Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(jolla42 @ 2009 06 18, 00:04)
  Fonda g.gif paskaičiavau- penkta iš dešinės  blush2.gif kažkas margo  g.gif  blush2.gif
ta kiaušinio trynio spalvos tai man seniai ramybės neduoda  wub.gif čia parsisiuntę ar parduotuvėj tokių būna??? blush2.gif  mirksiukas.gif

Sunkiai man su tų karvyčių įsigijimu einasi. showoff.gif Vieną turėjau,bet ji dabar nežydi, miega... Įsigijau kitą gelsvą karvytę su raudonom dėmėm. Tai gal ta tau ir užkliuvo? schmoll.gif Na o ta kiaušininė, tai ir man thumbup.gif Ilgai ieškojau, visoms čia užpavydėjau... tongue.gif lotuliukas.gif Man yra ir kitų labai patinkančių... Ypač raudonų, dvispalvių, taškuotų,juostuotų. O jau tos, kur tigriniai liežuvėliai ar sijonėliai, tai išvis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 17 birželio 2009 - 23:59
QUOTE(Fonda @ 2009 06 18, 01:42)
Sunkiai man su tų karvyčių įsigijimu einasi. showoff.gif Vieną turėjau,bet ji dabar nežydi, miega... Įsigijau kitą gelsvą karvytą su raudonom dėmėm. Tai gal ta tau ir užkliuvo? schmoll.gif Na o ta kiaušininė, tai ir man  thumbup.gif Ilgai ieškojau, visoms čia užpavydėjau... tongue.gif  lotuliukas.gif Man yra ir kitų labai patinkančių... Ypač raudonų, dvispalvių, taškuotų,juostuotų. O jau tos, kur tigriniai liežuvėliai ar sijonėliai, tai išvis thumbup.gif

jetau kokia graži thumbup.gif wub.gif noriu tokios-bet tik tą baltą radau...pirkau žinoma,bet akis ant tokios ''pakabinus''...
pasvajot žinoma galima... wub.gif čia sau taikau blush2.gif kaune dar šio to ''išmeta'',o mes nuskriaustos...va paskutinį faliką įdomiausią iš turimų dabar ,kaune ir radau ax.gif thumbup.gif na gal kada nors ir bus tokių kad svajonės išsipildytų g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
o va tokį patį peloriką turiu wub.gif du žiedstiebiai ir dar tik įsibėgėja žydėjimas thumbup.gif blush2.gif man iš vis atrodo,kad jūs botanikos sode gyvenat..... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 18, 00:54)
jetau kokia graži  thumbup.gif  wub.gif noriu tokios-bet tik tą baltą radau...pirkau žinoma,bet akis ant tokios ''pakabinus''...
pasvajot žinoma galima... wub.gif čia sau taikau  blush2.gif kaune dar šio to ''išmeta'',o mes nuskriaustos...va paskutinį faliką įdomiausią iš turimų dabar ,kaune ir radau  ax.gif  thumbup.gif na gal kada nors ir bus tokių kad svajonės išsipildytų  g.gif  mirksiukas.gif

Žinai, tą paskutinę nuotrauką pavadinau "krūtys", o priešpaskutinę - "iš siaubo filmo" tongue.gif lotuliukas.gif Man ta karvytė patinka, kad jos fonas ne baltas. Nors norėčiau su mėlynais plėmais. Ar žalmargės kokios... tongue.gif
Kelios nuotraukytės apie TIGRUS. Kaip išraiškingai jie atsispindi liežuvėliuose... Pavadinau aš juos: skrendantis, sėdintis, miegantis, tigro galva. O jau kuris iš jų, kaip kam patinka... tongue.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 18 birželio 2009 - 00:29
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na ir norai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Fonda tokia šaunuolė thumbup.gif nuostabios gėlės, o ir nuotraukos tokio grožio, kad atrodo tikro profesionalo darbo, užimą žadą žiūrint wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ir pasiautejot vakar su sitiek groziu thumbup.gif Ryte atejusi i darba kavyte gurksnodama gerejausi nuostabiais ziedais, puiki dienos pradzia man aciuks.gif
Atsakyti
Nrealių grožių prirodėt dabar negaliu nuo kompiuterio atsiplėšt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 18, 00:04)
O čia kurioj maksimoj?? g.gif  sesuo vis tikrina,ale nėkart nerado nukainuotų gėlių....

Didžiojoje, Kudirkos gatvėje. Dar kartais ką nors Rimi randu.

Fonda, už tokį grožį tau medalio reikia. Arba bent jau šampės taurę user posted image
Atsakyti
wub.gif nu jau groziai, mergaites, o jau tavo Fonda.... wub.gif wub.gif ar tu visas gelytes perki kaune tik?
Atsakyti
Manoji Wilsonara Anaway Augie džiugina wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 06 18, 10:50)
Manoji Wilsonara Anaway Augie džiugina  wub.gif

Super gražuolė thumbup.gif O jau žiedų žiedų wub.gif
Atsakyti
Tikrai kad temele igavo pagreiti - visos tokiomis grozybemis giriates bigsmile.gif thumbup.gif

Šilinge, o cia pacios prazydinta? bigsmile.gif Kada i mano kiema ateis svente - nei viena "bulvine" nesiteikia ziedstiebio auginti verysad.gif
Atsakyti