Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(jurci @ 2009 06 29, 14:01)
turiu klausimėlį: apžiūtinėdama Simenos sun club nuotraukas mačiau, kad yra tokios pavėsinės, su užuolaidėlėm( super romantiška būtų su vyru pagulėti) tongue.gif  . ar jas ten galima išsinuomuoti ir kokią kainytė panašiai?  4u.gif

nemačiau tokių gegužės pabaigoj mastau.gif . SilvijaG, tu matei? g.gif
Atsakyti
na gal as tada kažką visai painioju. (Jų tinklapį mačiau, tokios kvadratinės pavėsinės, iš nendrių ar kožko panašaus stogu,pora gultų ir ryskių pagalvėlių). blush2.gif

et kaip gaila, aš jau įsivaizdavau kaip ten gulim, net pinigėlių nepagailėčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurci @ 2009 06 29, 15:23)
na gal as tada kažką visai painioju. (Jų tinklapį mačiau, tokios kvadratinės pavėsinės, iš nendrių ar kožko panašaus stogu,pora gultų ir ryskių pagalvėlių). blush2.gif

et kaip gaila, aš jau įsivaizdavau kaip ten gulim, net pinigėlių nepagailėčiau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pernai tikrai buvo paplūdimyje, mes gretimam viešbuty atostogavom tai mačiau, netgi prisėdus buvau trumpam kol lynojo biggrin.gif
Atsakyti
Važiuoju ir aš į Turkiją liepos 4 į Marmarį, norėjosi su prisijungti prie Smurkos kelionės į Turkiją, bet nepavyko susiderinti darbe tai atostogausiu tinigia pliaže biggrin.gif

Turiu keletą klausimu kurie gal pasirodys juokingi, bet aš vykstų 1 kartą į tokią kelione tai ir nežinau daug ko blush2.gif

Man pasakė, kad Teztour atstovas pasitiks tik Turkijoje o bilietus lėktuvo man atsiųs, aš atspausdinsiu ir turėsiu parodyti oro uoste, o tie atstovai kelionių organizatorių būna nesunkiai atpažįstami? blush2.gif

Ar reikia kažkiek pinigelių kambarinėms palikti ar dar kažkam?Gyvensiu 3 žv. viešbutyje nemanau, kad labai jis prabangus bus(pasiūlymas tipo fortūna) tai net nežinau gal elgtis pagal situaciją?

Ekskursijas kaip supratau pigiau pirkti iš vietinių?Na dar paskaitysiu temas, nors nemažai jau perskaičiau jei turėsit kokių patarimų rašykite biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Majai Li 4u.gif Čia pacituosiu ką tik grįžusios iš kelionės į Marmarį apie ekskursijas:
"Per dešimt dienų suspėjome išvykti i dvi ekskursijas. Tai - Egėjo jūros salos ir Daljanas. Vietinių ekskursijos pigiau nei dvigubai (lyginu su teztouru)
Kainos su vietiniais:
Pirtis (hamam) - 10-20$, tezai-35$
Pamukalė - 30$, tezai -65$
Egėjo jūros salos - 20$, tezai-35$
Daljanas - 25$ , tezai-45$
Diskoteka - nemokamai, tezai 10$
Na ir taip toliau. Manau skirtumas akivaizdus. O mokėti daugiau tikrai neverta dar ir dėl to, kad praktiškai visos ekskursijos vedamos rusų kalba. Mūsiškiai tik pinigėlius pasiima, o turistus veža tie patys vietiniai "
Sekmės rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2009 06 30, 01:19)
Man pasakė, kad Teztour atstovas pasitiks tik Turkijoje o bilietus lėktuvo man atsiųs, aš atspausdinsiu ir turėsiu parodyti oro uoste, o tie atstovai kelionių organizatorių būna nesunkiai atpažįstami? blush2.gif

