Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

Oii as ir noreciau savo figuros pries gimdyma kokia buvo wub.gif verysad.gif g.gif bet kazkaip labai jau po mazu man krenta kg, arba stovi vietoj ;] o strijos, tai isvis doh.gif
Atsakyti
Daug ka lemia figura, genai. Vienos po gimdymo atrodo kaip negimdziusios, o kitoms daug jegu tenka ideti, kad pasiektu rezultatu, o dar kai pagundu nemazai bunant namie su leliuku. Virtuve visada salia.. ax.gif Kai eini i darba, kitaip.. Man po gimdymo (dare cezari) praej 5 men. ir vis dar stovi 7 uzsilike kg ir ne krust, ir pilvukas jau ne toks kaip iki gimdymo, nors susitrauke kazkiek, nes pora men. varziausi ji diena - nakti. Vaikuti maitinti baigiau, maziau valgau, daugiau judu, ir nieko.. Galiausiai nusprendziau palankyti sporto kluba, kai vyras bus po darbo namie ir padabos lelyte, nes kiti budai jau nepadeda.
Atsakyti
O aš stebėdama savo drauges ir save, supratau vieną dalyką. Tos, kurios sportavo (ne šiaip judėjo, bet tarkim turėjo ryškų presą) iki gimdymo, toms situacija labai gera po gimdymo, nes pilvas greitai atsistatė kiek pasportavus. Mano pilvas irgi dabar kaip negimdžiusios, nėra nei odos pertekliaus, nenukaręs, o tiesiog išryškėjęs presiukas. Dalykas tas, kad atstatyti raumenis ir odos elastingumą yra daug daug kartų lengviau nei išgauti stangrią odą ir išryškinti raumenį, kuris nebuvo intensyviai treniruojamas.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2010 06 29, 03:36)
  Tos, kurios sportavo (ne šiaip judėjo, bet tarkim turėjo ryškų presą) iki gimdymo,

kad taip būtų paprasta...iki gimdymo po 400atsilenkimų kaip minimum darydavau ir tt ir visokiam presui, nu odos perteklius liko ir tiek... cool.gif kas po antro bus? geriau? blogiau?
matyt tikrai GENAI
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 06 29, 07:50)
kad taip būtų paprasta...iki gimdymo po 400atsilenkimų kaip minimum darydavau ir tt ir visokiam presui, nu odos perteklius liko ir tiek... cool.gif kas po antro bus? geriau? blogiau?
matyt tikrai GENAI

Daryti daug atsilenkimų yra viena, o sportuoti taisyklingai tiek viršutiniam, tiek apatiniam bei įstrižiniam pilvo raumeniui yra kas kita. Kai sudegintas riebaliukas ir ryškus presas - tai yra taisyklingo sportavimo rezultatas. Kitas dalykas, kad reikia stangrinti odą. Tai galima daryti tiek masažu, tiek kontrastiniu dušu ir drėkinamais kremais, nes jie odą daro elastingą, neleidžia jai trūkinėti, glebti. Be abejo, yra variantų, kada niekas nepadeda dėl fiziologinių dalykų arba dėl audinių trūkimo per/po nėštumo (tada jau tik chirurgas gali padėti), bet taip galima sakyti, jeigu sąžiningai viskas išbandyta. Aišku, jeigu per nėštumą buvo labai daug priaugta arba pilvas labai didelis (tarkim dvyniai) irgi bus sunkiau, nes odai buvo didesnis krūvis, ji daugiau išsitampė, tai jai sunkiau ir grįžti į pradinę būseną. Šia tema diskutavau su keliom moterim, kurios yra daug pasiekusios fitneso srityje ir turinčios po kelis vaikelius smile.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo tepraėjus 3 mėnesiams atrodžiau kaip gazelė flirt.gif tačiau pagimdžius antrą su labai mažu amžiaus skirtumu,viskas pasikeitė.Nors ir svorį greir susitvarkiau,bet oda jau nebe ta ir strijos baisiai atrodo unsure.gif Ir aplamai jau raukšlių aplink akis radau.O aš tai dar jauna.Blem nei 30m. neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Megaera @ 2010 06 29, 05:47)
Po pirmo gimdymo tepraėjus 3 mėnesiams atrodžiau kaip gazelė  flirt.gif tačiau pagimdžius antrą su labai mažu amžiaus skirtumu,viskas pasikeitė.Nors ir svorį greir susitvarkiau,bet oda jau nebe ta ir strijos baisiai atrodo unsure.gif Ir aplamai jau raukšlių aplink akis radau.O aš tai dar jauna.Blem nei 30m. neturiu unsure.gif

