Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

QUOTE(zujkytia1985 @ 2012 01 04, 15:07)
merginos, pradekit lankyti sporto kluba, manau visos kaip minimum atsikratysite bent 5kg !!!  4u.gif

Lankau,nepadeda schmoll.gif kaip tik dar priaugau.kiek zinau raumenys sunkesni nei riebalai.kunas sustangrejo,sutvirtejo,bet apimtys visiskai nesumazejo.o viena menesi neisejo lankyt,tai vel visas kunas suglebo ir viskas buvo po senovei.Maista irgi prisiziuriu,bet ko nevalgau.ir su vaiku kasdien nemazai vaikstau ir namie visada veiklos yra,atrodo nesedziu vietoj...Po gimdymo jau praejo beveik 1,5 metu,pati maitinau apie metus,o likusiu 15 kg iki siol nepavyksta atsikratyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 05 11, 17:03)
O kokie cia pratimai reabilitaciniai pratimai? g.gif  As nuo viso to sporto esu nutolusi per atstuma zeme - menulis biggrin.gif  blush2.gif  Tai vat ir kai db uzturejau ta probelma,nesimanau,kaip su ja kovoti verysad.gif  Atrodo,visos vietos gerai atrodo,na bent jau su rubais,o va pilvas tai kaip pas nestuke,nes geda doh.gif  Siand ant "suoliuko" padariau 60 pusiniu atsilenkimu. Po 20 su 30s pertraukom,kol kas jauciu tik pilva ir saunus kad skaudena biggrin.gif  tikiuosi nugarai viskas bus gerai. O begioti kazkaip neiseina,gal greitas vaiksciojimas padetu?

Reabilitacinių pratimų neparodysiu, bet internete radau kai kuriuos pratimus
http://www.sveikata2...inimo-pratimai/
O kodėl gi begioti neišeina? smile.gif Nepatinka ar dėl vaiko neišeina? Ėjimas ir gali būti šiokia tokia išeitis, bet jis turi būti labai jau intensyvus, kad prakaitu apsipiltumet, jei norit svorį numest, tik tada riebaliukai aptirpt gali. Ir reikia tuomet vaikščioti ne po porą minučių, o po keliasdešimt. O po to jau daryti pratimus presui ir nugarai. O prieš krūvį patarčiau šiek tiek pasidaryti tempimo pratimų, kad išvengtumet raumenų, sausgyslių ar raiščių patempimo.
Kaip supratau jūs darot pratimus be jokio apšilimo, o tai ir nėra gerai, tai padidėja traumų galimybė, kenčia ir nugara tuomet. Audiniai turi būti įšilę prieš darant pratimus. Jei neturit laiko prieš tai išbėgti į lauką, bent namie įsijungusi muziką intensyviai pašokit kol apšilsit mirksiukas.gif
O šiaip, jei norit mest svorį, tai sportuot reikėtų beveik kiekvieną dieną ir būtinas aerobinis krūvis, žodžiu reikia gerokai paprakaituoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkytia1985 @ 2012 01 04, 15:07)
merginos, pradekit lankyti sporto kluba, manau visos kaip minimum atsikratysite bent 5kg !!!  4u.gif

lankiau, nepadeda. lankyčiau dar jai vyras galėtu išleisti biggrin.gif
kas padėjo, tai sudaryta dieta, bet griežta, tik pusryčiai, pietus ir vakariene,jai nori valgyt, jokiu užkandžiu tik vanduo. žinoma plius sportas.
pavyko sveriu tike kiek prieš neštuma, bet pilvas liko verysad.gif
kiek teko su treneriu kalbeti, tai pilvas visiems sunkiausia vieta. reikia dirbti dirbti ir tikrai neužtenka vieno-dvieju menesiu.
Atsakyti
QUOTE(Kety @ 2012 05 12, 10:16)
Reabilitacinių pratimų neparodysiu, bet internete radau kai kuriuos pratimus
http://www.sveikata2...inimo-pratimai/
O kodėl gi begioti neišeina? smile.gif Nepatinka ar dėl vaiko neišeina? Ėjimas ir gali būti šiokia tokia išeitis, bet jis turi būti labai jau intensyvus, kad prakaitu apsipiltumet, jei norit svorį numest, tik tada riebaliukai aptirpt gali. Ir reikia tuomet vaikščioti ne po porą minučių, o po keliasdešimt. O po to jau daryti pratimus presui ir nugarai. O prieš krūvį patarčiau šiek tiek pasidaryti tempimo pratimų, kad išvengtumet raumenų, sausgyslių ar raiščių patempimo.
Kaip supratau jūs darot pratimus be jokio apšilimo, o tai ir nėra gerai, tai padidėja traumų galimybė, kenčia ir nugara tuomet. Audiniai turi būti įšilę prieš darant pratimus. Jei neturit laiko prieš tai išbėgti į lauką, bent namie įsijungusi muziką intensyviai pašokit kol apšilsit mirksiukas.gif
O šiaip, jei norit mest svorį, tai sportuot reikėtų beveik kiekvieną dieną ir būtinas aerobinis krūvis, žodžiu reikia gerokai paprakaituoti rolleyes.gif

