Įkraunama...
Įkraunama...

Didelis kūno plaukuotumas

QUOTE(cosmmo @ 2009 06 07, 16:09)
va va uzpakaliuko apacioje ir mane neduoda ramybes tie plaukai.
kaip su jais tvarkaisi?
Papildyta:
jo pilingas nuo iauginejimo ir man padeda,o kremukai kazkaip nelabai....  cool.gif

depiliuoju vasku...
Atsakyti
ir aš gyvenu plauku "rojuj". Nėra jie labai tamsus(vidutinio tamsumo), bet jų labai daug daug, jie greit atauga, stiprūs. mano drabuzių spintoje nerasite nei sijonu, nei berankovių palaidinių, nei palaidinių su giliomis iškirptėmis, o bikini niekad gyvenime neturėjau. Kai paskaičiuoju tai sijoną paskutinį kartą turėjau tik vaikystėje, t.y prieš penkiolika metu.
kaupiu jėgas antram vizitui pas gydytojus, nes pirmasis buvo nesėkmingas. Tvarkausi, depiliuoju įvairiais būdais, dabar galvoju apie vaistus. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pancake: 12 birželio 2009 - 18:02
QUOTE(cosmmo @ 2009 06 04, 17:06)
sveikos forumo mamytes ir nemamytes  4u.gif
zinau kad jau buvo panasiu temu, bet gal perdaug manes neteisit kad dar viena sukuriau, paprasciausiai labai bjauriai jauciuosi ir noriu issilieti ir galbut susilaukti patarimu.
turiu dideli kompleksa-didelis kuno plaukuotumas. as su tuo tvarkausi, priziuriu save ir nuolat depiliuojuosi, bet tai tik dar blogiau  doh.gif  tie plauku augimo plotai dideja, seniau vis nusidepiliuodavau juostele ant pilvuko, ir su kiekvienu depiliavimu vis daugiau plauko pasiima ir dideja plotas, ant uzpakaliuko irgi yra ir jie tamsus, vasra ateina geda maudimuka bus detis. depiliuoju bikini ir viska aplink, bet pacio uzpakaliuko kazkaip dar nedristu, kad nebutu dar blogiau... gal ka patarsit kaip kovoti su tuo.
beje buvau pas ginekologe, man pasiule tik kontraceptikus, bet ir ju nepatare nes atreze - kad nera cia didele problema ir nereikia alinti oganizmo, o ir galvos plaukams labai pakenktu... svajoju ateityje pasitaupyti pinigu salinimui lazeriu, bet tai bus ne rytoj ir ne po menesio, kaip iki tol gyventi sad.gif

sveikute mergyte, mane labai sudomino tavo pasakojimas ir iskilo vienas klausimukas.. 4u.gif rasei,kad priziuri save,kad depiliuojies,bet tie plauku augimo plotai dideja.. doh.gif kodel taip yra? unsure.gif o neturetu eiti i geraja puse,juk kai depiliuoji,tu ta plauka ispesi,na gal ne visada su saknele pavyksta,bet.. zinoma is tos vietos isauga kitas,bet pastovus depiliavimas turetu apmazinti,nes tarkim pas mane ant koju nuo depliliavimo per pus maziau plauku.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pancake @ 2009 06 12, 19:01)
ir aš gyvenu plauku "rojuj". Nėra jie labai tamsus(vidutinio tamsumo), bet jų labai daug daug, jie greit atauga, stiprūs. mano  drabuzių spintoje nerasite nei sijonu, nei berankovių palaidinių, nei palaidinių su giliomis iškirptėmis, o bikini niekad gyvenime neturėjau. Kai paskaičiuoju tai sijoną paskutinį kartą turėjau tik vaikystėje, t.y prieš penkiolika metu.
kaupiu jėgas antram  vizitui pas gydytojus, nes pirmasis buvo nesėkmingas. Tvarkausi, depiliuoju įvairiais būdais, dabar galvoju apie vaistus. verysad.gif

