Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 07 10, 12:00)
Kai dukryte pradejo valgyti darzoves ( apie 6-7 men) as pradejau maitintis pagal M. Montinjako sistema  thumbup.gif
Per metus ( na gal siek tiek daugiau )  blush2.gif numeciau 30 kg ( kai pradejau iki 100 kg truko labai mazai )  verysad.gif
Deja dabar meciau ir puse sugrizo  cry.gif

g.gif g.gif Tai va baisu su tom dietom, nes po ju gryzta svoris doh.gif Bet dar gerai, kad tik puse, nes dazniausiai tiek pat ir dar virsaus. As nesiryztu tam. Stengiuosi atsisakyti nereikalingu kcal ir sveikai valgyti. Noriu, kad tai taptu mano gyvenimo budu ir kartu galiu sau leisti valgyti ka noriu, tik zinoma su saiku. Kartais jei noriu issivalyti organizma, tai prisilaikau 4 dienu delcios dietos thumbup.gif
Atsakyti
as pries gimdyma nesiojau 38 ismiera,na o dabar po dviju gimdymu tai beveik 40.ne platesne pasuidare bet ilgesne,i senatve koja ilgeja.............
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 07 09, 21:22)
Po gimdymo koja padidejo ?  blink.gif

Taip taip pas mane ir padidejo, puse avalynes reikejo padeti i skrynia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liliok1982: 11 liepos 2010 - 19:11
kaip supratau ir sportas nepades verysad.gif
Atsakyti
Man po gimdymo padidėjo pėda, praktiškai neįtelpu į senus batus, o ir taip koja nemaža buvo, tai kas bus po antro blink.gif doh.gif teks vyriškus pirkt doh.gif
Atsakyti
Nu man tai nepadidejo kojos peda tongue.gif
Atsakyti
man koja padidejo, bet gal tik po trecio gimdymo, o taip nestumo metu istindavo, o po to grizdavo atgal
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 07 06, 15:05)
o niekas nezino jokiu atsiliepimu apie masazuoklius? pvz., kur per telika reklamuoja? blush2.gif

man ir įdomu ar padeda tie aparačiukai visokie g.gif
QUOTE(volpe @ 2010 07 10, 13:13)
as pries gimdyma nesiojau 38 ismiera,na o dabar po dviju gimdymu tai beveik 40.ne platesne pasuidare bet ilgesne,i senatve koja ilgeja.............

QUOTE(liliok1982 @ 2010 07 11, 20:10)
Taip taip pas mane ir padidejo, puse avalynes reikejo padeti i skrynia verysad.gif

blink.gif o vargeli, negi ir mano padidėjo blink.gif
Atsakyti
Priestarauju, kad po dietu numestas svoris sugrizta. Tiesiog gal tai priklauso nuo organizmo.
Po gimdymo pradejau laikytis gieztos dietos ir per menesi numeciau 10 kg, po to dar 3, ir ka, dabar atostogauju, valgau viska, saldumynu nepamazinu, ir ka, svoris negrizta. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2010 07 12, 11:15)
man ir įdomu ar padeda tie aparačiukai visokie g.gif
blink.gif  o vargeli, negi ir mano padidėjo blink.gif

pinigu svaistymas.niekam jie nereikalingi,geriau prie ezero,i koki pruda ar i baseina listi,o tie aparaciukai tik dumai i akis.man vienintelis dalykas kur patiko tai ta vibruojanti pedana:isjudina visus vandenys
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 07 09, 21:22)
Po gimdymo koja padidejo ?  blink.gif

drinks_cheers.gif mano irgi padidėjo doh.gif šiaip nešiojau 36,5- 37, o va po antro nestuke.gif tenka 38 pirkt unsure.gif ir ne paplatėjo, o pailgėjo pėda mirksiukas.gif o dėl kg. tai per pusę metų numečiau 8 kg. pradžioj irgi labai lėtai krito, taip kad kam per pirmus mėn. nekrenta, tai nepulkit į paniką 4u.gif pastebėjau dar, kad po antro nestuke.gif daug sunkiau svoriu nusikratyt g.gif o nuo rudens dar planuoju ir į sporto klubą eit, dukrytė jau paūgėjus, maitinama ne vien krūtim bus, tai turėsiu daugiau galimybių iš namų ištrūkt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tangi: 13 liepos 2010 - 09:44
kaip pasiziuriu i merginas, kuriu pilvukai tokie grazus, netgi verkti norisi i savo paziurejus verysad.gif
Atsakyti