As svorio nenoriu sumazinti,mano akimis manau sveriu tikrai normaliai mano ugis 1.74,o svoris 67kg. Jei numesciau,tai atsiranda tarpas negrazus tarp koju,tik tiek kad norisi pastangrinti pati kuna,ir atsikratyri,sutvirtinti pilva. Na mano apsilipas buna namu ruosia,prie darant susitvarkaus namu uzsidejusi toki dirza ant juosmens,jis padeda prakaitavimui,kad daugiau ta vieta prakaituotu,o tik tada einu daryti. Kaip manot,ar tokio apsilimo pakanka?
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 05 12, 11:32)
As svorio nenoriu sumazinti,mano akimis manau sveriu tikrai normaliai mano ugis 1.74,o svoris 67kg. Jei numesciau,tai atsiranda tarpas negrazus tarp koju,tik tiek kad norisi pastangrinti pati kuna,ir atsikratyri,sutvirtinti pilva. Na mano apsilipas buna namu ruosia,prie darant susitvarkaus namu uzsidejusi toki dirza ant juosmens,jis padeda prakaitavimui,kad daugiau ta vieta prakaituotu,o tik tada einu daryti. Kaip manot,ar tokio apsilimo pakanka?

Dėja žmogus sutvertas taip, kad jei meta svorį, tai ne vienoj kūno vietoj smile.gif Nebus taip, kad mesit svorį tik nuo pilvo.
Namų ruoša nelabai tinka kaip apšilimas, jūsų kūnas visas turi tinkamai įšilti ir po to padaryti reikėtų tempimo pratimus ir pagaliau prieiti prie raumenų stiprinimo pratimų.
Viena galiu pasakyti, kad rezultatas ateina po ilgo ir sistemingo darbo, jei pratimus darot ne nuolatos, tai ir efektyvumas mažėja.
Dėl namų ruošos, tai pati tvarkaus ir taip pat būna įšylu kai siurbiu, bet tai kas kita. Na bet geriau tai, negu nieko smile.gif
Kalbant apie tarpą tarp kojų, tai galima daryti pratimus kojų raumenims, kad raumenukai ten augtų, nors tai ir ilgas procesas.
O dėl svorio tai sunku pasakyti, Aš sveriu 57, ūgis 172, bet žmogus gali sverti vienodai ir ūgis gali būti vienodas, bet vienas atrodys storas, kitas plonas, o trečias normalus. Daug priklauso nuo raumenų ir riebalų santykio.
Atsakyti
QUOTE(Kety @ 2012 05 12, 15:24)
Dėja žmogus sutvertas taip, kad jei meta svorį, tai ne vienoj kūno vietoj smile.gif Nebus taip, kad mesit svorį tik nuo pilvo.
Namų ruoša nelabai tinka kaip apšilimas, jūsų kūnas visas turi tinkamai įšilti ir po to padaryti reikėtų tempimo pratimus ir pagaliau prieiti prie raumenų stiprinimo pratimų.
Viena galiu pasakyti, kad rezultatas ateina po ilgo ir sistemingo darbo, jei pratimus darot ne nuolatos, tai ir efektyvumas mažėja.
Dėl namų ruošos, tai pati tvarkaus ir taip pat būna įšylu kai siurbiu, bet tai kas kita. Na bet geriau tai, negu nieko smile.gif
Kalbant apie tarpą tarp kojų, tai galima daryti pratimus kojų raumenims, kad raumenukai ten augtų, nors tai ir ilgas procesas.
O dėl svorio tai sunku pasakyti, Aš sveriu 57, ūgis 172, bet žmogus gali sverti vienodai ir ūgis gali būti vienodas, bet vienas atrodys storas, kitas plonas, o trečias normalus. Daug priklauso nuo raumenų ir riebalų santykio.

