Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

QUOTE(soul... @ 2010 11 24, 12:58)
Ne ka maziau svarbus dalykas- jusu paciu elgsena nestumo metu- jeigu priaugta daug svorio, ar nebuvo jokio fizinio aktyvumo, nieko nedaret su pilvo odele (stangrinamieji kremai, masazai, ir t.t.) aisku rezultatas po gimdymo bus atitinkamas.

As irgi priaugau 11kg, fiziskai visiskai buvau neaktyvi nestumo metu, kuno, pilvo jokiais stangrinamaisiais netepiau ir nemasazavau. Neturiu nei vienos strijos, i priesnestuminius rubus ilindau antra diena po gimdymo. Jei oda neelastinga, nepades jokie kremai..
Atsakyti
Dėl tos genetikos ir kremų, ir taip ir ne... Mano mamai po pirmo nėštumo liko tiek strijų, kad daugiau niekada nebegalėjo užsidėti atskiro maudymuko doh.gif
Tai žinodama aš nuo pirmos dienos storai pilvą, kojas ir krūtinę tepdavau drėkinamuoju kremu, ne kokiu stangrinamuoju ir masažų nedariau, o drėkinamuoju. Aktyvi taip pat nebuvau, nes vis grėsė persileidimas, o paskui simfizitas užpuolė, tai beveik visai nejudėjau. Rezultatas nei vienos strijos. Esu mamos kopija, turiu paveldėjus viską iš jos, bet vat strijų pavyko išvengti. Pradedu tikėti, kad kremas padėjo smile.gif
Kg taip pat labai greitai atsikračiau ir pilvas susitraukė (buvau priaugus 16), nors man buvo atliktas CP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ricca*: 25 lapkričio 2010 - 08:38
QUOTE(*Ricca* @ 2010 11 25, 09:36)
Dėl tos genetikos ir kremų, ir taip ir ne... Mano mamai po pirmo nėštumo liko tiek strijų, kad daugiau niekada nebegalėjo užsidėti atskiro maudymuko  doh.gif
Tai žinodama aš nuo pirmos dienos storai pilvą, kojas ir krūtinę tepdavau drėkinamuoju kremu, ne kokiu stangrinamuoju ir masažų nedariau, o drėkinamuoju. Aktyvi taip pat nebuvau, nes vis grėsė persileidimas, o paskui simfizitas užpuolė, tai beveik visai nejudėjau. Rezultatas nei vienos strijos. Esu mamos kopija, turiu paveldėjus viską iš jos, bet vat strijų pavyko išvengti. Pradedu tikėti, kad kremas padėjo  smile.gif
Kg taip pat labai greitai atsikračiau ir pilvas susitraukė (buvau priaugus 16), nors man buvo atliktas CP

Oda gali ir skirtis, nebutinau 'scyrai' viska is mamos nusikopijavot biggrin.gif
As girdejau begales atveju, kai tepdavosi ir tt. o striju visvien begales...
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 11 25, 10:40)
Oda gali ir skirtis, nebutinau 'scyrai' viska is mamos nusikopijavot biggrin.gif

Vadinasi man pasisekė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 11 25, 10:40)

drinks_cheers.gif Mano pazystamai nestumo metu striju laaabai daug atsirado, nors pilvas mazas buvo, priaugo svorio nedaug, o ir kremais nuo striju tepdavosi doh.gif Dar ir pagimdzius keletas striju atsirado (*pirmom dienom po gimdymo), ypac ant krutu prie speneliu schmoll.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
As ir esu ta nelaimingoji,apsidziaugiau radus si skyreli,bent jau yra kur pasiguost smile.gif . Kai gimdziau pirma vaika,man buvo 19-ka,visa gyvenima buvau smulki,taigi svoris nukrito pats nieko nekremu irgi nenaudojau,bet strijos ne vienos neatsirado,o priaugus buvau 20kg doh.gif . Po 10m pagimdziau antra vaikiuka ir si kart viskas kitaip,nors tepiausi spec kremu nuo striju,vis vien atsirado ant slaunu ir krutines,priaugau vel 20kg,po puses metu buvau beveik viska numetus,laikiausi ivairiu dietu,geriau tabletes,zod\ziu ko tik nedariau doh.gif . Bet paskui paslijo sveikata,atsirado mazakraujyste,istisas silpnumo jausmas,galvos svaigimas ir t.t.Issigandau ir pradejau valgyt,o tada kg vel augo ir augo,dabar turiu 10 papildomu kg ir nieko su savim negaliu padaryt verysad.gif ,be to dar esu tingine,nes turiu issippirkus sporta,bet retai ten uzsuku,vis prisigalvoju sau visokiu pasiteisinimu del ko nenueit blush2.gif . Tiesa koja irgi ant puses ismieros padidejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 10 19, 18:12)
Labai trokstu ilysti i savo senuosius drabuzelius unsure.gif  Bet man dar toli iki to doh.gif  As neprarandu vilties juos uzsideti, kai tik galesiu is kart eisiu sportuoti, nes labai noriu but toke kaip buvau ax.gif

