koki vaikiuką...
Gal kas turi oncidium, tokie žiedeliai, geltoni drugeliai...
koki vaikiuką...
koki vaikiuką...
QUOTE(Hottea @ 2009 06 18, 11:12)
Šilinge, o cia pacios prazydinta?
Kada i mano kiema ateis svente - nei viena "bulvine" nesiteikia ziedstiebio auginti 
Mano naminis žydėjimas
Fonda, truksta net zodziu
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 17, 23:38)
Sandrita
Gaurė
sveikos žemietės
,o kodėl aš marijampolėj neradau tokių??
būtent sausį -vasarį maksimas patikrindavau

Labas labas
Jos buvo is pradziu brangokos ir ganetinai nedideles-tai pagailejau pinigu
QUOTE(Gaurė @ 2009 06 17, 23:45)
Labas labas
Nežinau kodėl neradai. Ilgokai ten jos buvo. Tiesą sakant beveik visas aš ir nupirkau
Pirmiausia du vazonus (po du vazonėlius) brangiai, o paskui kasdien tikrinau, kol sulaukiau nukainavimo ir dar tris pirkau - visas drauges aprūpinau 
Nežinau kodėl neradai. Ilgokai ten jos buvo. Tiesą sakant beveik visas aš ir nupirkau va va kas islave lentynas
QUOTE(Fonda @ 2009 06 17, 23:18)
Einu pramintais takais...
Beveik visas savo gėlytes vėl sukėliau ant pietinės palangės. Į tiesioginius spindulius.
Nes man pasirodė, kad ant vakarinės palangės neužtenka saulutės. Dabar žydi 22, o 16 augina tai vaikiukus, tai lapelius, tai pumpurėlius... Dabar jau visos pasodintos tik į kompostą, iš kurio kai koks Kalifornijos sliekutis iškrenta pro vazono apačią į vandenį...
Tikriausiai gerti užsinori...
Tai va taip augdama viena PH jau 22 žiedukus pražydino dabar...
O nakčiai tai tokią vieną įdedu "kaukę"...
Jolla42
Katinas juodas egzotas ant Rasų MANO 
Jolla42
Super
o gelytes visad laikot atsuke ziedeliais i kambari (tas kur ant palangiu), ar tik kai vyksta fotosesija?
QUOTE(agnir @ 2009 06 18, 11:34)
Super
botalikos sodas
o gelytes visad laikot atsuke ziedeliais i kambari (tas kur ant palangiu), ar tik kai vyksta fotosesija?
Klausiu nes 1 pilnai zydincia buvau apsukus kelioms dienoms ir nezinau sutapimas cia ar kaip, visi ziedai per pora dienu nuvyto 
asmeniskai as visada laikau atsukusi visa grozi i kambari,kad butu kuo pasidziaugti
na bet nuo to, jog laikai atsukusi i kambari ar i langa tikrai ziedai nevysta
QUOTE(axara @ 2009 06 18, 12:45)
asmeniskai as visada laikau atsukusi visa grozi i kambari,kad butu kuo pasidziaugti
girdejau drauges megsta laikyti atsukusios i langus, atseit tegul kaimynai pavydi
Sutinku, man irgi graziau atsukus i kambari ziedelius, o kaimynai ir taip prisigalvos ko pavydeti
Tik pagalvojau gal ziedams nepatiko, nes anksciau sia gelyte laikiau ilga laika atsukus i langa, o dabar apsukau i kambario puse
Kai kuriu rusiu geles nemegsta kai jas kraunancias ziedus arba zydincias sukioja ir numeta ziedelius, tai pamasciau gal ir sios nemegsta
QUOTE(Šilingė @ 2009 06 18, 12:24)
Mano naminis žydėjimas
Auginu nuo 2006 m. pavasario, gavau žydinčią 4 žiedeliais. Pernai užpernai nežydėjo
Šiemet sukrovė 29 pumpurus, du nulaužiau
, keturi dar neišsiskleidę 
Tada is viso dziugu
Šilinge, nuostabi Wilsonara. Kaupesi, kaupesi gelyte kelis metelius ir nusprende, kad geriau vienu kartu daug ziedu padovanoti negu kiekvienais metais po keleta ziedeliu
Sveikos
labai grazios gelytes pas visas
neseniai gavau info,vilniaus ermitaze yra miltoniopsiu ir kambriju graziu po 20 lt ir faliku po 17 lt
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.