Įkraunama...
Įkraunama...

Pykina važiuojant mašina

Labas
Man paciai bloga dar iki siol. Bet jau nebevemiu kaip vaikysteje doh.gif , tik siaubingai isikausta galva, kai tenka ilgiau vaziuoti.
O mano sunui tai irgi darosi bloga vaziuojant doh.gif Iki kokiu 2metu viskas buvo gerai, o po to ir prasidejo verysad.gif Kuo siltesnis metu laikas tuo blogiau.
Mus gelbeja tokios priemones:
1. pasirenkam keliones laika - pietu miego metas( jei labai karsta ir sauleta diena - netinka), ankstus rytas ( kai dar nekarsta), velus vakaras( kuo tamsesnis paros metas, tuo maziau pykina, net nezinau kodel)
2. renkames marsruta (jei imanoma) kad butu kuo maziau vingiu ir kalneliu
3. pries pat kelione nevalgom, jei norim, tai geriam tik gryna vandeni
4. priekineje sedyneje tikrai maziau pykina, bet jei sviecia is priekio saule irgi netinka

Mazdaug tiek. Apyrankes nei man , nei sunui nepadeda. Vaistai "motion sikness" (kazkas panasaus) man siek tiek padeda, tik jautiesi kaip apsvaiges. O mazam vaikui ju neduodu.
Kantrybes, zinau kad sunku
Atsakyti
QUOTE(koalyte @ 2009 06 06, 17:48)
Labas
Man paciai bloga dar iki siol. Bet jau nebevemiu kaip vaikysteje  doh.gif , tik siaubingai isikausta galva, kai tenka ilgiau vaziuoti.
O mano sunui tai irgi darosi bloga vaziuojant  doh.gif Iki kokiu 2metu viskas buvo gerai, o po to ir prasidejo  verysad.gif  Kuo siltesnis metu laikas tuo blogiau.
Mus gelbeja tokios priemones:
1. pasirenkam keliones laika - pietu miego metas( jei labai karsta ir sauleta diena - netinka), ankstus rytas ( kai dar nekarsta), velus vakaras( kuo tamsesnis paros metas, tuo maziau pykina, net nezinau kodel)
2. renkames marsruta (jei imanoma) kad butu kuo maziau vingiu ir kalneliu
3. pries pat kelione nevalgom, jei norim, tai geriam tik gryna vandeni
4. priekineje sedyneje tikrai maziau pykina, bet jei sviecia is priekio saule irgi netinka

Mazdaug tiek. Apyrankes nei man , nei sunui nepadeda. Vaistai "motion sikness" (kazkas panasaus) man siek tiek padeda, tik jautiesi kaip apsvaiges. O mazam vaikui ju neduodu.
Kantrybes, zinau kad sunku

Aciukas uz patarimus 4u.gif viska panasei ir stenguosi daryti.nusipirkom apyrankes na jos labai isgirtos g.gif tik ten parasyta tinka vaikams nuo 3 metuku.o mums tik 2 verysad.gif nors kita savaitgali zadam vazuoti i Vilniu is Klaipedos ziuresim kaip bus.Pietu miegas masinoje vienintelis issigelbejimas tik kad labai trumpai miega.gal ir mieganciam jam nekas g.gif
Dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva 777 @ 2009 06 05, 14:44)
O su tom apyrankem visai idomei .nebuvau girdejusi.cia reikia ju ieskoti vaistinese.?nors niekad nepastebedavau tokio daikciuko.
Aciu mirksiukas.gif

Na as pirkau vaistineje, deje gyvenu ne Lt verysad.gif Bet pabandyk paklausti gal ju ir Lt yra
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2009 06 08, 01:54)
Na as pirkau vaistineje, deje gyvenu ne Lt  verysad.gif  Bet pabandyk paklausti gal ju ir Lt yra

Yra mirksiukas.gif jau turim mirksiukas.gif Eurovaistineje is didziulio stendo buvo likusios tik 4 biggrin.gif Sako jas atsilus orams labai perka.Nepigios 60lt bet jei pades kaip bus liux thumbup.gif Pabandysim g.gif
Atsakyti
QUOTE(agniete18 @ 2009 06 04, 13:33)
O jus pabandykit savo vaikeli pasodinti priekyje ,aisku i masinine sedyne,nes jai taip paprastai tai galima tada ir baudu turet,bet kaip sakiau i masinine kedute mirksiukas.gif
nes ne mano mergaite pykina o pacia mane,tai as negaliu sedeti galia,turiu butinai sedet priekyja,nezinau kodel taip ,bet man padeda ir tada nepykina smile.gif

