Ačiū
Katytė Smiltė vaikutis mano:)
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 06 06, 16:59)
ai ne...is viso per visas gelytes tiek....o jau pamaniau...
Blogai pamanei... Nors mintis būtų nebloga
QUOTE(Uogienė @ 2009 06 06, 17:13)
aciu
11 ziedstiebiu?
kosmosas
O ką
QUOTE(Uogienė @ 2009 06 06, 16:50)
cia ne tokia kartais? http://www.orchidejo...php?item_id=265
papildziau albumeli
http://public.fotki....yte/orchidejos/
papildziau albumeli
ajajai kokie žiedai
QUOTE(simre @ 2009 06 06, 16:51)
Grazumelis
Isleido ziedstiebi ir dar is kiekvienos miegancios akutes(ju 5) po ziedstiebi.Laukiu su nekantrumu zieduku
Štai ir aš
Turbūt jau pamiršta ir t.t. Mokslai baigti, atostogos prasideda, medžioklė taip pat. Tik va, ko gero pasveikau nuo orchių ligos
Kažkaip nebetraukia tos paieškos ir pan. Bet tikiuosi vėl susirgti greitai
QUOTE(s!ma @ 2009 06 06, 19:41)
Štai ir aš
Turbūt jau pamiršta ir t.t. Mokslai baigti, atostogos prasideda, medžioklė taip pat. Tik va, ko gero pasveikau nuo orchių ligos
sveika prisijungus prie atostogaujanciu
Labą šeštadienio vakarėlį visoms,
Turiu tokią pat, tik gelsvą
tai ir vadinu ją Gelsvuke 
Kol kas nežinau kaip augint įvairesnių rūšių orcdidėjas... Turiu tik phalaenopsius ir vieną cimbidį. Miltonija ar miltonopsis - mano meilės - sūnaus svajonė. O mano svajone dabar patapo miniukas.
Gal kas labai trumpai parašys ko reik miltonopsiams ir kuo jie skirias nuo miltonijų? (Info daug visur, bet va, Šilingė ėmė ir trumpai parašė, kad VANDOMS - TIK PIETŲ PUSĖ. Tai nuo to aiškiai žinau, kad vandos man negalima... pas man rytų ir vakarų pusės...)
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 06 06, 13:53)
Zadejau vakar parodyti savo naujoke, bet rodau siandien
Pirkta mole, man pasirode labai miela, graziai pasteline, o kaip veliau paaiskejo dar ir chameleonas
Pirkta mole, man pasirode labai miela, graziai pasteline, o kaip veliau paaiskejo dar ir chameleonas
Turiu tokią pat, tik gelsvą
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 06 06, 13:53)
O cia miltoniopsiukas (ant korteles Miltonia buvo uzrasyta), pirktas praejusi sestadieni karmelitoje, laaaabai nuostabiai ir gan stipriai kvepia
Beje miltoniopsis ant kito ziedstiebio brandina ir jau po truputi skleidzia pumpurelius, dziaugiuosi, kad jam pas mane patiko ir lengvai adaptavosi naujoje vietoje.
Beje miltoniopsis ant kito ziedstiebio brandina ir jau po truputi skleidzia pumpurelius, dziaugiuosi, kad jam pas mane patiko ir lengvai adaptavosi naujoje vietoje.
Kol kas nežinau kaip augint įvairesnių rūšių orcdidėjas... Turiu tik phalaenopsius ir vieną cimbidį. Miltonija ar miltonopsis - mano meilės - sūnaus svajonė. O mano svajone dabar patapo miniukas.
Gal kas labai trumpai parašys ko reik miltonopsiams ir kuo jie skirias nuo miltonijų? (Info daug visur, bet va, Šilingė ėmė ir trumpai parašė, kad VANDOMS - TIK PIETŲ PUSĖ. Tai nuo to aiškiai žinau, kad vandos man negalima... pas man rytų ir vakarų pusės...)
QUOTE(s!ma @ 2009 06 06, 20:41)
Štai ir aš
Ką čia užkrėsti reikia????
medžioklės sezonas atidarytas
QUOTE(simre @ 2009 06 06, 16:51)
Viena paguoda, kad pas maniškes 11 naujų žiedstiebių lenda.
Uogiene, nuostabu
simre, 11 žiedstiebių???????????????????????????????????
QUOTE(Metija @ 2009 06 06, 22:30)
Na taip. Bet ne ant vienos gi gėlės... Nors 11 buvo prieš keletą dienų, reiktų reviziją padaryt, gal dar rasčiau.
Liga... kitaip nepasiteisinsiu... ... ...
[attachmentid=178729]
Hypery prie manes keletas pilnu stelazu katik atveztu buvo, nervai ne vienai turbut neatlaikytu
sita buvau ir anksciau maciusi kitose pardese, ale kai toj kruvoj tik viena tebuvo, pagalvojau, kad tikrai ji kazkokia kitokia, idomesne.
[attachmentid=178729]
Hypery prie manes keletas pilnu stelazu katik atveztu buvo, nervai ne vienai turbut neatlaikytu
QUOTE(Tina* @ 2009 06 07, 01:38)
Liga... kitaip nepasiteisinsiu... ... ...
[attachmentid=178729]
, pagalvojau, kad tikrai ji kazkokia kitokia, idomesne.
[attachmentid=178729]
, pagalvojau, kad tikrai ji kazkokia kitokia, idomesne.
ką čia daug teisintis