Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

Jaučiu, tuoj pradėsiu depresuot verysad.gif doh.gif Dar tik trečia savaitėlė po gimdymo, bet jaučiuosi klaikiai, nes.... Susiruošiau su lėlyte į lauką, bet netelpu nei į vienas kelnes, nei į vieną paltą/striukę verysad.gif Taigi liksim be laukučio sad.gif
Visąlaik maniau, kad į lauką su vaikučiu eisiu kasdien, nes grynas oras geriau nei namie sėdėti, bet dabar matau, kad teks sėdėti užsidarius namie verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 08 spalio 2010 - 11:29
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 10 08, 12:28)
Jaučiu, tuoj pradėsiu depresuot verysad.gif  doh.gif Dar tik trečia savaitėlė po gimdymo, bet jaučiuosi klaikiai, nes.... Susiruošiau su lėlyte į lauką, bet netelpu nei į vienas kelnes, nei į vieną paltą/striukę verysad.gif Taigi liksim be laukučio sad.gif
Visąlaik maniau, kad į lauką su vaikučiu eisiu kasdien, nes grynas oras geriau nei namie sėdėti, bet dabar matau, kad teks sėdėti užsidarius namie verysad.gif

Tai gal tiesiog laikas pasirupinti naujais drabuziais? Na nesuprantu as tokio poziurio - i senus rubus netelpu, tai lauke nebesirodysiu doh.gif
Be to dar tik 3 savaites po gimdymo. Auksciau nosi, juk jus mama! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 10 08, 11:44)
Tai gal tiesiog laikas pasirupinti naujais drabuziais? Na nesuprantu as tokio poziurio - i senus rubus netelpu, tai lauke nebesirodysiu  doh.gif
Be to dar tik 3 savaites po gimdymo. Auksciau nosi, juk jus mama!  wub.gif

Na, jūs nesuprantat tokio požiūrio, o aš neturiu galimybės išeiti iš namų ir vaikštinėti po parduotuves - nėra su kuo lėliuko palikti verysad.gif

Ačiū už paskatinimą kelti aukštyn nosiuką 4u.gif Stengiuosi nesinervinti, bet kažkaip nesigauna verysad.gif
Taip, dar tik trys savaitės... Labai tikiuosi, kad bent žiemai nereiks naujų kailinių pirkti doh.gif

Čia viso rašo "liko tiek kg... numečiau tiek kg..." Aš nesisveriu (net neturiu svarstyklių) ir net žiūrint į veidrodį tik pilvukas dar toks nekoks likęs, kad papilnėjus būčiau net nesimato, bet, pasirodo, papilnėjus doh.gif Geriausias rodiklis man ne svarstyklės (kaip daugumai), o drabužiai unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(*Ricca* @ 2010 08 31, 22:19)
Tai nėra 100 proc, kad maitinant krenta svoris. Kiekvienai individualiai. Pvz mano draugė kol maitino, nekrito visai <...>

Mano draugė kol maitino irgi priaugo svorio nemažai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 08 spalio 2010 - 12:44
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 10 08, 13:32)
Na, jūs nesuprantat tokio požiūrio, o aš neturiu galimybės išeiti iš namų ir vaikštinėti po parduotuves - nėra su kuo lėliuko palikti verysad.gif

Na vistiek gal rastumet kam palikti vaikuti, draugei pvz, jei vyro nera. Tuo labiau, kad ryt sestadienis. Ir varot apsipirkti smile.gif Tikrai mintys prasviesetu, nes pastoviai sedint namuose isvis nesamoningu dalyku galima prisigalvoti.
As irgi po gimdymo i senus rubus netilpau ir netelpu iki siol. Pamenu nestukes kelnemis rengiausi, kad i turgu nulekciau smile.gif
Atsakyti
Negi neturite nesciosios drabuziu. As ilgai nesiojau dzinsus, skirtus nescioms. Jie buvo mazumele didoki, bet su dirzu buvo pats tas. Striukes galima ir neuzsisegti, uzsideti salika koki. Dar nera labai salta. O depresuoti kad nieks netelpa, dar anksti.
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 10 08, 13:28)
Jaučiu, tuoj pradėsiu depresuot verysad.gif  doh.gif Dar tik trečia savaitėlė po gimdymo, bet jaučiuosi klaikiai, nes.... Susiruošiau su lėlyte į lauką, bet netelpu nei į vienas kelnes, nei į vieną paltą/striukę verysad.gif Taigi liksim be laukučio sad.gif

