Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Sveiki 4u.gif

Mes penktadienį išskrendam į Kemerą wub.gif
Pagailejom pinigų kambariui su vaizdu į jūrą doh.gif tai dabar pergyvnu, kad kambarys nebūtų langai į kitą viežbutį doh.gif Žodžiu nenoriu triukšmo.
Tai ar registruojantis duoti žalių, kad parinktų geresnį ar kai duos kambarį ir jis nepatiks eiti su pinigais ir prašyi, kad pakeistų? g.gif

Ir dar klausimas: ar lektuve ar duoda užkandžių, ar jau tenka patiems pirkti?
Atsakyti
QUOTE(mardže @ 2009 06 29, 00:12)
Beje koks 80 procentų poilsiautojų rusai, registratūroje kalba rusiškai, ir šiaip daug labai personalo moka rusų kalbą. Man tie rusai netrukdė. Vakare rusės mėgsta pasipuošti, na o aš nesugebėjau perlipti per save ir užsidėti kažką labai puošnaus, na kultūringai ir tiek. O šiaip tai man visai gražu buvo žiūrėti, kaip rusaitės savimi rūpinasi ir gražiai atrodo.
O įlipus į autobusą važiuoti atgal, tai išgirdau vienos lietuvės komentarą,per visą autobusą, nes mes atsisėdom gale,ir girdėjom, kad ot žmonės prisikrauna, net 4 lagaminus, čia akmuo į mūsų daržą mestas buvo. Tik tai taip ir nesupratau, ar ten jai juos nešti reikėjo  doh.gif , ir akinius moteriškei užsidėt reikėjo, nes du jų buvo rankinio bagažo lagaminukai. Na bet čia jau ne į temą, taip kad rusų nebjaurinu, yra ir tarp mūsų ne ką geresnių.
Ai vienas didelis pliusas,kad šalimais miestelyje yra net 4 vaistinės, kuriose mačiau labai daug vaistų tokiais pat kaip mūsų pavadinimais. Taip pat Aptamil mišinuko, Hippo tyrelių, tai jai ko neturėsit, ten manau gausit. Nes viešbučių aplink labai daug, ir Delphin Botaniką netoliese pravažiavom, bet tas kitas Resort ar kaip jis ten vadinasi, daug įspūdingiau atrodo.

delphin de luxe resort yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėl Simenos Sun tų super gultų su užuolaidom ir pagalvėm, kurie prie jūros. Paskambinau draugei, kuri ilsėjosi gegužės vidury, tai sakė, kad yra tie gultai g.gif . Silvija, matyt mes jų nematėm. Tipo toliau į šoną, už pliažo baro g.gif . Bet ne kiekvienas mirtingas gali ant jų lipti lotuliukas.gif . Pasirodo, Simenoje kambariai, kurių numeriai septynišimtieji, yra VIP'iniai, tad tie gultai tik jiems skirti. Jiems ir valgyti į kambarį neša bigsmile.gif , tik jie moka žymiai daugiau, nei mes biggrin.gif . Tai kad Jurci , nepavyks ant tų gultų pagulėti schmoll.gif . Sakė apsauga labai viską stebi. Pvz jei svetimas pliaže nors trumpam sustoja - prieina ir veja lauk. Pas mano draugus buvo atėję pažįstami ir Fantazia viešbučio, tai apsauga po kelių minučių prisistatė ir leido tik trumpai paplepėti bei pasiuntė nekviestus svečius į savo viešbučio pliažą bigsmile.gif . Vo kaip chebra dirba bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
klausimas jau buvusioms ax.gif i kokias dvi ar tris ekskursijas vaziuotumete (be raftingo), jei atostogautumete Kemere? ax.gif gal padesite man apsispresti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2009 07 01, 08:41)
labas rytas  4u.gif 
klausimas jau buvusioms  ax.gif  i kokias dvi ar tris ekskursijas vaziuotumete (be raftingo), jei atostogautumete Kemere?  ax.gif  gal padesite man apsispresti  blush2.gif

Imčiau žvejybą, Kapadokiją (nebuvau) ir gal Myra-Kekova
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2009 07 01, 07:41)
jei atostogautumete Kemere?  ax.gif  gal padesite man apsispresti  blush2.gif

