Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

Pries nestuma sveriau 70 (ugis 174 cm).. maniau, esu stora - nusipirkau liekninamuju tableciu. Numeciau kelis kg. Paskui pastojau - gavosi ziaurus 'jojo' efektas. Gimdymo diena sveriau 112 kg. ! Vos paejau tikraja to zodzio prasme. Jauciausi siaubingai - net pagimdziusi - atrodziau jog as vis dar nescia. Stubura 'susivariau' del per didelio svorio.. dar ir dabar ji skauda rytais keliantis is lovos. Dabar mano vaikuciui 3 metukai ir 2 menesiai. Sveriu 74 kg. - tikiuosi per sia vasara atsikratyti tu nereikalingu 4 kg. Taciau ir dabar jauciuosi tikrai normali ir liekna. Gyvenime daugiau nebesiimciau drastisku dietu... nes lengvabudisku 'pasizaidimu' su liekninamaisiais preparatais pasekmes tenka salinti jau virs 3 metu.. idemiai sekant ka valgau ir daug judant.

Merginos, kad ir kiap banaliai skambetu - meskite svori protingai ir is leto !

showoff.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
per nšštumą priaugau 26 kilogramus ( ūgis 178, gimdyt važiavau sverdama 101 kg). Iš ligoninės grįžau ten palikus 10, šiandien sūneliui trys savaitės ir 4
dienos, pamečiau 14 kg, bet labai bijau, kad tų 10 taip ir neatsikratysiu.. maitinu pati, bet aš anksčiau į saldumynus net žiūrėt negalėjau, o dabar man net silpna kaip noriu bandelės... kažkokia nesąmonė.. vakarais nekemšu, bet tie visi kg liko ant klubų ir pilvo... džiaugiuosi tik tuo, kad nors priaugau daug, neturiu nė vienos strijos, bet ką daryt, kad neliktų to pilvo ( aš pilvulką visada turėjau, niekada nebuvau lentutė) nu bet gal dar viliuosi, jog jis nukris blush2.gif ar tiesa, kad gimda traukiasi 6 savaites? KIek galiu tikėtis, kad tas pilvukas dar sumažės?
sportuot dar negaliu, nes susiųta ir dar tikrai neužgijo... doh.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo man svoris labai sunkiai krito blush2.gif kai nustojau maitint pati, pradejau laikytis dietu, bet...nepadejo....visi kilogramai nukrito tik tada, kai grizau i darba. Dirbau 6 dienas per savaite po 12 valandu, tai po keliu menesiu sukudau taip kaip pries netuma net nebuvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2013 07 03, 17:57)
sveikos 4u.gif
per nšštumą priaugau 26 kilogramus ( ūgis 178, gimdyt važiavau sverdama 101 kg). Iš ligoninės grįžau ten palikus 10, šiandien sūneliui trys savaitės ir 4
dienos, pamečiau 14 kg, bet labai bijau, kad tų 10 taip ir neatsikratysiu.. maitinu pati, bet aš anksčiau į saldumynus net žiūrėt negalėjau, o dabar man net silpna kaip noriu bandelės... kažkokia nesąmonė.. vakarais nekemšu, bet tie visi kg liko ant klubų ir pilvo... džiaugiuosi tik tuo, kad nors priaugau daug, neturiu nė vienos strijos, bet  ką daryt, kad neliktų to pilvo ( aš pilvulką visada turėjau, niekada nebuvau lentutė) nu bet gal dar viliuosi, jog jis nukris blush2.gif  ar tiesa, kad gimda traukiasi 6 savaites? KIek galiu tikėtis, kad tas pilvukas dar sumažės?

Nenusimink. Dar praėjo labai mažai laiko. Gimda dar trauksis. Ir pati dar trauksis.
Visiškai tikiu su pasakymu, kad moteriai po gimdymo atsistatyti reikia apie dviejų metų. Visomis prasmėmis atsistatyti ( jei taip galima pasakyti).
Sportuoti irgi dar suspėsi. Tik noras tegul būna.
Svarbu labai, kad atsilaikytum prieš saldumynus. Yra kažkoks maisto papildas, kuris numalšina didelį norą saldumynams. Pasidomėk. O gal padės.
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2013 07 03, 15:57)
sveikos 4u.gif
dienos, pamečiau 14 kg, bet labai bijau, kad tų 10 taip ir neatsikratysiu.. maitinu pati, bet aš anksčiau į saldumynus net žiūrėt negalėjau, o dabar man net silpna kaip noriu bandelės... kažkokia nesąmonė.. vakarais nekemšu, bet tie visi kg liko ant klubų ir pilvo... džiaugiuosi tik tuo, kad nors priaugau daug, neturiu nė vienos strijos, bet  ką daryt, kad neliktų to pilvo ( aš pilvulką visada turėjau, niekada nebuvau lentutė) nu bet gal dar viliuosi, jog jis nukris blush2.gif  ar tiesa, kad gimda traukiasi 6 savaites? KIek galiu tikėtis, kad tas pilvukas dar sumažės?

