Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(Gaurė @ 2009 06 10, 14:42)
Ir man ji labai  wub.gif  Čia kažkokia Beallara greičiausiai. Aš ją gavau prie pirkinių - pas Oliviją didelį užsakymą dariau, tai šitą pridėjo dovanų.

Sveikos merginos 4u.gif

Norejau paklausti,jeigu galima ax.gif ,pas kokia Olivija pirkote gelytes?Ir as tokiu noreciau 4u.gif
Papildyta:
Ir as noreciau ideti savo grozi wub.gif
user posted image
Atsakyti
Kiba su pienu laistot, kad tiek žiedų? g.gif Aš rimtai, ką tik sužinojau, kad reikia palaistyt skiestu pienu , skatina žydėjimą, tipo? gal kas žino daugiau? Ar čia bobučių pletkai? 4u.gif (kažkoks absurdas)
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 06 10, 20:26)
Kiba su pienu laistot, kad tiek žiedų? g.gif Aš rimtai, ką tik sužinojau, kad reikia palaistyt skiestu pienu , skatina žydėjimą, tipo? gal kas žino daugiau? Ar čia bobučių pletkai? 4u.gif (kažkoks absurdas)

blink.gif g.gif vandą aluje markyt,kitas pienu laistyt-vadinas perku bravorą ir karvę blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,O jei rimtai-gal kas taip darot???kaip pienas ir orchės suderinama g.gif blink.gif

Žiedų tai nepagailėta wub.gif čia pirkta taip žydinti ar pačios pražydinta??? g.gif
Atsakyti
Renata M jau žiedelių tai kaip iš pasakos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2009 06 10, 19:23)
Papildyta:
Ir as noreciau ideti savo grozi  wub.gif

oho kiek žiedų smile.gif super
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2009 06 10, 19:23)
Sveikos merginos  4u.gif

Norejau paklausti,jeigu galima  ax.gif ,pas kokia Olivija pirkote gelytes?Ir as tokiu noreciau  4u.gif
Papildyta:
Ir as noreciau ideti savo grozi  wub.gif

Gražus grožis. wub.gif
http://www.supermama...?...2457&st=108 Va čia Oli_vija. Karts nuo karto ką nors pasiūlo smile.gif
Atsakyti
atejau pasirodyti laukiau ziedeliu du metus auginu nuo mazutelio
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 06 10, 21:27)
atejau pasirodyti

o lia lia swoon.gif karsta.gif bis.gif gal plačiau pakomentuokit g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nu jau geliu grozis doh.gif blink.gif blink.gif blink.gif ir dar tokiu nekazdieniniu thumbup.gif super mergaites,labai graziu geliuku isigijote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 06 10, 20:27)
atejau pasirodyti laukiau ziedeliu du metus auginu nuo mazutelio

Oi koks harveanum'as gražuolis wub.gif Ar iš Roellke pirkai? Mano kažkaip užsikonservavęs stovi jau antri metai schmoll.gif

Atsakyti
Eikit sau mergaites kokiu groziu pridejot blink.gif doh.gif As apakus blink.gif

Siandien aplankiau Aleksoto geliu baze "Karmelita", didelis geliu uzvezimas mirksiukas.gif Labai graziu ir idomiu Katleju buvo po 24 Lt, ir falenopsiu gausybe, tarp keleta nematytu neregetu groziu bigsmile.gif Nu labai labai graziu ir idomiu mirksiukas.gif ale susilaikiau ir nieko nepirkau, tai Katleja viena grazuole dovanu prigriebiau, bet sau atsilaikiau ir nieko neemiau, sakiau krizes metu seimos orchem nepamaitinsi lotuliukas.gif

Mikuotuke, isvaziuoju i Palanga tai negalesiu prisideti prie jusu susitikimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 06 10, 22:38)
Siandien aplankiau Aleksoto geliu baze "Karmelita", didelis geliu uzvezimas mirksiukas.gif Labai graziu ir idomiu Katleju buvo po 24 Lt,

Ir dar tokia kaina blink.gif nusišausiu doh.gif ir reikėjo gi čia man gryžt žvilgtelt naujienų doh.gif verysad.gif
gal foto galima,bent vaizdu pasigrožėt????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 10 birželio 2009 - 20:47