Įkraunama...
Įkraunama...

Pykina važiuojant mašina

QUOTE(tute28 @ 2009 06 24, 13:57)
Šalutinio poveikio jei nėra,tai labai gerai. Tik sakau,jei skirta nuo 3m,tai 1,5 metų vaikui gali but didelė. Ar ji ten mažinasi? Pirkti nesu mačius. Reiks pasidomėt,nes nusimato skrydis lėktuvu.

ne jos nesusimazina bet neturetu buti didele nes mes smulkucei ir mum tinka.yra eurovaistinese

http://www.bepykinimo.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva 777: 25 birželio 2009 - 11:17
Apkeliavom beveik visa Lietuvele ir masina ir laivu plaukem.
APYRANKES labai pagelbejo,problema nedingo bet per visas keliones buvom sustoja tik du kartus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva 777 @ 2009 06 04, 19:07)
Sveikos mamytes ,labai noreciau kad pasidalintumete savo patirtimi apie sia problema (vestibiuliarino aparato sutrikima).
Viskas mum prasidejo pries 3men.visada vaziuodavom jokiu bedu nekilo ,o dabar negalim is vietos pajudeti nei masina ,nei traukiniu,nei autobusu ar marsrutiniu.Maziukas visas perbala,suglemba ispila ji saltas prakaitas ir tada jau pykina.....gaila maziuko nebezinau kaip jam ir padeti.viska darau ir masinoje vesu ir neprisivalges vaziuoja ir i kelia ziuri. g.gif Bet niekas nepadeda doh.gif
Ar tai laikina ?ar dabar turesime kankintis  verysad.gif
Pasidalinkite savo patirtimi kaip istverti tumpas ir ilgas keliones.Visoms labai dekoju isanksto 4u.gif

Labas,

taip buvo mano dickiui..... jis jau kuri laika vazinejo savo keduteje gale ir viskas buvo gerai......kaigime brolis, as su broliu aisku atsiradau gale, o Gytis persikrauste su savo kedute i prieki.... po gero pusmecio abu sukisom i gala ir prasidejo Gycio vemimai......taip buvo gerus 3-4 men..... tada issiaiskinau, kad turi vaziuoti pavalges, masinoj turi buti gryno oro ...... ir turet metiniu saldainiu..... kol kas viskas praejo..... kuris laikas jau ramu........... manau pykino del to, kad persikrauste i gala... o vaziavimas prieky ir gale skiriasi ax.gif
Atsakyti
giminaitei buvo tokia situacija: per ilgai iki vrs metuku veziojo vaika nugara i vaziuojamaja dali ir abai pykino ja,veme, kai persodino i gala ir veiduku i vaziuojamaja dali dingo bedos blink.gif
Atsakyti
Mano viena sunu pykina vaziuojant nuo pat ko gero kudikystes iki pat siol.O jam dabar 12 metu jau.Kai priekyje sedi,pykina ,bet nevemia,o gale visada vemia.Ar butu maziau valges,ar daugiau.Kai nevalges yra visai blogai,nes neina pravemti.Vaistu nesinori kisti kiekviena karta,nes daug vazinejames.Tai turim maisiuku,taip ir vazinejames. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kai ruošėmės kelionei lėktuvu vaistininkė pasiūlė Vertigoheel homeopatinių tabletyčių. Galbūt verta pabandyti, jeigu jau labai prastai.
Atsakyti
QUOTE(agniete18 @ 2009 06 04, 16:33)
O jus pabandykit savo vaikeli pasodinti priekyje ,aisku i masinine sedyne,nes jai taip paprastai tai galima tada ir baudu turet,bet kaip sakiau i masinine kedute mirksiukas.gif
nes ne mano mergaite pykina o pacia mane,tai as negaliu sedeti galia,turiu butinai sedet priekyja,nezinau kodel taip ,bet man padeda ir tada nepykina smile.gif

mano mergaite irgi ziauriai pykina,dabar kai vaziuojam tai visada sodinam i prieki,biski geriau nei gale sedint,bet vistiek apsivemia.israse daktare vaistu,bet vistiek toliau vaziuojant apsivemia. verysad.gif ,visokius varijantus bandom,bet rezultato jokio.o ta apyranke sudomino,nebuvau girdejusi net g.gif
Atsakyti
Pas mus su amzium praejo 4u.gif gaila kad nebuvo tada apirankiu
Atsakyti
Mes mašina keliaujam labai daug ir nemažais atstumais. Iki 1,9 metukų vyresnėlės nepykindavo, lengvai ištverdavo ilgas keliones. Bet jau beveik metai, kaip keliones automobiliu lydi vėmimai.

