Įkraunama...
Įkraunama...

Pankai, gotai...

Natūralu. smile.gif Tokie faktai yra daugiau išjuokiantys ir juos kuria "aukščiau esantys" arba "išaugę". Pvz. youtube yra daug klipų apie verkiančius emo. Šaipymasis. Apie kitus vėl kas nors bus gi. Tiesiog tai vėlgi netolerancijos rūšis.
Atsakyti
la! jie man gyventi nemaiso visai mirksiukas.gif idomu paziureti i juos!
beto turiu pana 9m!
ir neaisku koki stiliu ji pasirinks g.gif
Atsakyti
Man tai baisu, reikia tiketis, kad tai isaugama 4u.gif Pries nieko neturiu, jei elgiasi normaliai ir netrukdo kitiems zmonems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arsua32 @ 2007 08 17, 14:19)
Man tai baisu, reikia tiketis, kad tai isaugama 4u.gif Pries nieko neturiu, jei elgiasi normaliai ir netrukdo kitiems zmonems 4u.gif

O kodėl baisu? Žiniasklaidoj juk nebūna pranešimų nusikaltimų skyriuj apie juos, na tik skinai pastaruoju metu pisidirba 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2007 08 18, 22:03)
O kodėl baisu? Žiniasklaidoj juk nebūna pranešimų nusikaltimų skyriuj apie juos, na tik skinai pastaruoju metu pisidirba 4u.gif .

Baisus ne elgesys, o isvaizda, jokio grozio tame "juodume" nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arsua32 @ 2007 08 19, 19:58)
Baisus ne elgesys, o isvaizda, jokio grozio tame "juodume" nematau schmoll.gif

Na čia kiekvienam savo 4u.gif .
Atsakyti
O man patinka,pastebėjau tie paaugliai kurie pankuoja užauga kūrybingomis asmenybėmis,tai jau geriau nei plikai skusti ir su treningais.Va tokių reikia privengti.. schmoll.gif
Atsakyti
va kiek daug zmonem reiskia isvaizda unsure.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu ir aš į juodą spalvą pasinešiau thumbup.gif ir nemačiau čia nieko blogo.
Atsakyti
Mute, tu esi žlugęs žmogus.
Subkultūrose svarbiausia yra idealogija, o ne išvaizda. Ir kad žmogus juodai apsirengęs, nereiškia kad jis gotas. Užkliuvo čia mat juoda spalva, nepatinka - nežiūrėk. Gerbkite kitų pasirinkimo laisvę, ne jums spręst kaip kas turi atrodyti.
Atsakyti
o mano bernas isivaizduoja esas metalistas, rengiasi tik juodai, dabar baisiai nori juodu dzinsu. na tik tiek gerai , kad juoda spalva ji kudina , nes kkiek apkunokas tas mano vaikinas biggrin.gif
Atsakyti
hm... daug cia visokiu nuomoniu. man gotai yra siek tiek per salti zmones... bent jau kiek teko pazinti. nors nieko pries juos neturiu.
o stai pankai... mmm... nieko nera graziau uz tikra pankiska panka su tikra skiautere. ir siaip pankai - linksmi zmogeliai, su jais visada atsiras ka veikti. noreciau pati tapti panke, bet stai, apribojimai is tevu puses: "pankai blogis", "pankai - narkomanai ir girtuokliai", "paziurek kaip tie pankai atrodo", "pankai musasi ir valkiojasi pakampemis". Manau neteisingas poziuris i siuos zmones.

ir siaip, pankai - tai dar ne vien didele spalvota skiautere. i sia savoka ieina ir pasaulio supratimas.
"Pankų ideologijai rūpi individo teisė į laisvę ir mažiau apribotas gyvenimo būdas. Įprastinė pankų etika yra radikali ir atsisako susitaikymo su visuomenės normom. Pankų politiniai įsitikinimai gali būti įvairaus spektro, tačiau dažnai pankai būna apolitiški arba laikosi kairiųjų pažiūrų. (...) Dažnai pankų įsitikinimai susiję su anarchizmu, anti-autoritarizmu, anti-nacionalizmu, anti-militarizmu (pacifizmu), anti-kapitalizmu, anti-rasizmu, anti-seksizmu, anti-heteroseksizmu, ekologija, vegetarizmu, gyvūnų teisėm" - - sitai parase tikras pankas. Man tie isitikinimai labai arti sirdies.

Dar kazkur skaiciau, kad jei paauglys tampa neformalu, reiskia, kad jis reikalauja tevu demesio. As taip nemanau. As demesio gaunu per akis, taciau jis per daug mane suvarzo.
Gal tevams ir atrodo, kad tai negerai, bet manau, kad nereiketu vaiku varzyti. Visa tai isaugama. Ir as zinau, kad man taip pat praeis, taciau, dabar butu labai svarbus tevu palaikymas siuo klausimu. Deja jo nesulaukiu unsure.gif

P.S. jei kartoju kieno nors mintis, tikrai nenorejau, taciau jei taip nutiko nepykit, neskaiciau visu zinuciu.
Atsakyti