Mes ir gi butent taip padarem. Perdejom kedute i prieki ir pykinimai praejo. Pykinimas musu maziui prasidejo, kai jis buvo 1.6 metuku, o iki to laiko nieko. Tai ir as pirma kart nelabai supratau, pagalvojau , kad skrandukas. Bet kai tai pradejo kartotis, supratom, kad maziukas negali sedet gale. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, ir as turejau sita beda vaikysteje.
Vienintelis issigelbejimas-miegas, na dar kuriam laikui ziurejimas i kelia, na bet dvi meciui nelabai paskysi kur ziureti, jei tik demesys nukrypsta pro sonini langa, ar jei mama duoda kokia knygele, viskas - be maiselio niekaip. Dar svarbiausia kad nebutu masinoje pasliniu kvapu, astriu kvepalu ir pan.
Jei vyksat i tolima kelione, tai ir nusiteikit daznai stoti pakelese.
Manes nepykindavo traukinyje, nes jame erdvu ir galima budavo pabegioti.
Atsakyti
QUOTE(Eva 777 @ 2009 06 04, 15:07)
Viskas mum prasidejo pries 3men.visada vaziuodavom jokiu bedu nekilo ,o dabar negalim is vietos pajudeti nei masina ,nei traukiniu,nei autobusu ar marsrutiniu.Maziukas visas perbala,suglemba ispila ji saltas prakaitas ir tada jau pykina.....gaila maziuko nebezinau kaip jam ir padeti.viska darau ir masinoje vesu ir neprisivalges vaziuoja ir i kelia ziuri. g.gif Bet niekas nepadeda doh.gif
Ar tai laikina ?ar dabar turesime kankintis  verysad.gif

mano dukrytei irgi buvo užėję pykinimai važiuojant mašina..
mums labai padėjo tos apyrankės.. nežinau,ar jas galima tik nuo trijų metukų,bet mes naudojom nuo dviejų... dabar jau retokai dedu,nes lyg ir praėjo mums tie pykinimai,bet su savim visada vežiojamės... mirksiukas.gif
linkiu,kad ir jums jos padėtų... 4u.gif
tarp kitko vieną kart ir pati jas panaudojau,nes lėktuvu skrendant labai supykino mane pačią.. tai po keleto minučių užsidėjus apyrankes nuėmė viską.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Doro @ 2009 06 17, 00:18)
Sveiki, ir as turejau sita beda vaikysteje.
Vienintelis issigelbejimas-miegas, na dar kuriam laikui ziurejimas i kelia, na bet dvi meciui nelabai paskysi kur ziureti, jei tik demesys nukrypsta pro sonini langa, ar jei mama duoda kokia knygele, viskas - be maiselio niekaip. Dar svarbiausia kad nebutu masinoje pasliniu kvapu, astriu kvepalu ir pan.
Jei vyksat i tolima kelione, tai ir nusiteikit daznai stoti pakelese.
Manes nepykindavo traukinyje, nes jame erdvu ir galima budavo pabegioti.

Labai aciu uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nika25 @ 2009 06 21, 19:29)
mano dukrytei irgi buvo užėję pykinimai važiuojant mašina..
mums labai padėjo tos apyrankės.. nežinau,ar jas galima tik nuo trijų metukų,bet mes naudojom nuo dviejų... dabar jau retokai dedu,nes lyg ir praėjo mums tie pykinimai,bet su savim visada vežiojamės...  mirksiukas.gif 
linkiu,kad ir jums jos padėtų...  4u.gif
tarp kitko vieną kart ir pati jas panaudojau,nes lėktuvu skrendant labai supykino mane pačią.. tai po keleto minučių užsidėjus apyrankes nuėmė viską..  thumbup.gif

Na nezinau kas mum padejo ar miegas keliones metu ar visgi suveike stebuklingos apyrankes bet 300km vaziavom be pykinimo good.gif

Visoms dar karta labai didelis ACIŪ už patarimus.
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Geras su tom apyrankem ko dabar nera, kad taip seniau tai nebutu reikeja taip kankintis ir stoti keturis kartus 100km
Atsakyti
Na ir mes turim šią problemą. Nuo gimimo iki 6-7 men nuolat žiauriai atpilinėdavo. Kai nustojo atpilinėt,galvojau ačiū dievui,kančios baigės. Bet nuo metukų pradėjo pykinti ir vemt mašinoj.Tiesiog pasiimam nesaldžios arbatos ir didelį rankšluostį.Nieko nepakeisi.O kas,jei apyrankę dėčiau 1,5m vaikui?Patarkit prašau.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 06 23, 21:11)
Na ir mes turim šią problemą. Nuo gimimo iki 6-7 men nuolat žiauriai atpilinėdavo. Kai nustojo atpilinėt,galvojau ačiū dievui,kančios baigės. Bet nuo metukų pradėjo pykinti ir vemt mašinoj.Tiesiog pasiimam nesaldžios arbatos ir didelį rankšluostį.Nieko nepakeisi.O kas,jei apyrankę dėčiau 1,5m vaikui?Patarkit prašau.

Salutinio poveikio nera jokio taip raso lapelyje.manau pabandyti vertetu na jei ne dabar tai veliau.jei uzdejus vaikas nejaucia diskoforto nenori jos nusiimti jam nespaudzia ir rankyte namelinuoja sakyciau viskas gerai.
g.gif
Atsakyti
Šalutinio poveikio jei nėra,tai labai gerai. Tik sakau,jei skirta nuo 3m,tai 1,5 metų vaikui gali but didelė. Ar ji ten mažinasi? Pirkti nesu mačius. Reiks pasidomėt,nes nusimato skrydis lėktuvu.
Atsakyti