Dar nedaug laiko praejo smile.gif As kaip ir daugelis turbut mamyciu po gimdymo dar nesiojau nestukes kelnes, ir megstukus. Visi paltai ir striukes irgi nesusisegdavo, tai turejau irgi nestukes palta kai dar pilvukas buvo nedidelis nesiojau. O ir tikrai ryt juk sestadienis, vyras gali su mazyte pabuti pora valandu, arba vaziuokite visi kartu,juk neilgam smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 10 08, 17:14)
Dar nedaug laiko praejo smile.gif As kaip ir daugelis turbut mamyciu po gimdymo dar nesiojau nestukes kelnes, ir megstukus. Visi paltai ir striukes irgi nesusisegdavo, tai turejau irgi nestukes palta kai dar pilvukas buvo nedidelis nesiojau. O ir tikrai ryt juk sestadienis, vyras gali su mazyte pabuti pora valandu, arba vaziuokite visi kartu,juk neilgam smile.gif  4u.gif

As is ligonines su vaikuciu vaziavau namo apsirengus nestumo metu nesiotais rubais lotuliukas.gif normalu, nes kunas neatsistato per nakti, putlumas visvien islieka ir rubai nors ir ne idealiausi, bet laikinai tinkami. 4u.gif

as nors ir netekau visu kg priaugtu per nestuma, bet noriu sverti dar maziau, apie 61 kg unsure.gif nes jauciuosi putlute doh.gif reiks isbandyti visus jusu patarimus ir atsikratyti tu 8 kg blush2.gif
Atsakyti
Taigi nesioti nestukinius drabuzius dar kuri laika po gimdymo yra normalu. Nebent esat is tu laiminguju, kur jau trecia diena po gimdymo telpa i senus dzinsus. Deja, as ne is tu, ir be jokiu kompleksu nesiojau nestukines kelnes dar ilgai. O pirktis nauju drabuziu man buvo gaila pinigu, nes gi svoris po to nukrenta, ir nebus kur tu "palapiniu" deti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 10 08, 20:57)
Taigi nesioti nestukinius drabuzius dar kuri laika po gimdymo yra normalu. Nebent esat is tu laiminguju, kur jau trecia diena po gimdymo telpa i senus dzinsus. Deja, as ne is tu, ir be jokiu kompleksu nesiojau nestukines kelnes dar ilgai. O pirktis nauju drabuziu man buvo gaila pinigu, nes gi svoris po to nukrenta, ir nebus kur tu "palapiniu" deti  tongue.gif

Matot, as kelniu nenesioju jau labai seniai, tiesiog man jos nepatinka ir tiek. O sijonai nestukems tai nebetiko po gimdymo. Na, kelias savaites is bedos galima, iki kol nenusipirkau kita, nes nuo pilvuko ir prasitampe ir isklero, nu ne taip kaip su kelnem butu biggrin.gif
Atsakyti
nieko,kaip nors visos ilisime i savo drabuzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 10 08, 19:50)
As is ligonines su vaikuciu vaziavau namo apsirengus nestumo metu nesiotais rubais  lotuliukas.gif  normalu, nes kunas neatsistato per nakti, putlumas visvien islieka ir rubai nors ir ne idealiausi, bet laikinai tinkami.  4u.gif

as nors ir netekau visu kg priaugtu per nestuma, bet noriu sverti dar maziau, apie 61 kg  unsure.gif  nes jauciuosi putlute  doh.gif  reiks isbandyti visus jusu patarimus ir atsikratyti tu 8 kg  blush2.gif

Ir as beveik tiek pat sveriu kiek iki nestumo smile.gif Tik, jai numesciau dar kokius 5 kg tai ir atrodyciau kaip iki nestumo biggrin.gif
Atsakyti
jeatu jetau,netelpu ne i vienus rubus doh.gif vis dar nesioju nesciosios kelnes, o srtiukes neturiu kuri susisegtu, tai sedziu namie doh.gif nejau pirksi nauja nesamone juk. gerai kad geras tetukas ir rupestingos mociutes,isvaziuoja su mazuoju i lauka, juk saleti ir tikrai neblogi orai db.
Atsakyti