Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

QUOTE(~Beauty~ @ 2010 10 22, 10:57)
Jooo, mūsų lėlytė irgi tik stačiom ir tik vaikščiojant nurimsta - prisėsti taip pat negalim blink.gif lotuliukas.gif Beje, šiandien jau vyras po atostogų išėjo į darbą, visas nešiojimo krūvis atitenka man - gal ir man taip pasiseks ir kelnės pradės kristi unsure.gif ... nes dar į jokias netelpu doh.gif ir vestuvinio žiedo dar vis neužsimaunu doh.gif

Patikėk, pasiseks, nes kol yra vyras ar mamos, tai jos leidžia ir pamiegot ir pavaduoja. O kai lieki viena su žiogeliu, jei dar maitini kas valanda, tai nelabai to laiko turi ilsėtis ar sėdėt. O dar su visais vežimais kai pasitampyt reikia, tai tikrai nereikia nei spec. mankštų nei dietų. Nors pati, tai žiauriai norėčiau išlėkt dėl savęs, savo malonumui į sporto salę raumenukus pamiklint, bet tik kaip ištrūkimui iš namų, o ne svorio metimui, nes jis jau nukritęs.
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2010 10 22, 10:05)
Patikėk, pasiseks, nes kol yra vyras ar mamos, tai jos leidžia ir pamiegot ir pavaduoja. O kai lieki viena su žiogeliu, jei dar maitini kas valanda, tai nelabai to laiko turi ilsėtis ar sėdėt. O dar su visais vežimais kai pasitampyt reikia <...>

Tikiuosi bigsmile.gif drinks_cheers.gif
O vat dėl vežimo tampymo tai net nežinau, ką reiks daryti verysad.gif Gyvenam 3 a., sunkus jis žiauriai doh.gif Manau tikrai gera mankšta būtų, bet ir mano skaudančiai nugarai peilis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 22 spalio 2010 - 10:39
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 10 22, 11:38)
Tikiuosi bigsmile.gif drinks_cheers.gif
O vat dėl vežimo tampymo tai net nežinau, ką reiks daryti verysad.gif Gyvenam 3 a., sunkus jis žiauriai doh.gif

Daug, kas laiko mašinos bagažinėj, rusyje, bet aš kažkaip į kambarį parsitempiu, nes kartais vežime ir migdau. Į apačia, tai nulakinu vežimą laiptais, laikydamą vaikelį ant rankų, o atgal parsinešu vaikelį su būda, o paskui dar kartą nusileidžiu paimti ratus
Atsakyti
Laikausi dietos, nes 9 kg užsiliko, tiksliau 5 kg po gimdymo priaugau, matyt nuo streso ir nemigos, nes tik maistas padeda gerai jaustis doh.gif
Atsakyti
manau po mazu sugrys tas svoris kury turejot pries nestuma,tik aisku reik kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

O as pries nestuma sveriau 6O Kg, per nestuma numeciau 8 kg, nes labai vemiau ir blogai jauciausi,nieko negalejau beveik valgyti, po gimdymo, viskas buvo gerai ir po menesio cpaunkst - 35 Kg doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
as isprotesiu.. baisu i veidrodiziureti, numeciau tik 5 Kg, p mazajai jau metukai virs.;/ vasara vaziuosiu i LT atostogu tai baisu pasirosyti tokiai baisiai;// fu;(
Atsakyti
Aš per nėštumą priaugau 6 kg, tai pagimdžius viską ir numečiau, po poros sav jau svėriau 4 kg mažiau nei pasojus. Bet jau po dviejų mėnesių svoris pradėjo augti doh.gif , bandžiau mažiau valgyt, bet tada pieno mažėja doh.gif . Tai vat taip liūdnai ir auginu svorį, kad tik pieno nemažėtu verysad.gif
Atsakyti
Priaugau labai daug apie 20kg.liko dar apie 12kg.nežinau kaip jų atsikratyti,nes tai numetu tai vėl priauga,sėdint namuose sunkoka prisilaikyti ypač kai turi šeimai valgyti daryti schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
neštumo metu nevalgiau už du ir priaugau 12kg, po gimdymo iškart nukrito. thumbup.gif nei dietų nereikėjo ir jokių strijų neatsirado nei celiulitų viskas buvo kaip prieš gimdymą, tik va ant pilvuko lašinukų dar neatsikračiau, stengiuosi sportuoti, bet tam laiko nelabai lieka verysad.gif
Atsakyti
O as su savo dukryte buvau priaugus 10 kg. po metų jie jau buvo ištirpę ax.gif
Atsakyti
O as manau, nereik nei tyketis nei noreti iskart pagimdzius suliekneti... as tykiu, kad norisi ilyst i savo rubelius iki nestumo mirksiukas.gif bet juk svoris su laiku atsistato mirksiukas.gif vienoms anksciau kitoms veliau... o tos dietos maitinant..ar verta? Nevalgai..badauji...sportuoji..pieno mazeja... unsure.gif kol matinant tai ir maitinkit rolleyes.gif baigsit maitint..jei vis dar svorio turesit, tada galit badaut... mirksiukas.gif ir taip daug sudeginat kaloriju... juk leliukas atima daug jegu thumbup.gif

as po 18h nevalgau..tik geriu skyscius...kad pienuko butu...o nevalgau, nes vakare ir nakti mazylei skauda pilvuka...tai bijau kad ko neprivalgyciau... 4u.gif
Atsakyti
Ištiesu reikia mažiau ryti tada ir svoris mažės biggrin.gif Man taip neišeina verysad.gif Vis guodžiuos kad kai baigsiu maitinti suimsiu save į rankas blush2.gif
Atsakyti