Ar reikia kažkiek pinigelių kambarinėms palikti ar dar kažkam?Gyvensiu 3 žv. viešbutyje nemanau, kad labai jis prabangus bus(pasiūlymas tipo fortūna) tai net nežinau gal elgtis pagal situaciją?
Ekskursijas kaip supratau pigiau pirkti iš vietinių?Na dar paskaitysiu temas, nors nemažai jau perskaičiau jei turėsit kokių patarimų rašykite biggrin.gif  4u.gif

Taip atstovas pasitiks Turkijoje. Iš tiesų nepanikuok, viskas vyks sklandžiai, kai išlipsit iš lėktuvo eik visur paskui tą "bandą" kol galiausiai pamatysi savo kelionių organizatorių, jie dažniausiai turi lenteles su savo logo, taip pat logotipai būna ant aprangos. Jei neklystu tezai vilki oranžinius marškinėlius. 4u.gif
Kambarinės paprastai pakanka palikti dolerį lyrą ar eur. Jei blogai tvarko galima ir nepalikti ax.gif Šiaip atsipalaiduok, ir viskas bus čiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2009 06 30, 00:19)
Važiuoju ir aš į Turkiją liepos 4 į Marmarį, norėjosi su prisijungti prie Smurkos kelionės į Turkiją, bet nepavyko susiderinti darbe tai atostogausiu tinigia pliaže biggrin.gif

Turiu keletą klausimu kurie gal pasirodys juokingi, bet aš vykstų 1 kartą į tokią kelione tai ir nežinau daug ko blush2.gif

Ekskursijas kaip supratau pigiau pirkti iš vietinių?Na dar paskaitysiu temas, nors nemažai jau perskaičiau jei turėsit kokių patarimų rašykite biggrin.gif  4u.gif

Na su ta fortūna tai teztour mėgsta pajuokauti bash.gif Mes skridome į 4* viešbutuką, o kiti į 3*. Pradėjus reikšti pretenzijas vietinei gidei, kad viešbutis tikrai neatitinka 4*, mus nuramino, kad tas 3* viešbutis vertas tik kokios 1* schmoll.gif
Kambarinei pirmomis dienomis palikdavome po lyrą, bet vėliau nusprendžiau tvarkytis pati tongue.gif Užsikloti lovą ir išnešti šiukšles - viskas blink.gif Čia skaitėsi kambario tvarkymas. Per 10 dienų nei karto neišvalė kiliminės dangos. Nelabai ėjo suprasti ar keitė rankšluosčius, nes jie visada būdavo sumesti prie dušo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 30 birželio 2009 - 08:25
Aš buvau fortūniniam 3* viešbuty Marmary. Viešbutis dar pusė velnio, bet jau personalas doh.gif Būčiau to viešbučio šefė, mesčiau visus von mad.gif
Atsakyti
Mes visada paliekame po doleri, geresniame viesbutyje ir daugiau, tai kamabarys buna visuomet sutvarkytas, ranksluosciai pakeisti, patalyne pakeista pagal to viesbucio reikalavimus. Beto jei vaikai suliedavo, ar isterliodavo sokoladu patalyne, ji visuomet budavo pakeiciama. Kambriai ispuosiami ir iskvepinami, jei kambarine randa atlygi....
Atsakyti
Turistų pamėgtame Turkijos Marmario kurorto viešbutyje kilo gaisras

http://www.lrytas.lt...aukos-video.htm
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2009 06 30, 14:52)
Turistų pamėgtame Turkijos Marmario kurorto viešbutyje kilo gaisras

http://www.lrytas.lt...aukos-video.htm

Įtariama, kad gaisras kilo dėl viešbučio saunoje sprogusio vandens šildymo įrenginio. doh.gif . Tikoiuosi saunoje tuo metu nieko nebuvo... Įdomu kokiam čia viešbutyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 06 30, 15:56)
Įdomu kokiam čia viešbutyje g.gif

Cia kazkokie pavadinimai nuotraukose matosi
Atsakyti