Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(Tina* @ 2009 06 16, 14:46)
Skm, dar noriu paklausti ar mano naujasis phalaenopsis labai reiklus dregmei? As persodinau ji i erkstra, atrinkusi smulkesnes zieveles ir vulkanine uoliena, nes tas poralonas mano manymu, del transportavimo, kad dregniau butu, buvo idetas.

na taip, jis mėgsta šilumą bei drėgmę, nereikia laukti kol labai pradžius, negailėk vandenuko. Laikyk kur mažai šviesos! žiemos pabaigoj, pavasarį laukiam žiedų. Jį galima buvo ir į smulkesnį substratą sodint, būtų lengviau su laistymu, bet dabar neužsimiršk ir nepamiršk palaistyt, kad būtų nuolat drėgnas.
Atsakyti
mikuotuke -su torto diena tave 4u.gif
Vienas,bet grazus ziedelis tau 4u.gif mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2009 06 16, 14:56)
na taip, jis mėgsta šilumą bei drėgmę, nereikia laukti kol labai pradžius, negailėk vandenuko. Laikyk kur mažai šviesos! žiemos pabaigoj, pavasarį laukiam žiedų. Jį galima buvo ir į smulkesnį substratą sodint, būtų lengviau su laistymu, bet dabar neužsimiršk ir nepamiršk palaistyt, kad būtų nuolat drėgnas.

Jei matysiu, kad vargsta. Perkelsiu i ta kokosini smulku.

Papildyta:
Tiesa, o ka reiskia "kuo maziau sviesos"? ant siaures vakaru palanges dabar jis.
Atsakyti
gerai ax.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 06 16, 15:06)
Jei matysiu, kad vargsta. Perkelsiu i ta kokosini smulku.

Papildyta:
Tiesa, o ka reiskia "kuo maziau sviesos"? ant siaures vakaru palanges dabar jis.

Atsakyti
tai ramu, jei gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 06 16, 12:08)
o cia noreciau paklausti kas lenda? i sakni man nelabai panasu  g.gif
user posted image
user posted image

na kaip kam atrodo kas cia lenda pas mano O g.gif
Atsakyti
SKM, aš Jus tuo pačiu patrukdysiu, gal turite kažkokių pastabų patarimų dėl Mini Mark priežiūros? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir as prisijungsiu prie orchideju myletoju biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif Lankiausi ir as kazkada orchideju temoj su savo gelytem ax.gif Ant geltonos orchidejos bus 21 ziedas bigsmile.gif Tai dabar gryztu ir pasirodau su savo grazuolem blush2.gif Nelabai daug ziedu dar prasiskleide,bet visvien ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikutes smile.gif kaip gyvenat?kaip jusu augaliukai mirksiukas.gif as tai va nusipirkau nauja orche parasyta ant lapuko miltonia tai noriu paklaust kaip ja priziuret? g.gif taip pat kaip phal nes lig siol tik juos auginau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrutis @ 2009 06 16, 18:53)
sveikutes smile.gif kaip gyvenat?kaip jusu augaliukai mirksiukas.gif as tai va nusipirkau nauja orche parasyta ant lapuko miltonia tai noriu paklaust kaip ja priziuret? g.gif taip pat kaip phal nes lig siol tik juos auginau ax.gif

Va čia http://www.rojaussod...i...f=98&t=2215
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 06 16, 11:23)
sveikutes. xflora yra perkunkiemio 47, pravaziavus pasilaiciu maxima link gineitiskiu reikia paziuot. siaip stebuklu nera, tie falenopsiai, kur po lita, tikriausiai i reanimatoriu keliautu tiesiai. yra kelios uz puse kainos, zalsva po 20, violetinies tamsiai panasiai 4u.gif  idomesniu spalvu irgi ner. manau labiau apsimoka vaziuot i zaliaji centra smile.gif bet kam labai idomu-uzsukit butinai. tik cia ne baze, o paprasta parduotuve 4u.gif

g.gif maniau gal bazė kokia doh.gif ,bet patikrinsiu prie progos ax.gif gal galit cimbių foto įkelti-įdomu kaip atrodo už tokią kainą g.gif ,nes man labai brangius padovanojo doh.gif ačiū už info 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti