QUOTE(mylimuke @ 2009 06 05, 11:47)
Geriau nerizikuokit vaiko gyvybe ir nesodinkit į priekį.
Pasiteiraukit vaistinėje vaistukų specialiai šiam reikalui, žinau, kad yra, tik dabar nepamenu, kaip vadinasi. Jei prisiminsiu, parašysiu. Dar padeda mėtų arbata. Jeigu įmanoma, į kelionę ruoškitės tada, kai vaikui laikas miegoti pietų. Neleiskit žiūrėti pro šonin langą, nes lekiantys vaizdai dar labiau pykina. Žiūrėkite tiesiai. Jeigu pradeda pykint, reikia šiek tiek pasilenkt į priekį. Duokit kokį gaivų mėtinį ledinuką.
Mane visą gyvenimą pykino, MB irgi, dukrai irgi tas pats. Kartais užtenka nuvažiuot vos 20km ir jau bloga, vemia.
Aciu uz patarimus.kaip suprantu cia gali buti ir ilgam

O del vaistuku skaiciau kad jie kenkia smegenu pilkajai masei

ir seip as nelabai noreciau tokiam zirniukui duoti vaistuku.

nors sirdis plysta ziurint kaip jam negera
na del to priekio tai man ir baisoka iki parduotuves vaziavom.na lyg ir nieko bet ten visai netoli.Toliau kur reiketu nesodinciau.
metu arbatyte gerai bet nuo vemimo visgi neapsaugo
Papildyta:
QUOTE(Elizabeht @ 2009 06 05, 12:19)
Sveiki
Sia problema turejo mano 2 vaikai. Dukra isaugo, bet dar vis negali pakesti masinos kvapo

Su dukra , kai jai buvo 2m ruosiames keliauti, tai gydytoja pasake, kad nera jokiu vaistu (Vokietijoje), o yra tokios apyrankes, kurios stimuliuoja tam tikrus taskus. Ar padejo? Net nezinau, gal tai priklauso nuo isitikinimo

O siaip siulo kelioneje nieko nevalgyti, isskyrus surias lazdeles. Karta isbandeme -nebuvo bloga, bet neaisku ar nuo tu lazdeliu
O su tom apyrankem visai idomei .nebuvau girdejusi.cia reikia ju ieskoti vaistinese.?nors niekad nepastebedavau tokio daikciuko.
Aciu