Man svoris krito pradzioje labai greit. Puses netekau dar ligonineje, dar tiek pat nukrito per 2-3 savaites. Jau trecia savaite po gimdymo lindau i senus dzinsus. Jau plojau rankytem, kad ne tik atsikratysiu to,ka priaugau, bet ir dar daugiau. Deja...
Svoris nustojo krites vos pasiekiau iki priesnestumine riba - ir nors verk!!! Kaip uzkeikti 67 kg
Daugiau - nei per kur, ir nepadejo tai, kad maitinau. Neseniai pastebejau, kad mazinant maitinimus, po truputi pradejo vel augti svoris. Susigriebiau - is karto sumazinau porcijas (maitinant jos buvo patogiai dideles
), kai kurio maisto visai atsisakiau...galiausiai emiau lankyti povandenini masaza, kad bent kiek grazetu pilvelis, ir sporto kluba - kad sutvirtetu visas kunas. Rezultatu, aisku, dar teks palaukt. Valgau dazniausiai viska, ko noriu, tik gerokai mazesnem porcijom (zinau save - jei ko uzsimaniau, vistiek nenurimsiu ir suvalgysiu, tai geriau is karto suvalgau, kol neesu isbadejus ir galiu kontroliuot kieki). Taip pat, jei leidzia vaikiukas, maistu pasimegauju kiek ilgiau - valgau leciau, taip maziau suvalgau taip pat. Kokia is viso to nauda, galesiu atsakyti manau po kokiu poros menesiu
Nuo gimdymo dar nesisvėriau, bet į kai kuriuos rūbus jau telpu. Antro nėštumo metu priaugau 20 kg, tai kokių 12-13 kg jau tikrai nebėr.
Kaip gerai, kad jums krentra, man tai nė pro kur, dar ir priaugo, košmaras kažkos, nors ir pati maitinu
QUOTE(delle @ 2012 07 08, 22:30)
Kaip gerai, kad jums krentra, man tai nė pro kur, dar ir priaugo, košmaras kažkos, nors ir pati maitinu 
Pritariu jums 100 proc.
Sulieknėt paprasta - laikaisi MĖ dietos ir lieknėji.
Sveikos kovojančios su kg
per nėštumą priaugau 18kg
maitinant krito
bet va pabaigus vėl priaugau
dabar turiu 8kg pliuso nuo buvusio svorio. 70 nors tu nukrisk
Ėjau i sporto kluba, nuošidržiai dariau pratimus - nieko, rezultatas gal tik tvirtesnis kūnas. Apimtys ir apskritai kūno išvaizda manes labai netenkina
Aš aukšta ir sudribus, nutariau laikytis idetos
dar tik antra diena, tikiuosi valios užteks
kai užsimanau valgyti einu i vonia ir žiūriu į veidrodį, kol kas padeda
nes to tragiško vaizdo jau nebegaliu pakesti
Aš nėštumo metu priaugau 25 kg.
Po savaitės po gimdymo pasisvėriau ir buvo minus 12 kg. Po antros savaitės minus 3 kg. Dar reiktų bent 10 kg, o idealiausiai 20 kg atsikratyti. Tik kad dėl maitinimo negaliu daug ko valgyti, kad vaikui pilvuko nepūstų. Tai galiu valgyti tik sriubas, batoną, agurkus ir košes. Tai nelabai tinkama svorio metimui. Bet kol dar tiek nedaug laiko, tai nepergyvenu. Nuo rudens lankysiu jogą, gal padės. O šiaip tik toks nepatogumas, kad į buvusius drabužius nebeįtelpu, jei jie nesitampo
Po savaitės po gimdymo pasisvėriau ir buvo minus 12 kg. Po antros savaitės minus 3 kg. Dar reiktų bent 10 kg, o idealiausiai 20 kg atsikratyti. Tik kad dėl maitinimo negaliu daug ko valgyti, kad vaikui pilvuko nepūstų. Tai galiu valgyti tik sriubas, batoną, agurkus ir košes. Tai nelabai tinkama svorio metimui. Bet kol dar tiek nedaug laiko, tai nepergyvenu. Nuo rudens lankysiu jogą, gal padės. O šiaip tik toks nepatogumas, kad į buvusius drabužius nebeįtelpu, jei jie nesitampo
Rimtas rūpestis toms, pas ką svoris laikosi dėl medicininių priežąsčių.
Ir kvailas klausimas toms, kurios sėdėdamos namuose dažnai varsto šaldytuvo duris, pabaiginėja nesuvalgytas vaiko košes ir po kelias valandas nestumdo vežimėlio.
Valios neturėjimas- dažniausia svorio augimo priežąstis. Arba sekantis nėštumas
Ir kvailas klausimas toms, kurios sėdėdamos namuose dažnai varsto šaldytuvo duris, pabaiginėja nesuvalgytas vaiko košes ir po kelias valandas nestumdo vežimėlio.
Valios neturėjimas- dažniausia svorio augimo priežąstis. Arba sekantis nėštumas
Per nestuma priaugau 17kg. Didziaja dali 'pameciau' pirmaji menesi po gimdymo. Paskutiniai 5kg prilipe buvo gana ilgai. Kol maitinau, jokiu dietu kaip ir negalejau laikytis. Bet kai dukruze jau pradejo valgyti koses, susigriebiau ir sumazinau suvalgomo maisto kieki. Tas labai padejo. Nukrito paskutiniai 5kg.
Veliau dar perziurejau savo meniu - pakeiciau pieno produktus is riebaus i pusiau riebu. Dabar sveriu 5kg maziau, nei pries nestuma.
Taip pat esu gavus patarima. Moters organizmas per tuos 9 nestumo menesius keiciasi, augina vaikuti. Po gimdymo organizmui vel reikia ~9menesiu, kad gryztu i priesnestumine busena.
Veliau dar perziurejau savo meniu - pakeiciau pieno produktus is riebaus i pusiau riebu. Dabar sveriu 5kg maziau, nei pries nestuma.
Taip pat esu gavus patarima. Moters organizmas per tuos 9 nestumo menesius keiciasi, augina vaikuti. Po gimdymo organizmui vel reikia ~9menesiu, kad gryztu i priesnestumine busena.
QUOTE(Velgi @ 2012 07 11, 12:17)
Sveikos kovojančios su kg
maitinant krito
bet va pabaigus vėl priaugau
dabar turiu 8kg pliuso nuo buvusio svorio. 70 nors tu nukrisk
Ėjau i sporto kluba, nuošidržiai dariau pratimus - nieko, rezultatas gal tik tvirtesnis kūnas. Apimtys ir apskritai kūno išvaizda manes labai netenkina
Aš aukšta ir sudribus, nutariau laikytis idetos
dar tik antra diena, tikiuosi valios užteks
kai užsimanau valgyti einu i vonia ir žiūriu į veidrodį, kol kas padeda
nes to tragiško vaizdo jau nebegaliu pakesti 
Man irgi panasi situacija. Per nestuma priaugau 10 kg, jau grizus is ligonines po gimdymo nebebuvo 11, veliau dar 8 nukrito. Kai maitinau tiesiog fantastika buvo - valgiau ir lieknejau