Įkraunama...
Įkraunama...

Didelis kūno plaukuotumas

QUOTE(micefee @ 2010 01 12, 20:56)
O nuo KT plaukuotumas nelabai mažėja...

Na cia vel matomai kaip kam, nes man pvz nuo KT tikrai buvo apmazeje, bet tik tam laikui, kol jas vartojau, tik nustojau vartot ir per mazdaug menesi visi plaukai vel sugrizo. Bet juk nevartosi ju nuolat doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 14 sausio 2010 - 10:54
Merginos, skaitėt http://www.alfa.lt/straipsnis/10310398 ? doh.gif Čia moteriškė drąsos laaabai nemažai turi, gal net ir pavydžiu jai.. verysad.gif Bet tokią reakciją iškęst..
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2010 01 21, 09:57)
Merginos, skaitėt http://www.alfa.lt/straipsnis/10310398doh.gif  Čia moteriškė drąsos laaabai nemažai turi, gal net ir pavydžiu jai..  verysad.gif  Bet tokią reakciją iškęst..

Šaunuolė, būtų daugiau tokių drąsių moterų, tai pasikeistų žmonių mąstymas, o tai dabar kvaili etalonai, kad moters oda turi būti vos ne šilkinė...
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 01 21, 11:55)
Šaunuolė, būtų daugiau tokių drąsių moterų, tai pasikeistų žmonių mąstymas, o tai dabar kvaili etalonai, kad moters oda turi būti vos ne šilkinė...

.. kurią turėdamos jos gimsta.. doh.gif O kai perskaitai komentarus, atrodo, kad liaudis galvoja, jog moterims plaukai tik ant galvos teauga.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 01 21, 11:55)

saunuole?? blink.gif nematau cia jokio saunumo...man tai slykstu netgi..suprasciau , kad jie butu vos maziukai , o cia matos kad tikrai ne vienos dienos plaukeliai..man pasirode kad ji nevala ir saves negerbianti..visos turi sia problema, vienos maziau kitos daugiau, taciau manau pries toki rengini tikrai reiktu skirti laiko sau ir susitvarkyti bent jau..negana kad nepasizymi graziom kuno formom tai dar ir ateina kaip vyras amzelusiom kojom..fui.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivilė @ 2010 01 23, 14:39)
saunuole?? blink.gif  nematau cia jokio saunumo...man tai slykstu netgi..suprasciau , kad jie butu vos maziukai , o cia matos kad tikrai ne vienos dienos plaukeliai..man pasirode kad ji nevala ir saves negerbianti..visos turi sia problema, vienos maziau kitos daugiau, taciau manau pries toki rengini tikrai reiktu skirti laiko sau ir susitvarkyti bent jau..negana kad nepasizymi graziom kuno formom tai dar ir ateina kaip vyras amzelusiom kojom..fui.... cool.gif

Na, kiekvienas turi savo nuomonę, turbūt neturi tokių didelių problemų, kad turėtum kiekveiną dieną tvarkytis...
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 01 23, 17:14)
Na, kiekvienas turi savo nuomonę, turbūt neturi tokių didelių problemų, kad turėtum kiekveiną dieną tvarkytis...

ta aktore tai zvaigzde..tikrai galejo susitvarkyt salone..bjauru..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 01 23, 19:52)
ta aktore tai zvaigzde..tikrai galejo susitvarkyt salone..bjauru..

O kas, kad žvaigždė? Vat nuo žvaigždžių ir prasidėjo visokie kvaili grožio etalonai... anksčiau to nebuvo ir žmonės vistiek mylėdavo vienas kitą ir nekreipdavo dėmesio tik į grožį... Ir gal baigiam tą diskusiją, nes manau ši tema sukurta ne šiam tikslui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 23 sausio 2010 - 20:30
keliu į viršų.

Joliee, jūs naudojate papainą?
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2010 05 09, 22:00)

Joliee, jūs naudojate papainą?

Man tu 4u.gif

Naudoju, tai nelabai suprantu, ar tikrai kažkiek sumažėjo, ar tik man taip rodos.. g.gif Bet naudojau tik kelis kartus, tai gal dar per anksti spręst. Parašysiu savo įspūdžius dar po kokių kelių mėn., tuomet bus aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliee @ 2010 05 13, 17:36)
Man tu  4u.gif

Naudoju, tai nelabai suprantu, ar tikrai kažkiek sumažėjo, ar tik man taip rodos..  g.gif Bet naudojau tik kelis kartus, tai gal dar per anksti spręst. Parašysiu savo įspūdžius dar po kokių kelių mėn., tuomet bus aišku  4u.gif

O naudoji visose depiliuojamose vietose( nežinau,kaip korektiškai paklaust)?
Atsakyti
QUOTE(Joliee @ 2010 01 21, 10:57)
Merginos, skaitėt http://www.alfa.lt/straipsnis/10310398doh.gif  Čia moteriškė drąsos laaabai nemažai turi, gal net ir pavydžiu jai..  verysad.gif  Bet tokią reakciją iškęst..

ne drasi o piara sau daro,kodel tada rankos nuskustos ax.gif
Atsakyti