Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 06 17, 14:58)
Tai I.G.M. yra jusu dukra?  bigsmile.gif

schmoll.gif nesakysiu schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 17, 13:52)
Laba  4u.gif , g.gif visi maži ir gražūs gėliukai brangūs.....
na gal jum dar gražią deborą paėmė,nes buvo iš ko pasirinkti,o aš nuėjau po poros dienų,tai jau pagailėjau pinigėlių už tokias  schmoll.gif ,sakau gal geriau vėl kaunan medžioklėn kada ištrūksiu  ax.gif  mirksiukas.gif ,o ir dukrai medžioklė patiko (ir žentas nebambėjo)  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Man vienutės tikrai užteks  blush2.gif ,taip užsimaniau.... doh.gif ,bet pirma sau pirkit,kad kycius turėtų foną fotkėse-labai jau dera  wub.gif maniškis prie jų nei artyn-tai jūsiškiu grožiuosi  wub.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ale gi ir šokėjukės kycius orchidėjom domisi  g.gif ,matyt veislė tokia  blush2.gif  lotuliukas.gif

Ten kur britas trumpaplaukis, ten ir orchidejos... drinks_cheers.gif Kazkaip jusiskio augintinio nemaciau albume g.gif Laikas ji sodint salia vazono kokio ir fotografuot... doh.gif Na, gal prie cambrios naujos, jai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 06 17, 15:30)
Ten kur britas  trumpaplaukis, ten ir orchidejos... drinks_cheers.gif Kazkaip jusiskio augintinio nemaciau albume g.gif Laikas ji sodint salia vazono kokio ir fotografuot... doh.gif Na, gal prie cambrios naujos, jai pavyks mirksiukas.gif

tai vat tame ir bėda,kad ne britas schmoll.gif, prie orchių anei schmoll.gif nebent surištą lotuliukas.gif ,jis tik dracena pasivaišina kai nematau doh.gif
ale jei prie kambrijos g.gif nea nesigaus schmoll.gif nebent gėlę prie jo miegančio.... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Siek tiek mano ziedu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 17, 14:09)
schmoll.gif  nesakysiu  schmoll.gif  mirksiukas.gif

Supratau irnesakyk.gif As nieko ir neklausiau lotuliukas.gif angel.gif

QUOTE(axara @ 2009 06 17, 14:54)
Siek tiek mano ziedu  smile.gif

axara, kaip visada superines foto, o ziedu kokia gausybe wub.gif Labai noreciau tokio zalio falenopsio, bet dar grazau neradau.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kokie grazuciai ziedeliai wub.gif wub.gif wub.gif gal pacios prazydinti? mirksiukas.gif
Atsakyti

koks grozis.. thumbup.gif wub.gif super 4u.gif
Atsakyti
axara, koks grožis wub.gif ir gėlių ir nuotraukų thumbup.gif
Atsakyti
Axara, na tikrai laaabai gražu, ypač dėl žiedų gausumo thumbup.gif
Atsakyti
taip ir negaliu atitraukti akiu nuo axaros zaliojo phalaenopsio... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 17, 12:29)
bene muzikantė būsi? g.gif

žinai, vis pažiūriu į tą karvytę, kurią iš panosies nugvelbiau tau, tai labai džiaugiuosi, kad iš lorutės pasiėmei, nes toji tai vargsta pas mane, vargšiukė  verysad.gif
aš tai antrą turiu, normalią, bet džiaugiuos, kad tau pasisekė  mirksiukas.gif

oj tikrai ne muzikante, mano specialybe su chalatu, bet ne gydytoju srity biggrin.gif tikrai ir as dziaugiuosi kad is Lorutes paimta karvyte tokia sauni papuole, labai fainulka ji man wub.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 06 17, 14:09)
schmoll.gif  nesakysiu  schmoll.gif  mirksiukas.gif

paslaptys kokios thumbup.gif biggrin.gif

user posted image

visu ziedu pasaka kokia wub.gif as va tokio phal noriu, tik niekaip neaptinku niekur, gal axara isduotum paslapti kur nukovei tokia g.gif blush2.gif
Atsakyti
As pasigirsiu,- mane siandien nuveze i orchideju siltnami. (Jei ka, cia Vokietijoje as siuo metu) Galvojau, patekau i koki tai orchyciu roju. angel.gif Eiliu eiles, daugiausia visokie cambriu giminaiciai, bet nerealiai grazios, daugumoje tik pumpurai, ir deboros po 20 euru, sakom nuo ziedu linkstanciom, ir, phal. visokie nematytu margumu po 16 euru, na, o nusvaigau galutinai, prie to, kas man nebudinga buvo kol kas: paphiopedilumu. Ju ten (zydinciu) gal 4-5 rusiu, bet supratau, kad tusciom rankom manes is ten neisnes biggrin.gif Tai gavau dovanu nuo saviskio, palaukit, tuoj uzrasysiu nuo etiketes pavadinima, bigsmile.gif Paphiopedilum Maudeae, spalva Vinicolor. Radau aprasyme kazkokiame, internete, kad tai "tiek juoda, kiek begali buti juoda orchideja".... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
As gal su ja ir miegosiu sianakt kaip nors apsikabinus lotuliukas.gif
Ir dar buvo kita, nepamenu pavadinimo, (bet as dar grisiu ten ax.gif )irgi paphioped., bet ant plono kotelio, kelios atsakeles, ir apart poros zydinciu ziedu, dar kokie 3-4 pumpurai, rusvai-gelsvai-kreminiai, tai apie tuos tas pardavejas sake, kad jis kazkoks non stop zydintis, istisai leidzia naujus pumpurus wub.gif Po 20 euru visi jie blush2.gif bet as dar i ten grisiu.....Tai viena reiks palikti cia, Vokietijoje, o kita jauciu parsitempsiu dantyse i Vilniu... Begu fotkint, tuoj ikelsiu pioneer.gif
Atsakyti