Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

Akmens mases kriaukles skiriasi nuo geros kokybes FRANKE (si firma pateisina savo varda) 2/3 kartu! O valymas skiriasi tiek, kad nesimato vandens laseliu nudziuvusiu wink.gif Aisku, kas sau gali leist uz mazyte kriauklyte moket virs 600 lt.. hm.. smile.gif
Atsakyti
Ar patenkinti tie, kas turit akmens mases kriaukles? Kiek mazhdaug jos kainuoja?
Atsakyti
QUOTE (raige @ 2004 03 05, 12:20)
Ar patenkinti tie, kas turit akmens mases kriaukles? Kiek mazhdaug jos kainuoja?

Na as tai labai patenkinta na jos aisku kainuoja nuo 699 lt., bet pasiteisina, mano drauge valo valo ta savo metaline, o ji vistiek atrodo nesvari (visai nenoriu girtis), opas mane akmenine as jos galiu visa savaite super nesveisti ir kad ji nesvari zinosiu tik as, net vyras nesusigaudo, sakau isplauk kriaukle, jis sako tai kad svari, nors vyrams viskas svaru.
Atsakyti
QUOTE (Dorata @ 2004 03 05, 12:27)
Na as tai labai patenkinta na jos aisku kainuoja nuo 699 lt., bet pasiteisina, mano drauge valo valo ta savo metaline, o ji vistiek atrodo nesvari (visai nenoriu girtis), opas mane akmenine as jos galiu visa savaite super nesveisti ir kad ji nesvari zinosiu tik as, net vyras nesusigaudo, sakau isplauk kriaukle, jis sako tai kad svari, nors vyrams viskas svaru.

Nesamone!!! mes daugeliui klientu dedam franke kriaukles - nieko jos nepurvinos.. puikiai nusivalo... Neapsigaukit, mamos.. Kurios galit sau leist metyt pinigelius ten bei sen - aiksu, nesisud... ir pirkit akmens mases.. Taciau, tikrai niekuo prasciau ir paprastos metalines. Akmens mases - prestiziskai atrodo. Aisku, zymiai lengviau eksploatuot jas.. Daznai plaut nereikia del to, jog jos margos ir paprasciausiai nesimato to purvo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas: 06 kovo 2004 - 19:27
QUOTE (raige @ 2004 03 05, 12:32)
Brangios, bjaurybes smile.gif smile.gif smile.gif

raige, ziurek FRANKE firmos kriaukles.. jos taip pat ne pigios, taciau patvarios visais atzvilgiais.. Ir jos tokios keistai matines, su tokiu rastu lyg.. nelabai matosi isdziuves vanduo, nesiraizo.. na, jos ne is tu SENUKU pigesniu.. smile.gif bet tikrai neblogos..
Ir nepirkit pigiu kranu Seniuose, investuokit i juos - nes iskrenta sieteliai, pareina ir kitos ju dalys........ wink.gif
Atsakyti
QUOTE (mamukas @ 2004 03 05, 12:31)
Nesamone!!! mes daugeliui klientu dedam franke kriaukles - nieko jos nepurvinos.. puikiai nusivalo... Neapsigaukit, mamos.. Kurios galit sau leist metyt pinigelius ten bei sen - aiksu, nesisud... ir pirkit akmens mases.. Taciau, tikrai niekuo prasciau ir paprastos metalines. Akmens mases - prestiziskai atrodo. Aisku, zymiai lengviau eksploatuot jas.. Daznai plaut nereikia del to, jog jos margos ir paprasciausiai nesimato to purvo wink.gif Bet viduje tai zinai, kad jos purvinos.. as neiskenciu ir vis tiek isplaunu kas kart ..

Na gal nereikia taip... bandyti zmones iteigti kad metalines yra labai geros, akmenines vistiek yra geresnes, juk del to ir kainuoja brangiau.
O kaip pagalvoji, kad virtuve naudosiu bemaz 10 metu, tai ta suma uz kraiukle ne tokia ir didele atrodo nereikia pulti ir viska is karto susipirkti, geriau leciau bet geresnius daiktus, ypac tuos kurie nevienadieniai.
Ar nesutinkate???????????
Atsakyti
O aš visai patenkinta vokiška "Teka" firmos kriaukle, nesibraižo ir nesitepa.Ir kainavo proto ribose-kažkur iki dviejų šimtų...
Atsakyti
O tos akmens mases kriaukles negali suskilti koki daikta sunkesni ishmetus ar pan.? Na, gal nusishneku, bet paaishkinkit man, tundrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE (raige @ 2004 03 05, 12:59)
O tos akmens mases kriaukles negali suskilti koki daikta sunkesni ishmetus ar pan.? Na, gal nusishneku, bet paaishkinkit man, tundrai smile.gif

Ne jos labai atsparios, viena karta, net labai karsta inda su aliejumi padejau, kepaiu kuldunus, issigandau galvoju dabar tai tikrai prisidirbau, bet nieko, nes nuo puodo dugno liko kazkas geltono. Issivale ir viskas normaliai, vel kaip nauja. Svarbaiusia kad ji ilgai islieka nauja
Atsakyti
QUOTE (Dorata @ 2004 03 05, 13:30)
Na ten uz Vokes, kur yra tex color pastatas, Ukmerges g. 281.
Yra iskaba "Vokiski virtuves baldai"

aciu - dabar jau supratau!!!!

O kas del kriaukliu..... - tai mano nuomone visada bus nuomoniu issikirimas vien del to, kad stipriai skiriasi akmens mases ir plieniniu kriaukliu kaina.... Juk paprastai mes, moterytes, taip ir mastom, kad, jei neisgalim nupirkti akmens mases kriaukes - tai jos yra blogos ir tikrai nevertos tu pinigeliu...... O bent jau mano supratimu viskas priklauso nuo kisesnes storio - 100 proc esu isitikinusi, kad jei kisene leistu, ne nemastydamos pirktume akmens mases kriaukles... ir nebesakytumeme, kad metalines kriaukles yra geresnes, ju beveik nereikia valyti ir t.t.........
Atsakyti
O tu akmeniniu kriaukliu visokiu formu buna. Esu machius tik apvalias.
Atsakyti
QUOTE (raige @ 2004 03 05, 13:41)
O tu akmeniniu kriaukliu visokiu formu buna. Esu machius tik apvalias.

akmens mases kriaukliu buna tokiu paciu formu, kaip ir plieniniu - ir apvaliu ir kvadratiniu, ir dvigubu ir viengubu ir t.t. - tik fantazijos reikia tureti.....
Atsakyti