Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(baltagėlė @ 2009 07 31, 21:20)
Ačiū už rekomendacijas aciuks.gif O tas kitchen cleaner, tai gal orkaičių valiklis? Ar lengvai nusivalo ar vis tiek trint reikia ? g.gif

loc kitchen yra specialus valiklis virtuvei (ne orkaičių, kitas), užpurškus ir šiek tiek palaikius, nusivalo be trynimo. su loc pieneliu iškart nusivalytų.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2009 07 31, 21:12)
Parekomenduokit priemonę viryklei keraminiu paviršiumi valyti ax.gif Kaskart panaudojus keptuvę lieka toks pridegęs ratas doh.gif Ir pačią keptuvę jau nusibodo pastoviai zulint su jėga schmoll.gif CIFas man nepadeda, o kitokių nebandžiau blush2.gif , bijau viryklės paviršių sugadint unsure.gif

Soft Cleaner švelnus pienelis, vienareikšmiškai wub.gif Jo reikia nedaug, bet labai veiksmingas. Mano mylimiausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2009 07 31, 21:15)
pabandykit su kitchen cleaner'iu arba kai kas minejo kad zoom' as labai gerai yra. as siaip tai su kitchen cleaner'iu nusveciu labai puikiai  thumbup.gif

man superinis Metalo valiklis, idealiai išvalo, o anksčiau tai vaje, kaip vargdavau doh.gif
Atsakyti
svelnusis pienelis,man jis ir labai patinka, kai valiau pastikiniu langu remus labai jau pasimate kad jei isvalyti, o atrode ir taip svarus, bet kai pradejau valyt pamaciau kad buvo visdelto baisus bigsmile.gif ir palanges su juo valau tai dulkes reciau reik valyti , o kadangi namas prie gatves reikdavo kasdien valyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo questa: 31 liepos 2009 - 22:19
QUOTE(questa @ 2009 07 31, 23:18)
svelnusis pienelis,man jis ir labai patinka, kai valiau pastikiniu langu remus labai jau pasimate kad jei isvalyti, o atrode ir taip svarus, bet kai pradejau valyt pamaciau kad buvo visdelto baisus  bigsmile.gif  ir palanges su juo valau tai dulkes reciau reik valyti , o kadangi namas prie gatves reikdavo kasdien valyt  doh.gif

drinks_cheers.gif

Man dar jis patinka jau vien dėl to, kad kvepia. Kaip ir WC valiklis. Pagaliau galiu su pasimėgavimu išvalyti visą vonią, tualetą ir nepykina nuo tų siaubingų kvapų, kuriuos skleisdavo kitų firmų valikliai. O ir valo tikrai efektyviai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2009 07 31, 21:25)
Tai gal kas galėtų man pasiūlyti tą universalų LOC? Gyvenu Vilniuje, Riešėje, jei tiksliau. Paimčiau dar ir ką nors keraminiam viryklės paviršiui, jei tikrai efektyviai valo. ax.gif

parašiau jums į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 07 31, 20:52)
taip taip as ir keikdavausi kol atsveisdavau , nagai visi nusilupdavo ,daug ko esu isbandzius nieka staip neisvalydavo kaip metal valiklis arba svelnusis pienelis  thumbup.gif

QUOTE(bambyze @ 2009 07 31, 21:48)
Soft Cleaner švelnus pienelis, vienareikšmiškai  wub.gif Jo reikia nedaug, bet labai veiksmingas. Mano mylimiausias  wub.gif

QUOTE(Dangiuks @ 2009 07 31, 22:17)
man superinis Metalo valiklis, idealiai išvalo, o anksčiau tai vaje, kaip vargdavau doh.gif

mastau.gif Tai vis tik kurį iš šių dviejų įsigyt mastau.gif Ką galėčiau su vienu nuveikt ir ką su kitu? Kokios jų kainos? Šiaip tai jau džiaugiuos, kad gal būsiu atradus didelį pagalbininką assa.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2009 07 31, 21:12)
Parekomenduokit priemonę viryklei keraminiu paviršiumi valyti ax.gif Kaskart panaudojus keptuvę lieka toks pridegęs ratas doh.gif Ir pačią keptuvę jau nusibodo pastoviai zulint su jėga schmoll.gif CIFas man nepadeda, o kitokių nebandžiau blush2.gif , bijau viryklės paviršių sugadint unsure.gif

As rekomenduociau LOC pieneli, jis pakankamai efektyvus ir svelnus keraminiam pavirsiui. Be to jam dabar yra akcija 25 proc mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2009 08 01, 00:10)
mastau.gif Tai vis tik kurį iš šių dviejų įsigyt mastau.gif Ką galėčiau su vienu nuveikt ir ką su kitu? Kokios jų kainos? Šiaip tai jau džiaugiuos, kad gal būsiu atradus didelį pagalbininką assa.gif  biggrin.gif

Siulyčiau svelnu pieneli, nes tikrai nesubraizys pavirsiu. Metalo valiklis turi tokias daleles, kurios gali braizyt. Su svelniu pieneliu ir sidabrinius irankius galesit atsveiks, ir čiaupus, kriaukles, vonią, puodus šveist. Viskas blizgės, bet nebus subraižyta 4u.gif
Atsakyti
dar yra šveistukai, galima švelniai keramiką valyt, jis negadina paviršiaus, jei tik jo pačio nesugadini kokiom cjeminėm priemonėm, nes jis naudojamas be jokių priemonių, neplėšo net kojnių.
Papildyta:
QUOTE(baltagėlė @ 2009 08 01, 00:10)
mastau.gif Tai vis tik kurį iš šių dviejų įsigyt mastau.gif Ką galėčiau su vienu nuveikt ir ką su kitu? Kokios jų kainos? Šiaip tai jau džiaugiuos, kad gal būsiu atradus didelį pagalbininką assa.gif  biggrin.gif

pasiimk ir vieną ir kitą. Jiems abiems 25% nuolaida. Su metalo valikliu keptuvės dugną nusivalysi ar pan.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, visoms už pasiūlymus, jau susitariau. 4u.gif
Atsakyti
Didelis ačiū visoms patarusioms aciuks.gif Apsisprendžiau - viryklei švelnųjį pienelį, o keptuvei orkaičių valiklį įsigysiu. Bus galas juoduliams aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2009 08 01, 18:54)
Didelis ačiū visoms patarusioms aciuks.gif Apsisprendžiau - viryklei švelnųjį pienelį, o keptuvei orkaičių valiklį įsigysiu. Bus galas juoduliams aggressive.gif

Šaunuole, taisyklingai nusprendei.
Atsakyti