ar galesi papasakoti ka sake tavo gydytoja per antraji vizita? zinoma jeigu tai nera labai asmeniska.. blush2.gif tiesa,o jeigu tu depiliuojies,tvarkaisi,tai kodel tu sijoneliu ir palaidinukiu atsisakai? 4u.gif gal vis del to verta panesioti.. mirksiukas.gif juk po visu proceduru plaukeliai buna pasalinti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simaska: 13 birželio 2009 - 13:42

ar galesi papasakoti ka sake tavo gydytoja per antraji vizita? zinoma jeigu tai nera labai asmeniska.. blush2.gif tiesa,o jeigu tu depiliuojies,tvarkaisi,tai kodel tu sijoneliu ir palaidinukiu atsisakai? 4u.gif gal vis del to verta panesioti.. mirksiukas.gif juk po visu proceduru plaukeliai buna pasalinti.. mirksiukas.gif
[/quote]
papapakosiu, bet paskaiciusi kitu merginų nuomines apie gydyma vaistais, bijau nusivilti.Na, manau tai daugiau psichologinis barjeras.Tada galvoju, o jeigu liko tu plaukeliu, žiūrinėju, nerimauju ir pan. Kai buna su vasku, tada kokias kelias dienas galiu buti rami, bet veliau pradeda "kaltis" nauji ir pššš- vėl negaliu atviriau demostruotis.O palaidiniu negaliu, nes ir rankos,nugara truputi plaukuota,negaliu su vasku pasalint lotuliukas.gif o kaip atrodytu jei nueiciau pas kosmetologę ir sakyciau: visą kūna prašom nuvaškuokit lotuliukas.gif visa atlyginimą surytų mad.gif
Atsakyti
papapakosiu, bet paskaiciusi kitu merginų nuomines apie gydyma vaistais, bijau nusivilti.Na, manau tai daugiau psichologinis barjeras.Tada galvoju, o jeigu liko tu plaukeliu, žiūrinėju, nerimauju ir pan. Kai buna su vasku, tada kokias kelias dienas galiu buti rami, bet veliau pradeda "kaltis" nauji ir pššš- vėl negaliu atviriau demostruotis.O palaidiniu negaliu, nes ir rankos,nugara truputi plaukuota,negaliu su vasku pasalint lotuliukas.gif o kaip atrodytu jei nueiciau pas kosmetologę ir sakyciau: visą kūna prašom nuvaškuokit lotuliukas.gif visa atlyginimą surytų mad.gif
[/quote]
nu va,jeigu tu neveji tos minties,kad tai ir psichologinis barjeras,tai apgauk save ir pasijusk geriau.. mirksiukas.gif juk pasalini juos tikrai kruopsciai,nes tai darai ne pirmus metus.. mirksiukas.gif rankas nuskusk,as taip darau.. thumbup.gif net ne del to,kad negaleciau su tais plaukiukais vaikscioti,bet paprasciausiai,jog man taip graziau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simaska: 14 birželio 2009 - 14:29
[quote=simaska,2009 06 13, 15:40]
sveikute mergyte, mane labai sudomino tavo pasakojimas ir iskilo vienas klausimukas.. 4u.gif rasei,kad priziuri save,kad depiliuojies,bet tie plauku augimo plotai dideja.. doh.gif kodel taip yra? unsure.gif o neturetu eiti i geraja puse,juk kai depiliuoji,tu ta plauka ispesi,na gal ne visada su saknele pavyksta,bet.. zinoma is tos vietos isauga kitas,bet pastovus depiliavimas turetu apmazinti,nes tarkim pas mane ant koju nuo depliliavimo per pus maziau plauku.. ax.gif