Demre-Myra-Kekova ir koncertas biggrin.gif
Atsakyti
turbut ir imsiu Demre-Myra-Kekova, iskyla visureigiais, na ir gal zvejyba (nuo vyro priklausys zvejyba) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *egzotika*: 01 liepos 2009 - 08:38
QUOTE(Įdomi @ 2009 07 01, 11:00)
O Fixai dar norisi ir atsiliepimų apie viešbutį biggrin.gif

aš jau į AŽ šiek tiek info apie savo viešbutį gavau - viskas ten gerai su juo thumbup.gif

bet įmesiu kainas, kurias Smilla parašė, gal nesupyks 4u.gif

raftingas - 20 dol.
naktine diskoteka laive su gerimais - 20 dol.
zaliasis kanjonas - 40 dol.
plaukiojimas laivu - 20 dol
dzipai - 20 dol.
pirtis 18 dol.
Atsakyti
Sveiki visi,
mes vakar parskridom is Alanijos, is Gold'o.
ispudziai tik geri ir del viesbucio, ir del kelioniu, ir del viso kito ..viskas puiku thumbup.gif
Fixa jau ikele kelioniu kainas, gal galima ir pigiau rasti ax.gif
viesbutis patiko, jaunas kolektyvas, kambariai paprasti, kaip ir 3*, nera ko noreti, ranksluoscius keite kas antra diena, tvarke kasdiena, arbatos palikdavom kas antra diena rolleyes.gif
maistas patiko, kasdiena buvo mesos, salotos,misraines, saldumynai. is vaisiu gavom tik arbuzus doh.gif .
fixa, butinai susitikit su novaturo agente, ir paprasykit alanijos planelio. ten radom ir aplankem prekybos centra Alanyum. maistas ir rubai pigiau nei gatveje.
pliaze zvyriukas, juroj i is karto ibridus akmeniukai, po keliu metru smelis. gultai po 3 lyras, sketis irgi 3 lyros. mes nuomavomes viena karta, ir tai isbuvom tik pora val, po to palikom viska, ranksluoscius, maudymosi batus, pasiemem tik 18 val, bet viska radom savo vietose:) I pliaza ateina nuo 17 val turku daug.
mes pirkom prekybos centre po ciuzini, kainuoja 7,5 lyros, tai ant ju ir gulejom pliaze, ir maudemes juroj, ir baseine thumbup.gif ...

del kelioniu:
labai patiko raftingas, zaliasis kanjonas, pasivazinejimas dzipais. be abejo ir pirtis smile.gif)) ismasazavo mane taip, kad oi oi... ir ant nugaros lipo kojomis, ir rankas sukinejo, kiekviena pirsteli istampe lotuliukas.gif , bet as ir rinkausi stipresni masaza...

foto matyosi vaizdas is balkono ir viesbutis is pliazo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 01 liepos 2009 - 12:41
QUOTE(Įdomi @ 2009 07 01, 12:40)
Oi, Smilla, mažink nuotraukas  biggrin.gif

Visai išėmei hihihi.gif Bet spėjau pamatyt hihihi.gif Sumažink ir dėk kuo daugiau tuomet 4u.gif  4u.gif

jau sumazinau.
sitas sunekas ateidavo kiekviena diena, visada tuo metu, kai valgydavom, tarsi laikrodi turetu lotuliukas.gif , ir dar vienas toks katinas beausis, ir aisku, zvirbliai bandeles vogdavo nuo stalo...
Atsakyti
Cia zaliasis kanjonas...
pietus kelioneje-butinai imkite zuvi ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Įdomi @ 2009 07 01, 12:48)
Aha, matau biggrin.gif O pleže gulint nesigirdėdavo triukšmo ir mašinų ūžimo? ax.gif Taip arti tas kelias atrodo g.gif

nnneeee tikrai ne, girdedavosi tik jura. arba as tu masinu negirdejau. nes bangos beveik visada buvo dideles, raudona veliava, tai buvo uch... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2009 07 01, 13:52)
Cia zaliasis kanjonas...
pietus kelioneje-butinai imkite zuvi  ax.gif  4u.gif

O be žuvies dar kas nors būna? blush2.gif Maniškis badu mirs, žuvies nevalgys doh.gif doh.gif
Atsakyti