Mano ankstyvos jaunystės laikais buvo tokios kavinės kaip "Ledainė", "Vaiva", "Čiobrelis", "Senas rūsys"

. Ten rinkdavosi ir pankai, ir metalistai ir rokeriai privažiuodavo ir mes - kūrybinė bohema (poetai, dailininkai, šiaip įvairių fakultetų studentai), atvažiuodavo iš Piterio jaunimėlis. Aišku, kad kaikurie buvo ir narkomanais, bet nelabai jie demonstruodavosi.
O tėvams tai buvo nekas

, nes apie jas sklido įvairios kalbos

ir aišku nebepagrindo. Nors mūsų kompanija buvo labai šauni, be jokių "nukrypimų", bet tėvai tai kartu nebūdavo, jie nežinodavo kokie ten mes

Ir dabar faina prisiminti tuos laikus, kai gurkšjnodami karštą vynelį rašydavom eiles, politikuodavom...
Bet jei mano vaikas kadanors ( neduok Die) priklausytų kokiai dabartinei grupei, man irgi būtų neramu

Dabar jų daug, kaikurios labai keistos ir paslaptingos - kaip gotai

. Kaikuriose propaguojamas nesveikas depresavimas, kaip jie ten dabar vadinasi Emo ar kaip kitiap- rankas pjaustosi, brrrr
Dabar mano jaunystės grupės atrodo beveik angelais, bet tai, matyt, ir mano snėjimo požymis

, bet dabar kažkaip viskas kitaip. Mūsų laikais tikrai buvo "užvedantis" tikslas - Nepriklausomybė

, tad nebuvo kada depresuoti.