QUOTE (raige @ 2004 03 05, 12:20) |
Ar patenkinti tie, kas turit akmens mases kriaukles? Kiek mazhdaug jos kainuoja? |
QUOTE (Dorata @ 2004 03 05, 12:27) |
Na as tai labai patenkinta na jos aisku kainuoja nuo 699 lt., bet pasiteisina, mano drauge valo valo ta savo metaline, o ji vistiek atrodo nesvari (visai nenoriu girtis), opas mane akmenine as jos galiu visa savaite super nesveisti ir kad ji nesvari zinosiu tik as, net vyras nesusigaudo, sakau isplauk kriaukle, jis sako tai kad svari, nors vyrams viskas svaru. |
QUOTE (raige @ 2004 03 05, 12:32) |
Brangios, bjaurybes ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (mamukas @ 2004 03 05, 12:31) |
Nesamone!!! mes daugeliui klientu dedam franke kriaukles - nieko jos nepurvinos.. puikiai nusivalo... Neapsigaukit, mamos.. Kurios galit sau leist metyt pinigelius ten bei sen - aiksu, nesisud... ir pirkit akmens mases.. Taciau, tikrai niekuo prasciau ir paprastos metalines. Akmens mases - prestiziskai atrodo. Aisku, zymiai lengviau eksploatuot jas.. Daznai plaut nereikia del to, jog jos margos ir paprasciausiai nesimato to purvo ![]() |
QUOTE (raige @ 2004 03 05, 12:59) |
O tos akmens mases kriaukles negali suskilti koki daikta sunkesni ishmetus ar pan.? Na, gal nusishneku, bet paaishkinkit man, tundrai ![]() |
QUOTE (Dorata @ 2004 03 05, 13:30) |
Na ten uz Vokes, kur yra tex color pastatas, Ukmerges g. 281. Yra iskaba "Vokiski virtuves baldai" |