Labai aciu uz patarimus. Smagu,kad yra zmoniu,kurie pasidalina ziniomis! 4u.gif Na,reiks tada teisingiau viska daryti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 05 13, 10:48)
Labai aciu uz patarimus. Smagu,kad yra zmoniu,kurie pasidalina ziniomis! 4u.gif  Na,reiks tada teisingiau viska daryti. blush2.gif

Nėra už ką. Jei galėjau kažkuo padėti, tai smagu smile.gif Sekmės gražinant savo kūna 4u.gif
Atsakyti
Pagimdziau trecia dukrele, turejom problemu, nes buvo alergiska{viduriuodavo su krauju}, tai turejau daug ko atsisakyti.Tai va galiu patvirtinti, kad joks sportas nepades, jei nesureguliuosit, ka valgot, kiek ir kada.Aisku, mano atveju, tai buvo gal per daug drastiska, nes po menesio as jau grizau prie buvusio svorio, o kai dukrelei suejo 4 menesiai as netekau dar 7 kg.Dabar jai jau 6 menesiai, musu problemos kaip ir susitvarke as vel viska valgau ir negailedama,tai per 2 men. jau +2kg.Noredama, kad jis toks ir liktu, pradejau mazinti porcijas ir nevalgyti vakare, tikiuos toks ir liks.Zodziu visa problema, kad valgom daug ir labai koloringa maista.O del formu,tai, kai per diena kiloji 8kg svori, galima su juo ir mankstintis-ziuri TV ir kiloji, tai mano pilvuko raumenys geriau atrodo, nei pries gimdyma.

Atsakyti
Man padejo naturalus vaikelio maitinimas - žindymas. Maitindama savo abu vaikus (jie abu buvo labai valgus, ir svorio priaugdavo daug, pagal mediku lenteles), be jokiu pastangu, dietu ir stresu numeciau visus per nestuma priaugtus kilogramus ir dar siek tiek daugiau.
Dabar svoris stabilus 50/51 kg, ugis 173cm. Kadangi kaulai stambus, tai tas kudumas normalus, nekliuna nieks, turiu tai, ka norejau drinks_cheers.gif

Turiu pasakyt, kad po abieju nestumu ir gimdymu pasitvirtino tas pats scenarijus - maitini, tirpsta visas bereikalingas riebalinis audinys. Taciau zinau, kad ne visoms taip buna... Taciau mano atveju pasiteisino visu 110 procentu. Ir vaikams, gerai, ir mamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2012 06 24, 10:36)
Man padejo naturalus vaikelio maitinimas - žindymas.  Maitindama savo abu vaikus (jie abu buvo labai valgus, ir svorio priaugdavo daug, pagal mediku lenteles), be jokiu pastangu, dietu ir stresu numeciau visus per nestuma priaugtus kilogramus ir dar siek tiek daugiau.
Dabar svoris stabilus 50/51 kg, ugis 173cm. Kadangi kaulai stambus, tai tas kudumas normalus, nekliuna nieks, turiu tai, ka norejau drinks_cheers.gif

Turiu pasakyt, kad po abieju nestumu ir gimdymu pasitvirtino tas pats scenarijus - maitini, tirpsta visas bereikalingas riebalinis audinys. Taciau zinau, kad ne visoms taip buna... Taciau mano atveju pasiteisino visu 110 procentu. Ir vaikams, gerai, ir mamai 4u.gif

Tai gerai, kad jusu toks organizmas. As irgi ir pirma maitinau ir dabar antra maitinu, kaip svoris nekrito taip nekrinta. Dabar pradejau lanka sukt, jau lendu i senus dzinsus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaverb82 @ 2012 06 25, 10:25)
Tai gerai, kad jusu toks organizmas. As irgi ir pirma maitinau ir dabar antra maitinu, kaip svoris nekrito taip nekrinta. Dabar pradejau lanka sukt, jau lendu i senus dzinsus smile.gif

Aš kaip tik žindydama sustorėjau smile.gif Bet laiku suėmiau save į rankas: gerokai sumažinau valgomo maisto kiekius (saldumynų niekada ir taip nemėgau), pradėjau bėgioti ir svoris nukrito.
Atsakyti
pirma vaikeli kai maitinau svoris visas nukrito,buvau priaugus 30kg,o dabar po antro kolkas sunkiai krenta priaugau 20kg,po gimdymo liko dar 10kg
Atsakyti