Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

QUOTE(Dinulia @ 2010 09 10, 00:17)
Negaliu priaugti  schmoll.gif Jau 3 metus, kaip sakaliukas  blush2.gif Buvau 60 iki gimdymo, daba 49-50  tongue.gif Ir ne krust... Kraujas tfu-tfu-tfu geras, jau ko nebandziau, belieka susitaikyt... Gal savaime priagsiu kazkada  biggrin.gif

Cocalolos ir makdonaldo dieta manau padeti jums svorio priaugti, bet sveikatos nepridetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 09 10, 08:02)
Cocalolos ir makdonaldo dieta manau padeti jums svorio priaugti, bet sveikatos nepridetu smile.gif

Itariu po tokios dietos reiketu dar vienos dietos - skrandzio atsigavimui nuo gastrito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 09 10, 09:02)

Oi, kad ratais apeinu toki sintetini maista bigsmile.gif Lyg ir valgau normaliai, baltimini maista, darzoviu daug, bet vis tiek sakalis ir krutines su uzpakaliuku nieko neliko, kazkaip gyvenu ir tiek, ne figuroj gi gyvenimo esme, bet su savo suneliais atrodau kaip paaugle... Ir i veidrodi ziuret siurpoka- kauliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulia @ 2010 09 10, 22:58)
Oi, kad ratais apeinu toki sintetini maista  bigsmile.gif Lyg ir valgau normaliai, baltimini maista, darzoviu daug, bet vis tiek sakalis ir krutines su uzpakaliuku nieko neliko, kazkaip gyvenu ir tiek, ne figuroj gi gyvenimo esme, bet su savo suneliais atrodau kaip paaugle... Ir i veidrodi ziuret siurpoka- kauliukai  biggrin.gif

As tokia buvau biggrin.gif priaugti svorio pradejau, kai pradejau sportuoti wink.gif ir uzpakaliukas, ir krutine atsirado thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricca* @ 2010 08 31, 23:19)
Tai nėra 100 proc, kad maitinant krenta svoris. Kiekvienai individualiai. Pvz mano draugė kol maitino, nekrito visai. Kai nustojo nuėjo visi kg gan greitai. 4u.gif

as maitinu ir man ne wwelnio tas sworis nekrinta.cia kiekwienai individualiai
Atsakyti
Na gal ir individualiai, bet man abu kartus krito... ir tuo l. džiaugiausi...
Maitinau... ir krito... aišku su pirmuoju ne taip greitai, bo buvau priaugusi... tongue.gif
Atsakyti
Aš mėn maitinau, svoris krito juodai, per savaitę nukritau tiek, kiek iki gimdymo, kad buvau.
Atsakyti
Jei tik daugiau ko pavalgau, tai svoris iš karto auga doh.gif Net ir maitindama MP turiu žiūrėti ką ir kiek valgau. Tai dabar stengiuosi stipriau pavalgyti ryte ir per pietus, o jau vakare tik kokių vaisių, kefyro ir viskas. Tik taip dar svoris po truputį krenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uksnė: 01 spalio 2010 - 22:38
svoris labai greitai man nukrito, kai vaikas pradejo ropoti. Per visa diena paskui vaika nusilakstai, veiksmo daugiau, ir svoris nukrito, ir jau atgal nebeauga, nors kartais ir pavalgau daug smile.gif
Atsakyti
Pabandykite Pilates, Kalanetika - tai labai padeda kaip tik tam ir skirta! smile.gif

Jei paskubėsit, galite gauti 8 užsiemimus su 50% nuolaida Bigbonus.lt sajte vyksta dabar akcija.

Atsakyti
oi po pirmojo sunaus,teko lankyti sporto kuba ir derinti maista,nes buvau priaugusi apie 20 kg blush2.gif ,o po antrojo pats svoris nukrito,nes priaugusi svorio buvau minimaliai,na tik pilvukas po siai dienai laikosi,po dvieju cezariu,tad viena iseitis tik sportuoti g.gif
Atsakyti
Vis paskaitineju kaip cia jums visoms sekasi ir jau pasvajoju kaip prie jusu prisijungsiu smile.gif O kol kas dziaugiuosi paskutinemis dienomis vaikucio buvimu manyje thumbup.gif kad ir koks nuostabus jausmas, bet jau pradedu pasiilgti tos busenos, kai buvau liekna, sportiska ir galejau laisvai judeti rolleyes.gif
Atsakyti