" smile.gif Tiesiog labai didele teritorija, pagrindiniai pastatai atitraukti nuo juros, o juros pusej visos pramogos, dideli baseinai, dideli vandens kalneliai kaip kokiam aquaparke.
Is foto maciau, kad tiek prabangos nera, bet mes gi neislepe esam, galvojom sueis ir taip. Suejo  biggrin.gif

niu supratau motyvus smile.gif

o tu cia tuos laiptukus bodrume turi omenyje? biggrin.gif tai matai, visu pirma cia paskutine minute, rinkausi tarp dvieju viesbuciu, nugalejo sis, del savo ispudingo vaizdo, ir kad randasi bodrume, ten nebuvau, o labai rupejo. o siaip tai minusu, kaip penkios zv, tai jis nemazai turejo, bet ne tokiu kurie gadintu poilsi, nebuvo nieko, kas kliutu, tiesiog zinojau, kad kitur tarkime buna kitaip. na tarkime kaip kitos ir minejo, taip ir pas mus, buvo du kabantys buteliai. viename tipo sampunas - naudojom, kaip duso zele, kitame muilas. daugiau nieko, kas buna kitu viesbuciu voniose. nustebino, bet jokios problemos, vistiek viska savo veziausi. maisto pasirinkimas nedidelis, bet vis kazkiek kaitaliojo, jis buvo skanus ir vaikas buvo pamaitintas, rasdavom ka jam duoti, o ir patiko jam tas maistas. o vaikisko meniu tikriausiai ir nebuvo. Vaisiu pagal visus ankstesnius aprasymus buvo nedaug, bet paskui pasiryzau paragauti apelsinu - labai skanus, seima kaip uzburti valge tas zalias slyvutes, o as taip norejau arbuzu atvaziuodama, bet niekada ju taip ir nevalgiau, tik kai i snack bara atnese. laiptukai galetu nervinti, jei nebutu funikulieriaus, o ir vaizdas nuo ju toks uzburiantis wub.gif tai as tikriausiai panasiai, kaip tu, minusus maciau, bet ju nesureiksminau. skirtumas, kad tu i daima negriztum, as i joy visomis keturiomis, na o mano angel tai tikriausiai ir peskom ten nubruzintu, jei tik kas ja ten priimtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2009 06 19, 20:27)
Man atrodo nerealu likti alkanam, kai AI  tongue.gif vien ju duona ir vandeniu gali but sotus, jug visa diena gali imt kiek sirdis geidzia, nepriklausomai nuo zvaigzdziu  ax.gif

Realu, mano abu vaikai alkani pernai vaikščiojo, nors UAI buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 06 19, 20:34)
Realu, mano abu vaikai alkani pernai vaikščiojo, nors UAI buvo  lotuliukas.gif

O kame bedos? Nieko valgomo nebuvo? Jug bet kokiu atveju maisto asortimentas buvo ivairesnis nei namie 4u.gif
Atsakyti