vandens vandens mieloji..tos raukšlelės apie akis irgi genetika, jei l plona oda - tai ir darosi, bet vien nuo to neatrodysi senesnė, veido gaivumas kad ir kitose vietose daugką atperka. svarbu ne akiduobės ir paburkę paakiai.

striujos tai joo...idomu, lazeriu naikinant kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 06 28, 02:19)
deja jau beveik aštuoni meta praėjo  strijos puikiausiai matosi ...

drinks_cheers.gif man po 10 metų irgi puikiausiai matosi doh.gif
Atsakyti
vis tiek tepu "gelbejancias" priemones ant pilvo,slaunu, uzpakalio, nes vis galvoju,gal pades g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olgab: 30 birželio 2010 - 22:30
as gimdziau budama 18metu kai pastojau sveriau 48kg priaugau 18kg, gimdziau kai buvo lygiai 8 men nestumo, nesiojau nesciosios dirza, seip vaiksciojau kaip balionas dukryte gimdziau pati, gime 2780kg, is kart po gimdymo uzsidejau dirza kur zmones naudoja po pilvo operaciju rolleyes.gif seip labai greit pilvukas gryzo i savo vieta is gimdymo namu isejau po 5 d (nes dukryte buvo neisnesiota) tai atrodziau kaip negimdzius 48 kg blush2.gif nesportavau nieko...bet pries antra vaika planuojant pries metus pradesiu sportuot kokioje sporto salej kad paskui netureciau problemu su pilveliu nes manau kad nevisad gali pasikartoti tas pat kaip su pirmu vaikeliu tai antram noriu pasiruosti 4u.gif seip strijos mane ir aplanke bet vos matomos nors praejo jau 6 metai esu truputi tamsesnio gymio cool.gif tai ant manes tokie dalykai labai matos blink.gif bet galiu laisvai bvaikscioti su sortukais ar trumpu sijoneliu striju nesimato drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2010 06 29, 12:26)
drinks_cheers.gif  man po 10 metų irgi puikiausiai matosi  doh.gif

Numeciau beveik visus 25 kg, liko dar 1- 2kg thumbup.gif Bet...Mano apimtys kaip pasikeite doh.gif buvo 88-64-93 o dabar, 94-72-100 (ugis 175cm) doh.gif Siaubas !! verysad.gif Nors ir nesu nei stora nei ka, vyrui patinka, bet as negaliu ziureti doh.gif Atrodo visi kg istirpo, bet iskur tada tokios apimtys? doh.gif Noriu savo figuros verysad.gif Ir dar skyle pilve, prasiskyre pilvo raumenys, tai kiek skaiciau negalima pilvo preso pratimu daryti tada doh.gif
Va kiek prisiskundziau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamamia*: 06 liepos 2010 - 09:06
Man irgi liko keli kg numesti. Bet ir aš esu nepatenkinta savo figūra blink.gif Labiausiai gąsdina, kad padidėjusi krūtinės apimtis, o pačios krūtys liko mažos. Neužsisegu nei vieno švarko, suknelės veržia... verysad.gif Na ir pilvas ne kaip atrodo, džiaugiuosi, kad bent strijų nėra. O ypač erzina tas baisi juosta per visą pilvą. Ant pjūvio užkritęs toks riebalinis sluoksnis. O dar celiulitas... unsure.gif Labai laukiu, kada galėsiu sportuoti, iš sporto salės neišlįsiu
Atsakyti