Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

Merginos, dabar pasakokit kaip skiedžiat indų valiklį g.gif santykis tai aišku, bet kaip atskiest, kad neputotų:visaip bandžiau pirma vandenį paskui ploviklį ir atvirkščiai, vistiek pradeda putot ir š... gaunas doh.gif nusipirkau tą spec. kamštį, bet ir nesusidoroju doh.gif
Atsakyti
MAn tai jis neputoja unsure.gif Ipilu vandeni, tada pilu koncentrata, o paskui uzsuku ir pamakaluoju, kad susimaisytu. Tik tada ir suputoja, kai pamakaluoju. Gal labai energingai pili koncentrata i vandeni? bigsmile.gif Pabandyk leciau pilti, nors as kazkaip ypatingai letai nepilu - kaip iseina, taip pilu.
Atsakyti
Man irgi neputoja. Pripilu vandens, paskui ploviklio. Bet jei norėsi dapildyt, tai jau aišku labai putoja... smile.gif
Atsakyti
nu žinokit man taip tik pirmą kartą buvo, kad neputotų bigsmile.gif greit net neišeitų pilt, nes viskas lauk su putom išbėgtų doh.gif laukiu kol nusistovi putos ir vėl dapilu, taip galėčiau puse dienos pralaukt doh.gif čia gal nuo vandens kokybės dar priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 02, 10:58)
nu žinokit man taip tik pirmą kartą buvo, kad neputotų bigsmile.gif greit net neišeitų pilt, nes viskas lauk su putom išbėgtų doh.gif laukiu kol nusistovi putos ir vėl dapilu, taip galėčiau puse dienos pralaukt doh.gif čia gal nuo vandens kokybės dar priklauso g.gif

hm, suintrigavai, jau tikrai ne vieną kartą skiedžiau, ir nei karto man neužputojo g.gif Keista g.gif Pilk indų ploviklį ne visai tiesiai, o truputį palenk, na, kaip kad alų pili į bokalą, gal tai padės g.gif Nors aš tiesiai varau ir visai ne ten super lėtai, man viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 02, 10:58)

O tu kai pili vandeni, indelis buna tuscias? Ar dapylineji i besibaigianti skiedini? Jei pili vandeni i indeli kuriame like nors truputi pries tai buvusio ploviklio, tada aisku, kad putoja.
Atsakyti
va kur šuo pakastas doh.gif ant dugno biški dar būna ploviklio ir aš tada dapilu blush2.gif gerai, daugiau prieš užsitaisant porciją ploviklio, išplausiu švariai buteliuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu va apsiprekinau vel Amwejum lotuliukas.gif
Skalbimo miltelius pries tai buvau pirkus pabandymui tik 750g, bet man jie pasiteisino, tad dabar isigijau pilna pakuote 4,5kg
Syki savo megstama palaidine apsipyliau aliejum doh.gif Pirma karta skalbdama nesisiplove. pagalvojau, kad nu va s... tie milteliai, bet pabandziau antra karta ir demes kaip nebuta thumbup.gif

Dar isigijau Satinique kasdieni plauku sampuna ir kondiciuonieriu. Tikiuosi, kad jei galva trinksiu kasdien palukau nepamesiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš kai skalbiu šiais milteliais visada įspaudžiu vieną paspaudimą LOC. Tada ir dėmės riebalų išsiplauna ir vandenį suminkština, nuo to dar geriau skalbiasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 02, 11:28)
va kur šuo pakastas doh.gif ant dugno biški dar būna ploviklio ir aš tada dapilu blush2.gif gerai, daugiau prieš užsitaisant porciją ploviklio, išplausiu švariai buteliuką mirksiukas.gif

hm, niu aš niekad neišplaunu buteliuko, ir net pilu, kai dar likę būna, niu ir neputoja g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 08 02, 12:51)
hm, niu aš niekad neišplaunu buteliuko, ir net pilu, kai dar likę būna, niu ir neputoja g.gif  blush2.gif  4u.gif

Kiek žinau, tai indų ploviklis ir neturi putoti labai jau daug, tik sukračius putoja, o plaunant indus ir man neputoja, bet jo tokia paskirtis .
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 08 02, 13:10)
Kiek žinau, tai indų ploviklis ir neturi putoti labai jau daug,  tik sukračius putoja, o plaunant indus ir man neputoja,  bet jo tokia paskirtis .

na tai va, dėl to ir stebiuosi, kodėl davijai jis taip putoja g.gif
Atsakyti