QUOTE(MajaLi @ 2009 06 30, 00:19)
Važiuoju ir aš į Turkiją liepos 4 į Marmarį, norėjosi su prisijungti prie Smurkos kelionės į Turkiją, bet nepavyko susiderinti darbe tai atostogausiu tinigia pliaže
Turiu keletą klausimu kurie gal pasirodys juokingi, bet aš vykstų 1 kartą į tokią kelione tai ir nežinau daug ko
Man pasakė, kad Teztour atstovas pasitiks tik Turkijoje o bilietus lėktuvo man atsiųs, aš atspausdinsiu ir turėsiu parodyti oro uoste, o tie atstovai kelionių organizatorių būna nesunkiai atpažįstami?
Ar reikia kažkiek pinigelių kambarinėms palikti ar dar kažkam?Gyvensiu 3 žv. viešbutyje nemanau, kad labai jis prabangus bus(
pasiūlymas tipo fortūna) tai net nežinau gal elgtis pagal situaciją?
Ekskursijas kaip supratau pigiau pirkti iš vietinių?Na dar paskaitysiu temas, nors nemažai jau perskaičiau jei turėsit kokių patarimų rašykite
Na su ta fortūna tai teztour mėgsta pajuokauti

Mes skridome į 4* viešbutuką, o kiti į 3*. Pradėjus reikšti pretenzijas vietinei gidei, kad viešbutis tikrai neatitinka 4*, mus nuramino, kad tas 3* viešbutis vertas tik kokios 1*

Kambarinei pirmomis dienomis palikdavome po lyrą, bet vėliau nusprendžiau tvarkytis pati

Užsikloti lovą ir išnešti šiukšles - viskas

Čia skaitėsi kambario tvarkymas. Per 10 dienų nei karto neišvalė kiliminės dangos. Nelabai ėjo suprasti ar keitė rankšluosčius, nes jie visada būdavo sumesti prie dušo