ant koju tai ir pas mane dabar ju maziau kai su depiliatoriumi raunu, bet man vistiek nepatinka rezultatas, ne 100% man depiliatorius viska israuna, o dabar ypac kaip vasara labai sunku tuos plaukelius pasiauginti.
o kad plotai dideja , o ne mazeja nuo depiliacijos, tai pvz pilvas, kaskart depiliuojant buna kad netycia pasiima ir keli salia esantys plaukuciai neryskus tokie, o paskui jau jie atauga ryskus juodi ir taip vis dideja tas plotas.
arba kad ir su slaunim, depiliuoji ta vieta salia uzpakalio ta apacia azpakaliuko ir vis pasiima tu plaukeliu daugiau, ir ziuriu kad kuo toliau vis reikia i virsu kilti ir daugiau depiliuoti.
na nezinau ar supratai ar ne ka cia as sumaliau, bet nezinau kaip kitaip paaiskinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cosmmo: 14 birželio 2009 - 15:28
bet juk tie plaukeliai,kuriu nepasiseka israuti buna labai maziukai ir beveik nepastebimi,o juk niekas nekis nosies prie tu tavo kojyciu ir netyrines.. mirksiukas.gif gal i viska turetum ziureti truputy atlaidziau.. 4u.gif
tiesa,del pilvuko..o tai kur tu depiliuoji,kad kaskart netycia pasiima ir salia esantys? tai tu ne visa ji svarini?
p.s. neskauda? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simaska: 15 birželio 2009 - 11:45
QUOTE(simaska @ 2009 06 15, 13:44)
bet juk tie plaukeliai,kuriu nepasiseka israuti buna labai maziukai ir beveik nepastebimi,o juk niekas nekis nosies prie tu tavo kojyciu ir netyrines..  mirksiukas.gif  gal i viska turetum ziureti truputy atlaidziau..  4u.gif
tiesa,del pilvuko..o tai kur tu depiliuoji,kad kaskart netycia pasiima ir salia esantys? tai tu ne visa ji svarini?
p.s. neskauda?  blink.gif

nevisa, ta juostele zemiau bambos,ji plonyte tokia, bet jau storeja doh.gif
na tie plaukeliai nepastebimi, del to nieko, bet kojos nevisiskai svelnios buna ir duria ..
Atsakyti
turiu ir as sia beda doh.gif irgi visais imanomais budais naikinu tuos plaukelius ir nuo koju ir nuo ranku ir nuo bikini [tik nezinau kur tas bikini prasideda ir kur baigiasi nes viskas susilieja i visuma lotuliukas.gif ] irgi laukiu stebuklo,kad gal kada nors ,kas nors isras koki stebukla ir bent jau mano dukrytei nereikes taip kankintis nes jos be abejo laukia tas pats doh.gif ir dar ,kad nors nusidepiliavus ta oda butu grazi tai ne su visokiais plauku iaugimais, sasiukais ,spuogiukais ir t.t. o apie bikini zona tai nera net ko kalbeti, nuo paauglystes maudymukai tik su sortukais verysad.gif
Atsakyti
[quote=ausrikeb,2009 06 15, 13:04]
turiu ir as sia beda doh.gif irgi visais imanomais budais naikinu tuos plaukelius ir nuo koju ir nuo ranku ir nuo bikini [tik nezinau kur tas bikini prasideda ir kur baigiasi nes viskas susilieja i visuma lotuliukas.gif ] irgi laukiu stebuklo,kad gal kada nors ,kas nors isras koki stebukla ir bent jau mano dukrytei nereikes taip kankintis nes jos be abejo laukia tas pats doh.gif ir dar ,kad nors nusidepiliavus ta oda butu grazi tai ne su visokiais plauku iaugimais, sasiukais ,spuogiukais ir t.t. o apie bikini zona tai nera net ko kalbeti, nuo paauglystes maudymukai tik su sortukais verysad.gif
žmonės sukuria dirbtines akis ir širdis, keliauja po kosmosą, o plaukelių neikas nepažaboja lotuliukas.gif
Atsakyti
tai va kad nepazaboja tu plaukeliu, galetu jiems daugiau demesio mokslininkai skirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cosmmo @ 2009 06 15, 12:51)
nevisa, ta juostele zemiau bambos,ji plonyte tokia, bet jau storeja  doh.gif
na tie plaukeliai  nepastebimi, del to nieko, bet kojos nevisiskai svelnios buna ir duria ..

na ji nepastores per visa pilvuka, tada neapsimoketu visai depiliuoti.. mirksiukas:
o del kojyciu,tai tu maziau suk galvele,pas mane irgi nebuna svelnios taip kaip nuskustos slaunytes (ju nedepiliuoju,skauda blush2.gif ), tad buk grazi ir nesiok sijonukus.. bigsmile.gif
Atsakyti