Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

Man svoris krito pradzioje labai greit. Puses netekau dar ligonineje, dar tiek pat nukrito per 2-3 savaites. Jau trecia savaite po gimdymo lindau i senus dzinsus. Jau plojau rankytem, kad ne tik atsikratysiu to,ka priaugau, bet ir dar daugiau. Deja... verysad.gif Svoris nustojo krites vos pasiekiau iki priesnestumine riba - ir nors verk!!! Kaip uzkeikti 67 kg doh.gif Daugiau - nei per kur, ir nepadejo tai, kad maitinau. Neseniai pastebejau, kad mazinant maitinimus, po truputi pradejo vel augti svoris. Susigriebiau - is karto sumazinau porcijas (maitinant jos buvo patogiai dideles biggrin.gif ), kai kurio maisto visai atsisakiau...galiausiai emiau lankyti povandenini masaza, kad bent kiek grazetu pilvelis, ir sporto kluba - kad sutvirtetu visas kunas. Rezultatu, aisku, dar teks palaukt. Valgau dazniausiai viska, ko noriu, tik gerokai mazesnem porcijom (zinau save - jei ko uzsimaniau, vistiek nenurimsiu ir suvalgysiu, tai geriau is karto suvalgau, kol neesu isbadejus ir galiu kontroliuot kieki). Taip pat, jei leidzia vaikiukas, maistu pasimegauju kiek ilgiau - valgau leciau, taip maziau suvalgau taip pat. Kokia is viso to nauda, galesiu atsakyti manau po kokiu poros menesiu smile.gif
Atsakyti
Nuo gimdymo dar nesisvėriau, bet į kai kuriuos rūbus jau telpu. Antro nėštumo metu priaugau 20 kg, tai kokių 12-13 kg jau tikrai nebėr.
Atsakyti
Kaip gerai, kad jums krentra, man tai nė pro kur, dar ir priaugo, košmaras kažkos, nors ir pati maitinu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(delle @ 2012 07 08, 22:30)
Kaip gerai, kad jums krentra, man tai nė pro kur, dar ir priaugo, košmaras kažkos, nors ir pati maitinu  unsure.gif

Pritariu jums 100 proc. drinks_cheers.gif Tas pats ir man buvo. O ir dabar laabaai sunkiai krenta blush2.gif
Atsakyti
Sulieknėt paprasta - laikaisi MĖ dietos ir lieknėji.
Atsakyti
Sveikos kovojančios su kg smile.gif

per nėštumą priaugau 18kg doh.gif maitinant krito bigsmile.gif bet va pabaigus vėl priaugau doh.gif dabar turiu 8kg pliuso nuo buvusio svorio. 70 nors tu nukrisk verysad.gif Ėjau i sporto kluba, nuošidržiai dariau pratimus - nieko, rezultatas gal tik tvirtesnis kūnas. Apimtys ir apskritai kūno išvaizda manes labai netenkina verysad.gif Aš aukšta ir sudribus, nutariau laikytis idetos ax.gif dar tik antra diena, tikiuosi valios užteks blush2.gif kai užsimanau valgyti einu i vonia ir žiūriu į veidrodį, kol kas padeda lotuliukas.gif nes to tragiško vaizdo jau nebegaliu pakesti doh.gif
Atsakyti
Aš nėštumo metu priaugau 25 kg.
Po savaitės po gimdymo pasisvėriau ir buvo minus 12 kg. Po antros savaitės minus 3 kg. Dar reiktų bent 10 kg, o idealiausiai 20 kg atsikratyti. Tik kad dėl maitinimo negaliu daug ko valgyti, kad vaikui pilvuko nepūstų. Tai galiu valgyti tik sriubas, batoną, agurkus ir košes. Tai nelabai tinkama svorio metimui. Bet kol dar tiek nedaug laiko, tai nepergyvenu. Nuo rudens lankysiu jogą, gal padės. O šiaip tik toks nepatogumas, kad į buvusius drabužius nebeįtelpu, jei jie nesitampo blush2.gif
Atsakyti
Rimtas rūpestis toms, pas ką svoris laikosi dėl medicininių priežąsčių.
Ir kvailas klausimas toms, kurios sėdėdamos namuose dažnai varsto šaldytuvo duris, pabaiginėja nesuvalgytas vaiko košes ir po kelias valandas nestumdo vežimėlio.
Valios neturėjimas- dažniausia svorio augimo priežąstis. Arba sekantis nėštumas biggrin.gif
Atsakyti
Per nestuma priaugau 30kg, 20kg dingo per pirmus 3 menesius, o po to po truputi, dar liko keli kg, o nedarau tikrai nieko, bet mastau gal reikia pasidietint, kad greiciau tai ivyktu smile.gif
Atsakyti
Per nestuma priaugau 17kg. Didziaja dali 'pameciau' pirmaji menesi po gimdymo. Paskutiniai 5kg prilipe buvo gana ilgai. Kol maitinau, jokiu dietu kaip ir negalejau laikytis. Bet kai dukruze jau pradejo valgyti koses, susigriebiau ir sumazinau suvalgomo maisto kieki. Tas labai padejo. Nukrito paskutiniai 5kg.
Veliau dar perziurejau savo meniu - pakeiciau pieno produktus is riebaus i pusiau riebu. Dabar sveriu 5kg maziau, nei pries nestuma.

Taip pat esu gavus patarima. Moters organizmas per tuos 9 nestumo menesius keiciasi, augina vaikuti. Po gimdymo organizmui vel reikia ~9menesiu, kad gryztu i priesnestumine busena.
Atsakyti
Kilogramai nedingsta be pastangų. Tik maisto reguliavimas padeda atsikratyti viršsvorio. Išskirtinais atvejais tik ypatingai greita medžiagų apykaita tirpdo svorį, bet tokiu atveju, nėštumo metu ir neprisiauginama per daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velgi @ 2012 07 11, 12:17)
Sveikos kovojančios su kg  smile.gif

per nėštumą priaugau 18kg  doh.gif  maitinant krito  bigsmile.gif  bet va pabaigus vėl priaugau  doh.gif  dabar turiu 8kg pliuso nuo buvusio svorio. 70 nors tu nukrisk  verysad.gif  Ėjau i sporto kluba, nuošidržiai dariau pratimus - nieko, rezultatas gal tik tvirtesnis kūnas. Apimtys ir apskritai kūno išvaizda manes labai netenkina  verysad.gif  Aš aukšta ir sudribus, nutariau laikytis idetos  ax.gif  dar tik antra diena, tikiuosi valios užteks  blush2.gif  kai užsimanau valgyti einu i vonia ir žiūriu į veidrodį, kol kas padeda  lotuliukas.gif nes to tragiško vaizdo jau nebegaliu pakesti  doh.gif

Man irgi panasi situacija. Per nestuma priaugau 10 kg, jau grizus is ligonines po gimdymo nebebuvo 11, veliau dar 8 nukrito. Kai maitinau tiesiog fantastika buvo - valgiau ir lieknejau biggrin.gif o dabar jau 1,5 men kaip nebemaitinu ir svoris pradejo augt, nors fizinis kruvis netgi didesnis, valgau tiek pat ar dar maziau.. per 3 paskutinius menesius priaugau apie 4 kg.. schmoll.gif jau tuoj pasieksiu ta svori kuris buvo iki nestumo jei nesusiimsiu... verysad.gif
Atsakyti