Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(Dangiuks @ 2009 08 04, 13:25)
Gal kas turite tikslią informaciją - ar galima NUTRILITE DOUBLE X maisto papildus vartoti  nestuke.gif?

Dėl vitaminų vartojimo nėštumo metu esu girdėjus daug prieštaringų nuomonių, ypač kuriem trimestre išvis vitaminus galima vartot. Bendrai apie Double X turi tik tokią informaciją: jei žmogus nėra vartojęs išvis nutrilite vitaminų, tai double x reikia pradėti nuo mažesnių dozių.
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 08 04, 13:25)
Gal kas turite tikslią informaciją - ar galima NUTRILITE DOUBLE X maisto papildus vartoti  nestuke.gif?

DOUBLE X.
Tai 300% dienos normos vitaminų. Geriama po 3 tabletes vieną kartą dienoje. DOUBLE X komplekse yra visi būtini mineralai, vitaminai ir augalinės kilmės koncentratai. Vartoti sunkiai dirbant, sportuojant, nėščioms moterims ir visiems, kam trūksta energijos ir kamuoja nuovargis. Tai atstatantis viso organizmo kompleksas: po išgyvento streso, po operacijos ir t.t.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 08 05, 08:11)
DOUBLE X.
    Tai 300% dienos normos vitaminų. Geriama po 3 tabletes vieną kartą dienoje. DOUBLE X komplekse yra visi būtini mineralai, vitaminai ir augalinės kilmės koncentratai. Vartoti sunkiai dirbant, sportuojant, nėščioms moterims ir visiems, kam trūksta energijos ir kamuoja nuovargis. Tai atstatantis viso organizmo kompleksas: po išgyvento streso, po operacijos ir t.t.

4u.gif

Aš papildysiu ax.gif Jei organizmas labai nusilpęs, galima gerti du kartus po 3 skirtingas tabletes smile.gif Jei geriamas vienas komplektas, tada rekomenduojama gerti taip: auksinė tabletė(multivitaminai) ryte po valgio, bronzinė tabletė(fitodalelės) - po pietų, sidabrinė(mineralai) - vakare. Neseniai tyriausi Folio metodu, tai folistė akcentavo, kad būtent taip reikia gerti smile.gif
P.S. aš esu 2 mėnesiai kaip operuota doh.gif DOUBLE X pradėjau gerti tik grįžus iš ligoninės ir tikrai greitai atsigavau thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau platinti amway, tik nezinau kur kreiptis, gal kas ka pasiulys, lauksiu i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatiene @ 2009 08 05, 20:07)
Sveiki, noreciau platinti amway, tik nezinau kur kreiptis, gal kas ka pasiulys, lauksiu i AZ smile.gif

parasiau 4u.gif
Atsakyti
tai jau turbūt daug kas parašė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 08 05, 09:11)
DOUBLE X.

4u.gif

Ar jūs manote, kad nėščioms moterims ir tiems, kam trūksta energijos, įvairių vitaminų normos yra tos pačios g.gif Ar žinote, kad kai kurių vitaminų perdozavimas (čia rašote kad net 3 kartus) sukelia apsigimimus g.gif Labai jau drąsiai jūs čia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gruoda: 07 rugpjūčio 2009 - 14:26
QUOTE(gruoda @ 2009 08 07, 15:25)
Ar jūs manote, kad nėščioms moterims ir tiems, kam trūksta energijos, įvairių vitaminų normos yra tos pačios  g.gif Ar žinote, kad kai kurių vitaminų perdozavimas (čia rašote kad net 3 kartus) sukelia apsigimimus  g.gif Labai jau drąsiai jūs čia    blink.gif

Todėl į Double X aš kreivai žiūriu, nes porcijos ten tikrai nenormalios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 08 08, 13:29)
Todėl į Double X aš kreivai žiūriu, nes porcijos ten tikrai nenormalios  doh.gif

Todėl Double X ir vadinama "vitaminų bomba" ir su jais reikia atsargiai, o dėl nėštumo pasikartosiu dar kartą, kad nepriklausomai kokios firmos vitaminai, labai daug prieštaringų nuomonių dėl vitaminų vartojimo nėštumo metu, visada reikia konsultuotis su savo gydytoja.
Atsakyti
Kokiu santykiu reikia skiesti stiklu valikli?
Atsakyti
Informuokite prašau kokioms prekėms dabar yra nuolaidos. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 08 08, 15:06)
Kokiu santykiu reikia skiesti stiklu valikli?

santykiu: 3:1

QUOTE(epupa @ 2009 08 08, 15:33)
Informuokite prašau kokioms prekėms dabar yra nuolaidos. Ačiū

Hymm (vyriškai kosmetika) rinkiniui: skutimosi putoms ir balzamui po skutimosi 15 % nuolaida. Dar galioja papildomos nuolaidos prekėms kurioms buvo praėjusį mėnesį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 08 rugpjūčio 2009 - 15:13