kantrybės, aš jau norėčiau kad svoris nustotų krist, o jis krenta krenta ir krenta
Atsakyti
O mano klubai ir liemuo panasu kad negriztamas praplatejo... Klubai tai gerai, nes niekad ju neturejau, o liemuo tai negerai, nes kelnes nesueina dry.gif Man toks jausmas, kad apatiniai sonkauliai praplatejo, ar taip gali buti ar man jau cia vaidenasi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2011 01 03, 02:25)
O mano klubai ir liemuo panasu kad negriztamas praplatejo... Klubai tai gerai, nes niekad ju neturejau, o liemuo tai negerai, nes kelnes nesueina dry.gif Man toks jausmas, kad apatiniai sonkauliai praplatejo, ar taip gali buti ar man jau cia vaidenasi? biggrin.gif

Vaidenasi smile.gif būk rami viskas susitvarkys, tik ne iškarto. Per nėštumą padidėja krūtinės lasta ir grįžta tik baigus maitinti... nors po antro gimdymo nepastebėjau labai stipraus padidėjimo, bet po pirmo labai jautėsi.
Kai kurioms pasiseka ir figūra atsistato greičiau, tačiau ne visoms...
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2011 01 04, 02:40)
Vaidenasi smile.gif būk rami viskas susitvarkys, tik ne iškarto. Per nėštumą padidėja krūtinės lasta ir grįžta tik baigus maitinti... nors po antro gimdymo nepastebėjau labai stipraus padidėjimo, bet po pirmo labai jautėsi.
Kai kurioms pasiseka ir figūra atsistato greičiau, tačiau ne visoms...

Tai kad jau nebemaitinu, susirgome ir nebeeme lelius kruties - ir pasibaige visai... sad.gif Ir jau 6 menesiai praejo, svoris nukrites visai, koja padidejus visu dydziu, neitelpu i batelius dry.gif, liemuo apskritai dinges biggrin.gif oi, reikia sportuoti eiti... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sigaR84 @ 2010 10 19, 20:28)
na tikriausiai mes visos trokstam ilysti i savo senuosius drabuzelius,bet labai jau greit norim numesti ta svori  smile.gif kaip pagalvoji priaugi tu kg tai greit,bet kaip reik numest kaip yra sunku rolleyes.gif  ax.gif

Nu ne taip greit priaugi juk, net per cielus 9 menesius tongue.gif Tai tiek laiko reik organizmui ir atsistatyt ax.gif As su pirmu buvau priaugus 21 kg, tai prireike 9 men. kol figura grizo ir kg istirpo .. Sikart esu priaugus 24 kg, kol kas nukrito 13 kg (po 2 sav.) ...
QUOTE(Frosted @ 2010 11 24, 20:34)
Kaip pavydejau toms, kurios po gimdymo praejus porai dienu jau strakaliojo kaip negimdziusios  rolleyes.gif As gera menesi po gimdymo ne tik normaliai paeit negalejau, bet be nuskausminamuju lovoj apsiverst ant kito sono vos sugebedavau, o vaiksciot normaliai pradejau kokiems 1,5 menesio tik praejus po gimdymo... nors ir pati gimdziau, ir kaip gimdyma prieme gydytojai irase be komplikaciju, bet vaikelis labai didelis gime unsure.gif

As taip pat drinks_cheers.gif Tiek po pirmo menesi buvau pusiau neigali, tiek dabar ..
Nors abu gimdziau pati, tik abu kartus gimdymai komplikuoti buvo ... rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas aš irgi priaugau 20 kg.svoris kaip ir nukrito,na gal dar kokie 3kg.?nukris ir jie,bet pilvas kaip liko ir niekaip nenukrenta doh.gif
Atsakyti