QUOTE(Nala24 @ 2012 05 12, 11:32)
As svorio nenoriu sumazinti,mano akimis manau sveriu tikrai normaliai mano ugis 1.74,o svoris 67kg. Jei numesciau,tai atsiranda tarpas negrazus tarp koju,tik tiek kad norisi pastangrinti pati kuna,ir atsikratyri,sutvirtinti pilva. Na mano apsilipas buna namu ruosia,prie darant susitvarkaus namu uzsidejusi toki dirza ant juosmens,jis padeda prakaitavimui,kad daugiau ta vieta prakaituotu,o tik tada einu daryti. Kaip manot,ar tokio apsilimo pakanka?
Dėja žmogus sutvertas taip, kad jei meta svorį, tai ne vienoj kūno vietoj

Nebus taip, kad mesit svorį tik nuo pilvo.
Namų ruoša nelabai tinka kaip apšilimas, jūsų kūnas visas turi tinkamai įšilti ir po to padaryti reikėtų tempimo pratimus ir pagaliau prieiti prie raumenų stiprinimo pratimų.
Viena galiu pasakyti, kad rezultatas ateina po ilgo ir sistemingo darbo, jei pratimus darot ne nuolatos, tai ir efektyvumas mažėja.
Dėl namų ruošos, tai pati tvarkaus ir taip pat būna įšylu kai siurbiu, bet tai kas kita. Na bet geriau tai, negu nieko

Kalbant apie tarpą tarp kojų, tai galima daryti pratimus kojų raumenims, kad raumenukai ten augtų, nors tai ir ilgas procesas.
O dėl svorio tai sunku pasakyti, Aš sveriu 57, ūgis 172, bet žmogus gali sverti vienodai ir ūgis gali būti vienodas, bet vienas atrodys storas, kitas plonas, o trečias normalus. Daug priklauso nuo raumenų ir riebalų santykio.