Mes šią problemą sprendžiam su gydytojos homeopatės pagalba. Prieš kiekvieną kelionę susitinkam su ja, ji apžiūri mūsų dukrytę ir kelionei duoda homeopatinių žirniukų. Pradedu dukružei juos duoti likus valandai iki kelionės. Pradžioj duodu kas 15 minučių, po to ilginu. Jei pradeda pykinti, tai duodu žirniukus kas 5 minutes. Ir paskutinių kelionių metu vėmimo išvengėm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2009 10 12, 02:22)
Mes mašina keliaujam labai daug ir nemažais atstumais. Iki 1,9 metukų vyresnėlės nepykindavo, lengvai ištverdavo ilgas keliones. Bet jau beveik metai, kaip keliones automobiliu lydi vėmimai.

Mes šią problemą sprendžiam su gydytojos homeopatės pagalba. Prieš kiekvieną kelionę susitinkam su ja, ji apžiūri mūsų dukrytę ir kelionei duoda homeopatinių žirniukų. Pradedu dukružei juos duoti likus valandai iki kelionės. Pradžioj duodu kas 15 minučių, po to ilginu. Jei pradeda pykinti, tai duodu žirniukus kas 5 minutes. Ir paskutinių kelionių metu vėmimo išvengėm  thumbup.gif

Kas per žirniukai? Kur jų gauti?
Atsakyti
QUOTE(inciukass @ 2009 10 06, 16:39)
mano mergaite irgi ziauriai pykina,dabar kai vaziuojam tai visada sodinam i prieki,biski geriau nei gale sedint,bet vistiek apsivemia.israse daktare vaistu,bet vistiek toliau vaziuojant apsivemia. verysad.gif ,visokius varijantus bandom,bet rezultato jokio.o ta apyranke sudomino,nebuvau girdejusi net g.gif

Kaip jau minejau apyranke super vasara buvo o dabar ir su apyranke nekas. doh.gif vasara labai daznai vazuodavom o paskui padarem gal kokio menesio pertrauka visai su masina niekur nevaziavom tai vel viskas is pradziu doh.gif ir apyrankes nebepadeda.anksciau dar kazkaip ir supomes o dabar ir ant supyniu nebegalim suptis. doh.gif
manau kad reikia bandyti kazdien neilgas distancijas vazineti ,bent jau suptis ant supyniu kad vel iprastu.Gal tokios treniruotes isgydis ta pykinima. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 05, 11:47)
Geriau nerizikuokit vaiko gyvybe ir nesodinkit į priekį.
Pasiteiraukit vaistinėje vaistukų specialiai šiam reikalui, žinau, kad yra, tik dabar nepamenu, kaip vadinasi. Jei prisiminsiu, parašysiu. Dar padeda mėtų arbata. Jeigu įmanoma, į kelionę ruoškitės tada, kai vaikui laikas miegoti pietų. Neleiskit žiūrėti pro šonin langą, nes lekiantys vaizdai dar labiau pykina. Žiūrėkite tiesiai. Jeigu pradeda pykint, reikia šiek tiek pasilenkt į priekį. Duokit kokį gaivų mėtinį ledinuką.
Mane visą gyvenimą pykino, MB irgi, dukrai irgi tas pats. Kartais užtenka nuvažiuot vos 20km ir jau bloga, vemia.

Kokia rizika sodinti priekyje...juk ir kedutes sukurtos tam, beto ir priekyje segti jas galima... doh.gif maniske irgi pykina kartais, ypac ryte kai vaziuojam i darziuka, tai visada priekyje kedute jai paruosta ir viskas ok.
Atsakyti