as ir cia skundziausi pries ygiai 2men,jog like9kg.ryt maziukei 3men o man belike 3kg .tad auksciau nosi ir kantrybes.as pradejau daugiau vandens gerti ir po truputi t.y. kai maziukei buvo menuo nepilnai sportuoti palengva.
o del gimdos traukimosi tai tiesa.per 6sav organizmas bando sugrizti i normalia padeti.nenorek,jog pilvukas augintas 9men per vos 6sav susitrauks. ax.gif auksciau nosi ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
per niestuma priaugau 24kg,gimes vaikelis buvo labai neramus ir per pora men nurito visu kg ir dar net 3 plius! thumbup.gif
Atsakyti
Per nestuma priaugau 20 kg, nors vaikiukas mano gime tik 2400 g o vandenu beveik nebuvo... Neisivaizduoju kaip sugebejau tiek priaugti... doh.gif Bet jau suneliui 1 metukai ir menesis, sveriu tiek kiek pries gimdyma, numeciau visus 20 kg thumbup.gif Labai padejo ilgi vaiksciojimai su sunliu lauke ir sioks toks maisto apribojimas.
Atsakyti
Prieš nėštumą buvau gerokai apvalutė, tad džiaugiaus per nestuke.gif priaugusi tik 10 kg, gimdyt važiavau sverdama bene ~100 kg doh.gif Tačiau dar didesniam džiaugsmui po kiek laiko numečiau tuos 10 kg ir dar 20 kg tongue.gif Dabar jaučiuos puikiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauvage @ 2013 05 12, 13:20)
Po gimdymo suliekneti padeda tik naturalus zindymas savo pienu. Tai padeda net tada...

Ne velnio, nes visu organizmas skirtingai reaguoja, pvz man , kol maitinau gal ir nukrito koks 1 ar 2 kg per 1m3men, taip kad ne taisykle cia, o noreciau , kad taip butu bigsmile.gif

QUOTE(cc-mark @ 2013 05 20, 22:18)

Ir kuri rase,kad svoris nukrenta nuo bemiegiu naktu,tai irgi visiska nesamone.

O del sito nezinau blush2.gif , nes buvau issimiegojusi visada blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kažkaip čia visos daugiau giriasi, kiek nukrinta, bet mažai kas pataria, kaip numesti.
Norint numesti, reikia pertransformuoti smegeninę, pirmiausia. Požiūris į maistą turi būti maždaug toks- valgau, kad išgyvenčiau, o ne gyvenu, kad valgyčiau.
Judėjimas turi būti didesnis nei suvalgomas maisto kiekis.
Turėti kuo daugiau rūpesčių, reikalų, kad nebūtų kada galvoti/ svajoti apie maistą.
Valgyti, kas sveika, naudinga organizmui, o ne ko norisi ir skanu.
Suprantu, kad yra lengva patarti, bet sunku padaryti. Man tas pats. Kaip ką daryti žinau, tik labai tai sunku.
Linkiu visos moterytėms sėkmingai , greitai ir lengvai numesti tuos nenorimus kg. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilibor @ 2013 09 26, 07:18)
Kažkaip čia visos daugiau giriasi, kiek nukrinta, bet mažai kas pataria, kaip numesti.
Norint numesti, reikia pertransformuoti smegeninę, pirmiausia. Požiūris į maistą turi būti maždaug toks- valgau, kad išgyvenčiau, o ne gyvenu, kad valgyčiau.
Judėjimas turi būti didesnis nei suvalgomas maisto kiekis.
Turėti kuo daugiau rūpesčių, reikalų, kad nebūtų kada galvoti/ svajoti apie maistą.
Valgyti, kas sveika, naudinga organizmui, o ne ko norisi ir skanu.
Suprantu, kad yra lengva patarti, bet sunku padaryti. Man tas pats. Kaip ką daryti žinau, tik labai tai sunku.
Linkiu visos moterytėms sėkmingai , greitai ir lengvai numesti tuos nenorimus kg. 4u.gif

O kaip sunku su savim kariauti, kai maistas visa malonumas, nes kitiems nelabai yra laiko wink.gif
O sveikai maitintis irgi valios reik, juk patogiau valgyti kas skanu

O kad kilogramai kristų vien tik apie juos pagalvojus..... g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgau @ 2013 09 29, 22:39)
O kaip sunku su savim kariauti, kai maistas visa malonumas, nes kitiems nelabai yra laiko  wink.gif
O sveikai maitintis irgi valios reik, juk patogiau valgyti kas skanu
O kad kilogramai kristų vien tik apie juos pagalvojus..... g.gif  mirksiukas.gif

uzssipirk ir pirmyn sunki tik pirma savaite,kai galvoja sukasi mintis ka cia dar suvalgius lotuliukas.gif bet kai atsispiri visom pagundom viskas einasi kaip per sviesta,pati per menesi numeciau 6kg nors tikrai nesitikejau tokio rezultato,dabar vel rezgu minti kad reiketu suimti save i rankas thumbup.gif
Atsakyti